Da li je očaj?

J bih tebi predlozio osihologa, imas i besplatno ako si mladji od cini mi se 30 a zivis u vecem gradu, a mozes i idvojiti malo ako vec rekao ai radis.
To sta ti pricas su price kojih sam se naslusao , i nema leka, obicno, svi tj takvi sta god da im kazes brane svoje… i teraju tu depresivnu patoatologiju.
Sadvim je normalno kmati debojku, ili komka i da samo lepo i bogati imaju parove svet bi odavno nestao.
Al ovo poslednje neces ni primetiti, vec ces dati neki depra odgovor
I pazi ne kazem za sebe svi drugi momci solidnog dobrog izgleda imaju kad tad sanse a ti ne verujem

A sta fali ovima od 40-50. Ceca, Severina, Kolinda, onda ona Kisic-Trepavcevic imaju mozda i vise pa su bolje od 90 posto ovih instagramusa. Sad ce te reci one su tek sponze, da, ali imaju svoj status i novac pa i nusu onda klasicne sponzoruse. Samo da dam primer kako mogu da izgledaju zene srednjih godina
da ali one baaas imaju love i dobre estetske doktore. I inace su se isto udavale iz ljubavi

Izvini mozda i jesi, ali imas dobra primanja ako nemas ne tupi onda
Koji si ti genijalac svega mi. Nemam primanja kme kme
Bilo je periods kad sam bio bez prebijene pare i grebak se od devojke, zivot su usponi i padovi a ne kukanje, a bilo je oerioda kad nisam mogao da potrosim sta zaradim. Zivot je borba, najlakse je kukati. Eto sad treba na brod da idem, a ne ide mi se, al mi teeba novca jer hocu da uoozim u nesto privatno. Ako si bec izvukao lose karte, blefiraj :) staro pokerasko pravilo.
A ne, nemam primanja, i slicno, posla uvek ima za onoga ko hoce da radi, za onog sto razmislja ima i biznisa i ozbiljnih para.
I na sta si soao da budes predmet podsmevanja 10 clanova, a nista nisi usvojio od onoga sto pisu

Bilo je periods kad sam bio bez prebijene pare i grebak se od devojke, zivot su usponi i padovi a ne kukanje, a bilo je oerioda kad nisam mogao da potrosim sta zaradim. Zivot je borba, najlakse je kukati. Eto sad treba na brod da idem, a ne ide mi se, al mi teeba novca jer hocu da uoozim u nesto privatno. Ako si bec izvukao lose karte, nledoraj :) staro pokerasko pravilo.
A ne, nemam primanja, i slicno, posla uvek ima za onoga ko hoce da radi, za onog sto razmislja ima i biznisa i ozbiljnih para.
I na sta si soao da budes predmet podsmevanja 10 clanova, a nista nisi usvojio od onoga sto pisu
Nisi bas bistar ni na drugim temama, citao sam ti komentare. Ubacujes se glumis nesto. Ne kapiram, ivde je anonimno, sta zelis da pokazes?

Nisi bas bistar ni na drugim temama, citao sam ti komentare. Ubacujes se glumis nesto. Ne kapiram, ivde je anonimno, sta zelis da pokazes?
Nista, ubijam dosadu, slobodno vreme, kad sam nervozan dodjem da se ispraznim i tako. 80% vremena pisem sa 10% mozga i tako. Al sama postavka potanja ti je i dalje da mene nesto etiketiras :) mani se mene, zivi svoj zivot, ja sam pokusoa malo da ti pomognem, al nosi prvi ovakav precu i ja u trolovanje.
Nemas ti sta da se pojednacavas sa mnom, nit me poznajes not ja tebe

E dobro sam te procenila da si tračara iako nisam znala da si dupljak.
Plus svađalica
Tako se jedna snajka sa sela hvali: on jednu, ja pet, on dve ja deset. Poenta je da ona uvek nadhebe.

Aj zdravo

Dupljače :mrgreen:

Bilo je periods kad sam bio bez prebijene pare i grebak se od devojke, zivot su usponi i padovi a ne kukanje, a bilo je oerioda kad nisam mogao da potrosim sta zaradim. Zivot je borba, najlakse je kukati. Eto sad treba na brod da idem, a ne ide mi se, al mi teeba novca jer hocu da uoozim u nesto privatno. Ako si bec izvukao lose karte, blefiraj :) staro pokerasko pravilo.
Pazi ti ni strankinju ni stariju ne mozes da ubodes, a ubacujes se i s..es ovde

LeLu sta znaci dupljak? Nisam cuo taj sleng ranije

Ja verujem da je on ocajan, al vec sam imao jednog tako tvrdoglavog druga, samo izbaci sve iz takta a svi se ubise da mu pomognu. Nije bio svadjalica ko ovaj doduse :)
Dupli nalog.
Vidiš da sve zna o svakom. Pederska pozicija iz koje te kao zaebava, on o tebi zna a ti o njemu ne znaš, nja nja nja, kapiraš
A možda je i trupljak
🤷‍♀️

Upadao si mi i replicirao i na drugim temama. Ako ti dosadno nadji drugog
I da sam trol ja bih dosao ovde i hvalio se. Bacio sam temu cisto da se diskutuje o problematici. Da sam zenomrzac ne bih hvalio strankinje. Allko cete iskreno devojke su najmanji problem. Meni nas primitivni narod ide na k. Cast svud izuzecima. Ne bih samo zbog finansija otiso odavde nego zbog celokupnog drustva i sistema

Back