Neiživljena devojka

Па и ја сам нешто тог мишљења. Премда су сви моји у породици били екстрим љубоморни. И отац и деда и баба по мајци. Какве су ту батине падале и сцене !! Пре бих гледао као воајер да је петорица трпају него да се понижавам у свађама и тучама.
pa niko te ne tera da dodjes u tu situaciju..............regulisi to da ne bi postao voajer,.......kukold.

A ti, koji si nam i postavio ovo pitanje, da kreneš od pretpostavke da si probudio život u njoj? Da si joj svojom ljubavlju podigao samopouzdanje, učinio je lepršavijom, vedrijom? Ne odbacuj, ne dozvoli da nekoga koga vjerovatno voliš vrijeđaju oni koji je i ne poznaju.
Pa dozvolio je već da je vređaju oni koji je ne poznaju i uopšte pričaju o njoj kad je postavio temu o njihovom privatnom životu 🤣 Nemoj sad, nema ovde moralisanja sad. Najjače da neko ne zna kakav će dijapazon komentara da dobije na ovakvu temu na jednom ovako slobodnijem forumu, nije na nekom psihološkom savetovalištu.

A nije ni on cvećka, reci uđeš ovako na forum, a partner otvorio temu o vama i vašem privatnom životu 🤣 Čitaš o sebi na forumu i o svom životu i šta radiš i gde ideš.... Pa odmah bi dobila nogom u dupe.

Naročito što danas ako i neko nema bliske prijatelje sa kojima bi podelio, ima, brate, chat gpt pa nek pita tamo, ima i besplatna psihološka savetovališta...

A moguće je i da je cela priča fejk jer većina po netu i jesu. Tako da... neko moralisanje ovde mi je nja.

Pa dozvolio je već da je vređaju oni koji je ne poznaju i uopšte pričaju o njoj kad je postavio temu o njihovom privatnom životu 🤣 Nemoj sad, nema ovde moralisanja sad. Najjače da neko ne zna kakav će dijapazon komentara da dobije na ovakvu temu na jednom ovako slobodnijem forumu, nije na nekom psihološkom savetovalištu.

A nije ni on cvećka, reci uđeš ovako na forum, a partner otvorio temu o vama i vašem privatnom životu 🤣 Čitaš o sebi na forumu i o svom životu i šta radiš i gde ideš.... Pa odmah bi dobila nogom u dupe.

Naročito što danas ako i neko nema bliske prijatelje sa kojima bi podelio, ima, brate, chat gpt pa nek pita tamo, ima i besplatna psihološka savetovališta...

A moguće je i da je cela priča fejk jer većina po netu i jesu. Tako da... neko moralisanje ovde mi je nja.
Ma on nije cvjećka, nego odlično je izabrao nick, majstorski nosi rogove :D još se hvali time

Ne bih ja rekao da je on dosadan nego je normalan, a ona lažno introvertna. Nagledao sam se toga samo tako. Mada više u nekim mlađim godinama.

Dečko bude to što jeste, lik na mestu, nije to da je dosadan nego je stabilan i nije neiživljen.

Onda naleti na neku sa kojom se samo naizgled slaže i imaju neka zajednička interesovanja - filmove, knjige, muziku...

Kad ono u suštini, ona je uglavnom iskompleksirana nečim, bio to neki deo tela i ili je nešto psihički bila sjebana i u ***** sa samopouzdanjem.

Onda krene seks, ima dečka koji je voli, govori joj da je lepa, diže joj samopouzdanje, onda tako krenu te teretane pa zategne guzicu i krene da se divi sama sebi u ogledalu i kači fotke u helankama što privlači muškarce...

Odjednom, u centru je pažnje, sve što je oduvek i htela i u suštini je i patila dok je čitala i gledala filmove jer to nikad nije ni želela.

Sad misli da je boginja i da se svet vrti oko nje. Dečka smatra da je prerasla i da je iznad njega i da je smor.

Sve se to na kraju obije o glavu.

