- Poruka
- 4.066
Kol'ko puta treba da ti kažem da su Krajišnici etnički Crnogorci porijeklom iz CG i Hercegovine i da pričaju čistim crnogorskim jezikom sa 33 glasa i 32 slova.Што ти диваниш мојим језиком? У моме крају се говорило ови за овај.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kol'ko puta treba da ti kažem da su Krajišnici etnički Crnogorci porijeklom iz CG i Hercegovine i da pričaju čistim crnogorskim jezikom sa 33 glasa i 32 slova.Што ти диваниш мојим језиком? У моме крају се говорило ови за овај.
Ja ne prosipam crnogorsku nacionalističku propagandu zato što kažem da sam Crnogorac. Ova tvoja izjava govori više o tebi.Zamisli da se neko pojavi na Cafe del Montenegro forumu i krene da prosipa srpsku nacionalističku propagandu
tvoj problem u razumevanju je sto se ti objektivno u ovoj analizi bavis poznatim parametrima odnosno priznatim narodima i dijalektima, dalmatinci, malisori i dr"Ови дан" (овај дан), "ови мали" (овај мали), "ови град" (овај град) говоре Далматинци и грчкога и римскога закона, и они са обале и они из залеђа.
Брђани (Маљисори) којима ови трол припада не говоре тако, али се однедавно силе да што више наликују Далматинцима.![]()
A ne nego tebi.U tome je i suština. Ti prisvajaš svoje pretke, ali oni ne pripadaju tebi. Tvoj deda nije tvoja svojina, ti si samo biološki produžetak.
ti ne da ne prosipas crnogorsku nacionalisticku propagandu, nego to kako ti radis ce da dovede do toga da ce morati da se krijes od svojih , jer si toliko gluposti ovde napisao da si postao opasnost sam za sebe kad milo i miras cuju ko ih i kako odje braniJa ne prosipam crnogorsku nacionalističku propagandu zato što kažem da sam Crnogorac.
Kol'ko puta treba da ti kažem da su Krajišnici etnički Crnogorci porijeklom iz CG i Hercegovine i da pričaju čistim crnogorskim jezikom sa 33 glasa i 32 slova.
Ne smeta mene kako ćeš nas zvat, ali znamo da smo isto. Dok, s ekavcima veze nemamo.Ес вала 33 гласа су користили моји преци. 3 додатна су мекано Ж, мекано Ш, и глас који је између З и Ц.
Нормално да имамо сличности кад сте ви Црногорци настали од наске (од Срба).
"Добро јутро туго ди си била ти до сад, окрениће на југо ови дан" 0:40-0:52
Ви Црногорци сте ваје имали фетиш на Далмацију.![]()
ja jos nisam upoznao crnogorca koji ce da se ponosi svojim katolickim pretcima , doduse sreo sam nekolicinu crnogoraca koji se uredno klanjaju 5 puta dnevno .A ne nego tebi.
Ja se ponosim sa svim mojim precima, a najviše sa ocem, djedom, pradjedom i čukundjedom koji je poginuo na Taraboš za vrijeme osvajanja Skadra u Prvi Balkanski Rat. Za razliku od mene koji kao i svaki Crnogorac znam po imenu svakog pretka 10 koljena unazat ti kao i svaki Srbin vjerovatno ne znaš ime svojega pradjeda.ja jos nisam upoznao crnogorca koji ce da se ponosi svojim katolickim pretcima , doduse sreo sam nekolicinu crnogoraca koji se uredno klanjaju 5 puta dnevno .
80% Crnogoraca su teški narcisi. To je jedan poseban mentalitet, strašno težak. Adžić je sa 16 godina bio Wonderkid, poznavao je istoriju (početak 20 vijeka) samo tako, tada tako mlad je imao rasprave sa Amfilohijem i čuo sam da je izgledao obrazovanije u tim raspravama. Tako da on cio svoj život proučava to.Šta ja znam. Ja sam gledao njihove polemike o dešavanjima između dva rata i zaista su mi se svidele. Obojica su žive enciklpedije kada je taj period u pitanju.
