Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

Видиш, ја не волим "шаљи даље" жене.
pa ne volim ni ja
al kad se vec nadju tu opalis je i ucinis srecnom dobitnicom na trenutak i posaljes dalje i ostanes veran svojoj pravoj zeni izabranici kojoj si prvi i jedini

to u slucaju alfa muskarca nije preljuba vec samo zadovoljavanje nagona sto je takodje priroda tako definisala

Pa sigurno vise nego od sindikata.

Sve vreme dejta me je zvala 'Libekovac' :cepanje: :cepanje: , tada i nisam imo Tviter, nisam ni znao na sta misli.
Ali sta tacno? Ti si golja iz radnicke porodice. Mislis da ces se obogatiti, uhvatiti za ***** americki san? Ne, jedino ako se desi neki novi rat pa da krades frizidere i svercujes cigare a i to je mogla samo (commie, ali ipak) elita.

pa ne volim ni ja
al kad se vec nadju tu opalis je i ucinis srecnom dobitnicom na trenutak i posaljes dalje i ostanes veran svojoj pravoj zeni izabranici kojoj si prvi i jedini

to u slucaju alfa muskarca nije preljuba vec samo zadovoljavanje nagona sto je takodje priroda tako definisala
Ja ne mogu da verujem da ti postojiš :rotf:

pa ne volim ni ja

Не. Ја не тражим "шаљи даље" жене, нити се трудим да их на тај начин чиним срећнима. Нека то ради неко други.

Ја ценим да човек треба да се држи те једне. било да је у браку или у вези.

Ali sta tacno? Ti si golja iz radnicke porodice. Mislis da ces se obogatiti, uhvatiti za ***** americki san? Ne, jedino ako se desi neki novi rat pa da krades frizidere i svercujes cigare a i to je mogla samo (commie, ali ipak) elita.
Uhvaticu socijalno u koje uplacuju ovi ljudi sto rade za Maska.

Ili kada Mask plati milione i milione poreza, ogrebacu se i ja, golja, iz PIO fonda malo.

Ja ne mogu da verujem da ti postojiš :rotf:
ja ne mogu da verujem da pojedinci ne poznaju za prirodni poredak koji je zenu namenio na vlast i upravu muzu - gospodaru
jos ce ispasti da se zena treba pitati za ikakva pitanja bitna

jos je mudri sopenhauer govorio da je zenina sreca u rukama muza - gospodara

uostalom o tome i govorim

kako jedna takva zenska osoba koja pokazuje odnosno bolje reci ne pokazuje nikakve kvalitete
da ne nabrajam dalje od evidentnog nedostatka elementarne kulture
uopste i moze ocekivati da postane izbor nekog alfa muskarca kao sto sam recimo ja

dakle ona uoopste ne ulazi ni u izbor za osemenjavanje
a svi znamo da je u zenskoj prirodi primarno sto pokazuje i biohemija da zena cezne da bude osemenjena

Back