крсташ
Poznat
- Poruka
- 9.947
Видиш, ја не волим "шаљи даље" жене.ja sam alfa muzijak
priroda mi je namenila takvu ulogu
uostalom zato i postoje te vezbanke takozvane salji dalje zene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видиш, ја не волим "шаљи даље" жене.ja sam alfa muzijak
priroda mi je namenila takvu ulogu
uostalom zato i postoje te vezbanke takozvane salji dalje zene
То није био дејт.Pa sigurno vise nego od sindikata.
Sve vreme dejta me je zvala 'Libekovac'![]()
, tada i nisam imo Tviter, nisam ni znao na sta misli.
takodje priroda je definisala da je najpodobnije da zena bude mladja najmanje 10 godina od svoga muza - gospodara
pa ne volim ni jaВидиш, ја не волим "шаљи даље" жене.
Ali sta tacno? Ti si golja iz radnicke porodice. Mislis da ces se obogatiti, uhvatiti za ***** americki san? Ne, jedino ako se desi neki novi rat pa da krades frizidere i svercujes cigare a i to je mogla samo (commie, ali ipak) elita.Pa sigurno vise nego od sindikata.
Sve vreme dejta me je zvala 'Libekovac'![]()
, tada i nisam imo Tviter, nisam ni znao na sta misli.
Ja ne mogu da verujem da ti postojišpa ne volim ni ja
al kad se vec nadju tu opalis je i ucinis srecnom dobitnicom na trenutak i posaljes dalje i ostanes veran svojoj pravoj zeni izabranici kojoj si prvi i jedini
to u slucaju alfa muskarca nije preljuba vec samo zadovoljavanje nagona sto je takodje priroda tako definisala
Не. Ја не тражим "шаљи даље" жене, нити се трудим да их на тај начин чиним срећнима. Нека то ради неко други.pa ne volim ni ja
al kad se vec nadju tu opalis je i ucinis srecnom dobitnicom na trenutak i posaljes dalje i ostanes veran svojoj pravoj zeni izabranici kojoj si prvi i jedini
to u slucaju alfa muskarca nije preljuba vec samo zadovoljavanje nagona sto je takodje priroda tako definisala
Sta ti je cudno? Takvih ima na tone ispred svake seoske zadruge.Ja ne mogu da verujem da ti postojiš![]()
Uhvaticu socijalno u koje uplacuju ovi ljudi sto rade za Maska.Ali sta tacno? Ti si golja iz radnicke porodice. Mislis da ces se obogatiti, uhvatiti za ***** americki san? Ne, jedino ako se desi neki novi rat pa da krades frizidere i svercujes cigare a i to je mogla samo (commie, ali ipak) elita.
ja ne mogu da verujem da pojedinci ne poznaju za prirodni poredak koji je zenu namenio na vlast i upravu muzu - gospodaruJa ne mogu da verujem da ti postojiš![]()
A dakle zalazes se za progresivno oporezivanje bogatasa? Ma ko je to nama fan B.Sandersa?Uhvaticu socijalno u koje uplacuju ovi ljudi sto rade za Maska.
Ili kada Mask plati milione i milione poreza, ogrebacu se i ja, golja, iz PIO fonda malo.
Ma tip se zeza, ima on te fazeSta ti je cudno? Takvih ima na tone ispred svake seoske zadruge.
za tvoju informacju ja sam akademski gradjanin i dva puta odlikovani herojSta ti je cudno? Takvih ima na tone ispred svake seoske zadruge.
A dakle zalazes se za progresivno oporezivanje bogatasa? Ma ko je to nama fan B.Sandersa?![]()
Gan siba zestinu.Ma tip se zeza, ima on te fazebukvalno karikira upravo takve, sedim i cevčim pivo i glumim alfu.
mislim umesto ćebeta nabaciš dve tri preko i milina![]()
![]()
![]()