Mada Adžić van tog perioda ne zna mnogo o istoriji i izbegava da zalazi dalje od Nikole Petrovića, iako se predstavlja kao nekakav istoričar što nije (završio je pravo).
Ali lik je svakako težak narcis, pa ništa ne treba čuditi kada je on u pitanju.
A ne nego tebi.
Ośećam malo arogancije, to nije svojstveno pravim naučnicima, no ozbiljni naučnici ne vise po foruma po cio dan.Da, po prirodi stvari, mnogo više meni nego tebi. Tako je.
Ja se ponosim sa svim mojim precima, a najviše sa ocem, djedom, pradjedom i čukundjedom koji je poginuo na Taraboš za vrijeme osvajanja Skadra u Prvi Balkanski Rat. Za razliku od mene koji kao i svaki Crnogorac znam po imenu svakog pretka 10 koljena unazat ti kao i svaki Srbin vjerovatno ne znaš ime svojega pradjeda.
Ośećam malo arogancije, to nije svojstveno pravim naučnicima, no ozbiljni naučnici ne vise po foruma po cio dan.
Ne smeta mene kako ćeš nas zvat, ali znamo da smo isto. Dok, s ekavcima veze nemamo.
To govoriš o mome pokojnom djedu? Mom pradjedu? Ti ćeš mene da objasniš što su oni? Ja njih dvojicu prisvajam?Upravo je sam vrhunac arogancije zbog ponosa prisvajati mrtve i govoriti u ime onih koji usta nemaju.
Nek si mi ti živ i zdrav.Ми нисмо исто с вами Маљисорима, нисмо никед ни били, нити ћемо икеда бити.![]()
pa hajde objavi nam neki dokument o tvom cukundedi koji se izjasnjavao kao CrnogoracTo govoriš o mome pokojnom djedu? Mom pradjedu? Ti ćeš mene da objasniš što su oni? Ja njih dvojicu prisvajam?
S vama nema druge bez da se sprda čovjek.
bilo bi lepo i da je zarvsio istoriju pa da ga neko i uzme za ozbiljno......To je jedan poseban mentalitet, strašno težak. Adžić je sa 16 godina bio Wonderkid, poznavao je istoriju (početak 20 vijeka) samo tako, tada tako mlad je imao rasprave sa Amfilohijem i čuo sam da je izgledao obrazovanije u tim raspravama. Tako da on cio svoj život proučava to.
Nek si mi ti živ i zdrav.
jasno mi je da ti kao i svaki danasnji crnogorac poznajes svoje porodicno stablo unazad mnogo vekova,Za razliku od mene koji kao i svaki Crnogorac znam po imenu svakog pretka 10 koljena unazat ti kao i svaki Srbin vjerovatno ne znaš ime svojega pradjeda.
To govoriš o mome pokojnom djedu? Mom pradjedu? Ti ćeš mene da objasniš što su oni? Ja njih dvojicu prisvajam?
S vama nema druge bez da se sprda čovjek.
kačamak
Da, lokalno jelo skadarskog kraja.suvi krap
Italijanskog porekla.njeguška pršuta
Pan-dinarsko jelo, dalmatinskog poreklakaštradina
Pan-mediteranska biljka.raštan
Uh! Mnogo mi toga lijepoga želiš! Vi kad shvatite da ovakvo vaše ponašanje samo vodi zloj krvi, zbog ovakvog ponašanja se '90-ih slušao Thompson (Čavoglave) na Cetinje. Samo naprijed, četnici.И ти исто брале.
Желим ти да доживиш пад криминалног режима Мила Ђукановића, уједињење Србије и Црне Горе и нестанак монтенегринске квази нације!![]()
Otomanska
Da, lokalno jelo skadarskog kraja.
Italijanska
Pan-dinarsko jelo, dalmatinskog porekla
Pan-mediteranska biljka.