Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

uostalom kakva je to devojka sa 25 i vise godina za koju niko nije nasao za shodno da je ozeni
znaci da ona nikome nije bila nikakav materijal za zenu
molim lepo
to je zahon prirode
a recemo i drustva
Можда су хтели да је жене, али она није хтела.

Или је гласала за СПС 2001. године...

Можда су хтели да је жене, али она није хтела.

Или је гласала за СПС 2001. године...
opste je poznato da prava mlada zena cezne i zeljno iscekuje da je neko zaprosi
pod uslovom da je normalna psihofizicki
i to je dokazano u knjigama raznim a i sire

Сви оће да мењају, да излазе, да дивљају, а онда да ожене неку која је држала повез на очима цео живот...
tako to i treba da bude
postoje zene koje se ozene i postoje vezbanke koje se pocepaju i bace

tako to i treba da bude
postoje zene koje se ozene i postoje vezbanke koje se pocepaju i bace
Е видиш, онда нема довољно за све, јер ако ћеш ти да вежбаш и да цепаш, онда немој да се зачудиш сутра када се будеш нашао у гомили старог папира.

Са друге стране, ако ти жениш неку која није видела човека пре тебе, зашто мораш да вежбаш? Њој је ваљда свеједно?

Е видиш, онда нема довољно за све, јер ако ћеш ти да вежбаш и да цепаш, онда немој да се зачудиш сутра када се будеш нашао у гомили старог папира.

Са друге стране, ако ти жениш неку која није видела човека пре тебе, зашто мораш да вежбаш? Њој је ваљда свеједно?
ja sam alfa muzijak
priroda mi je namenila takvu ulogu
uostalom zato i postoje te vezbanke takozvane salji dalje zene

Malo je to za postavljanje vrhunskih primere.

Daj da ta sto je cedna bude i zla, i ruzna, i glasa za SNS, i lozi se na Vulina, i ima vesticu od majke, i cale joj radi u policiji, i jede zivu decu, i navija za Mancester junajted, i voli pica burek.
Pica burek? To je baš nisko:mrgreen:

Back