Sa čime volite da jedete palačinke?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
409.729
Sa: čokoladom, džemom, mlevenim orasima,lesnicima, bademima, medom, sladoledom ,mlevenim keksom, šecerom, nutelom ?

palacinke.jpg

E ja sam u poslednje vreme provalio sa uz Nutelu valja staviti i onaj kao hladni puding od vanile (ali ne onaj iz kesice i pravljen kod kuće nego onaj kupovni u onoj četvrtastoj čašici koji je onako više kremastiji i tečniji i bolje se maže, mislim da se zove Zott, Zatt ili tako nešto) i onda još može da se doda malo višanja ako imate ili oraha, kokosa ili šta god.
Znači ta kombinacija Nutele i pudinga od vanile je sjajna jer bude baš ono kao Kinder varijanta, Nutela je čokoladna, kompaktna i jaka a ovo je onako hladno, blagog ugusa i kremasto i baš onako se napravi sjajan balans ukusa.

Inače ja volim sa Nutelom, Eurokremom i Linoladom, takođe sa džemom od kajsija isto, recimo džem od kajsija i orasi je isto super varijanta, kao i med i orasi ali samo med je presladak i prejak pa ne može mnogo da se pojede, takođe su mi super i slane palačinke, recimo sa pečenicom, kačkavaljem, kajmakom i paradajizom ili recimo sa salatom/sosom od pečuraka isto mmmmm baš super. :)

Back