Da li je očaj?

juri sta te zaista orivlaci, mene su uvek privlacike stranki je, egzotika i to Ne vidim nikakav ocaj u tome
To moze samo nasim umisljenim devojkama da bude. Mada mislim da vecina naseg naroda to i misli jer nisu isli dosta na stranu. Japanke, azijatkinje su hot isto. Taj ocaj ide toliko da bi neki muskarci kladim se legli sa transeksualkom ako izgleda bas kao zensko sa dudama, zanemarili bi ono dole. Ovo jeste veliki problem. Ne zalim se samo ja u moje ime. Kazem znam dosta solo momaka u tridesetim a nista im ne fali osim sto ne mogu da priuste devojkama luksuz. Nisu ambiciozni jbg 🤣

To je globalni problem. I to ozbiljan. Ali dobro.

Da vidim i u bogatim zemljama tako. Brak i deca izgleda gube smisao. Zaboravuh onoj direktorki kako je upisana u niku posto me proziva da sam dziber neki i ne umem sa devojkama. Kad si siromasan onda si retard, pacenik itd a kad imas kes onda si mica duhovit. Ne smes devojci ni da se osmehnes, pridjes gledate ili kao manijaka ili retarda. Drug jedan ustao u busu devojci ova ga gleda kao u fazonu ne nadaj se nista 😀

Da vidim i u bogatim zemljama tako. Brak i deca izgleda gube smisao. Zaboravuh onoj direktorki kako je upisana u niku posto me proziva da sam dziber neki i ne umem sa devojkama. Kad si siromasan onda si retard, pacenik itd a kad imas kes onda si mica duhovit. Ne smes devojci ni da se osmehnes, pridjes gledate ili kao manijaka ili retarda. Drug jedan ustao u busu devojci ova ga gleda kao u fazonu ne nadaj se nista 😀
@Kćerka Direktora Cirkusa preuzmi sestro

Dobio si odličan odgovor od Bebe na prošloj temi (ebu i u peglicama), isto tema o nekom kmečanju fazona pošten, fin, drag, vaspitan, radišan, obrazovan dečko ne može da nađe curu jer su sve sponzoruše.
Buraz, ne znam kako da ti kažem da u ovom trenutku, dok palamudimo ovdje, neki NORMALAN lik, sa 5 eura u džepu, ali čistog srca i blistavog a iskrenog osmijeha, na zadnjem sjedištu auta posuđenog od oca, neku krasoticu ubija od kujca. Do tebe je. Očaj je.

Dobio si odličan odgovor od Bebe na prošloj temi (ebu i u peglicama), isto tema o nekom kmečanju fazona pošten, fin, drag, vaspitan, radišan, obrazovan dečko ne može da nađe curu jer su sve sponzoruše.
Buraz, ne znam kako da ti kažem da u ovom trenutku, dok palamudimo ovdje, neki NORMALAN lik, sa 5 eura u džepu, ali čistog srca i blistavog a iskrenog osmijeha, na zadnjem sjedištu auta posuđenog od oca, neku krasoticu ubija od kujca. Do tebe je. Očaj je.
Na zadnjem sedistu :per:

Hahaha mnogo gledas ti filmove. Mislim ima i toga ali retkost. Ja sam rekao da sam imao jednu za koju bi izgledom dvako pomislio da je sponzorusa. Visoka,plavusa, noge nevorovatne i raskunuli smo nesto bezveze. Mislim da takva riba ce tesko da mi se ponovi vise, ako ne spuste kriterijume. Odbijaju me gore devojke od nje. Jel sad razumes?

Hahaha mnogo gledas ti filmove. Mislim ima i toga ali retkost. Ja sam rekao da sam imao jednu za koju bi izgledom dvako pomislio da je sponzorusa. Visoka,plavusa, noge nevorovatne i raskunuli smo nesto bezveze. Mislim da takva riba ce tesko da mi se ponovi vise, ako ne spuste kriterijume. Odbijaju me gore devojke od nje. Jel sad razumes?
Ne gledam filmove.
Ja sam prije jedna od tih za zadnjeg sjedišta :D
Odbijaju te zbog toga što si takav.
Samo se čitaj, kakve epitete stavljaš uz djevojke svaki put. Riba, šta riba ebote, šta RIBA???
Treba da djevojci priđeš kao nježnom cvijetu kojeg ćeš slušati, kojem ćeš pričati, s kojim ćeš se smijati, ako treba i plakati-jok, ti samo razmišljaš u šta i kako da umočiš tu svoju pišu. Jel vi možete da razumijete da nam se takvi gadite? Da ste odvratni? Da ćemo radije voljeti kucu ili macu? Muškarac koji kaže: jel očaj što razmišljam da nađem strankinju od 55 (a imaš oko 30) samo da bi ebao-ljuti se koliko hoćeš ali za mene nije muškarac. Doviđenja, ćao!

Idi brate pošalji poruku onom tvom istomišljeniku, onaj što misli da je nevin i da nema curu zato što je bez love (ustvari je dosadan, lijen i razmažen) pa promijenite sexualnu orijentaciju i svi mirni. Prestani vrijeđati djevojke, smaraš.

Izdržala 10 jer garant očajno loše govoriš njen jezik pa nije mogla procijeniti kakav si :D
Ti ili si usedelica ili neka klinka 😀 Razumem da branis zenski rod ali bar budi objektivna. Ja sam daleko od zenomrsca i ako je zena fina, kulturna ljubazna ono dosta raste u mojim ocima. I kao drugo ne pisem samo u moje ime. Evo ti primer kakva fuksa moze da bude. Decko izvajan kao mikelandjelo, visok, ima faks i ne radi za bas malu platu, ostavila ga devojka posle 5god veze mislim da se i verili zbog lika koji je nizi dosta, ali jbg fudbaler u 3. Svajcarskoj ligi ako se ne varam, a ima primera dosta. Ta devojka je bila"mica" obrazovana, kulturna, odlicnog izgleda da, ali uopste nikad provokativna, kao "skromna"

Ti ili si usedelica ili neka klinka 😀 Razumem da branis zenski rod ali bar budi objektivna. Ja sam daleko od zenomrsca i ako je zena fina, kulturna ljubazna ono dosta raste u mojim ocima. I kao drugo ne pisem samo u moje ime. Evo ti primer kakva fuksa moze da bude. Decko izvajan kao mikelandjelo, visok, ima faks i ne radi za bas malu platu, ostavila ga devojka posle 5god veze mislim da se i verili zbog lika koji je nizi dosta, ali jbg fudbaler u 3. Svajcarskoj ligi ako se ne varam, a ima primera dosta. Ta devojka je bila"mica" obrazovana, kulturna, odlicnog izgleda da, ali uopste nikad provokativna, kao "skromna"
Mozda fudbaler ima i neke druge kvalitete, ostavimo sada novac po strani.;)

Nisam ni jedno ni drugo. Ja sam skroz obična, normalna i jednostavna djevojka kojoj se gade muškarci koji ženu nazivaju fuksom. Pored toga što nemaš manire pristojnog muškarca, prava si tračibaba. U svakom postu napišeš primjere drugara, njihovih cura "fuksi" tako da, osim što nemaš curu ja vjerujem da nemaš ni drugare.

@Kćerka Direktora Cirkusa ti je sve rekla direktno i u facu.
Ja bih ssmo dodao da sto vise filozofiras vise tones u ambis, trgni se malo.
Nije zena bauk, ja zapravo mislim da si ti stidljiv, i da zbog toga trazis koje kakve linije manjeg otpora.
al ni to nije problem, dooadne ti se, kazes joj lepo ja zaista zelim da pricam sa tobom al mi je neprijatno. I sta? Naceo si
Al ne lakse je folozofirati

Nije slabost polazati emocije, ili biti iskren prvenstveno

Nisam ni jedno ni drugo. Ja sam skroz obična, normalna i jednostavna djevojka kojoj se gade muškarci koji ženu nazivaju fuksom. Pored toga što nemaš manire pristojnog muškarca, prava si tračibaba. U svakom postu napišeš primjere drugara, njihovih cura "fuksi" tako da, osim što nemaš curu ja vjerujem da nemaš ni drugare.
Pa jel ovaj primer malopre nije takav? Fuksa karakterno, kao sto kazem za nekog myskarca dripac, seljober... Ne generalizujem i znam da ima dosta finih devojaka ali teslo se nalaze. Koliko sam sam cuo prica po Grckoj, Turskoj kako nasi bare tamo strankinje a ovde solo

Back