Neću sad ovde da im se mešam i da kažem da je sa njima to tako, samo sam se nagledao toga i previše. I uopšte ti momci nisu smor i generalno je pogrešno da se uopšte za bilo šta i oni krive kad oni ni nisu problem.

moze i tako, 100 ljudi 200 interpretacija (subjektivnih)

Isto se desilo mom drugu, preslikano. Izvini sto cu da budem direktan, ali ona se vec sa nekim nasla u krevetu, mozda i vise puta, ti joj sustinski smetas da zivi na nacin koji bi ona da zivi(trenutno) i to je to. Neko ti je lepo napisao, idi sam sklanjaj se odatle i to je sve. Ti si vec tu zavrsio svaku pricu, ona samo trazi izlaznu strategiju i to verovao ili ne moze da traje koliko god bude trebalo, a ti mislis kao zajedno ste.

Zdravo svima,
imam 27 godina i već dve godine sam u vezi sa devojkom koja ima 31. U početku je bila skroz mirna, povučena, introvertna tj generalno tip osobe koja više voli mir kod kuće, film i ćaskanje nego izlaske. Meni je to odgovaralo, sve je delovalo stabilno i planirali smo čak i ozbiljnije stvari (brak, decu, zajednički život). Ali u poslednjih nekoliko meseci počela je dosta da se menja. Prvo sam to doživeo pozitivno, krenula je u teretanu, počela da izlazi malo više, da se druži, upoznala je ekipu preko plesa. Rekao sam sebi “super našla je društvo, živne malo, neka uživa”. Čak je i sama govorila kako “nije živela svoje dvadesete” i da joj sada prija što ima s kim da izađe i da se opusti. Međutim, kako je vreme prolazilo, stvari su krenule da mi deluju sumnjivo. Počela je da izlazi u klubove sa njima, da kači malo provokativnije slike na Instagram, otišla na vikend putovanje sa tom ekipom (da se razumemo, sve je ovo vremenski interval od par meseci). Ja sam sve vreme pokušavao da ostanem smiren i podržim je, ali iskreno nije mi bilo svejedno.

I onda pre par nedelja, drug mi kaže da ju je video u kafiću sa nekim tipom. Ja u šoku. Pitam je o čemu se radi, ona se pogubi na prvu i onda mi kaže da je to poznanik iz teretane i da su otišli samo na piće. Naravno da mi je proradila sumnja do maksimuma. Par dana pre toga mi je rekla da hoće za Novu godinu da ide u Herceg Novi sa društvom, bez mene. Kaže “samo idemo da se provedemo, treba mi malo odmora”. E sad, ja više ne znam šta da mislim.
Prvo da li uopšte ima smisla verovati posle ovoga? Ako je bila sa tim likom, makar i “samo na piću” zašto mi to nije sama rekla? I drugo, zašto odjednom ima potrebu da ide svuda bez mene, da izlazi, da se slika, da menja način oblačenja i ponašanja?

Osećam da mi izmiče iz ruku osoba za koju sam mislio da je “ona prava”. I nije mi problem što se promenila, nego što imam utisak da sam ja negde usput prestao da budem deo njenog života.
Ne znam da li da pokušam da spasem ovo ili da pustim sve i krenem dalje.
Da li neko bio u sličnoj situaciji? Kako ste se postavili?
Ne, pusti ženu svojim putem, ako se vrati onda razmišljaj da li ti odgovara i za šta ti treba.
Dobro je da nisi ušao u ozbiljniju vezu i dobio decu, pa je sve mnogo lakše i sada imaš argumente za razmišljanje, ako se bude tražila da se vrati, većina se ne vrati, ali manji deo shvati da je pogrešila i bez obzira ladno traži da se vrati na isto mesto gde je bila....

Јел се неко од вас сећа питања од пре 12-13 година једног форумаша који је жену затекао у канцеларији у потпуном мраку са шефом и пита нас да ли да јој верује јел му она говори да је баш у том моменту цркла сијалица !! :mrgreen: Ја се и данас смејем кад се тога сетим.

Јел се неко од вас сећа питања од пре 12-13 година једног форумаша који је жену затекао у канцеларији у потпуном мраку са шефом и пита нас да ли да јој верује јел му она говори да је баш у том моменту цркла сијалица !! :mrgreen: Ја се и данас смејем кад се тога сетим.
Pa što nije jednostavno samo pokušao da uključi svetlo? 🤣

Ili su oni bili toliko istrenirani da su pre akcije stavljali crknutu sijalicu 🤣

Kakve veze ima šta ona priča, ako ti osećaš da se nešto dešava, o tome ona treba da vodi računa, ako je ne zanima, a ti glumiš da si oduševljen promenom treba ženu pustiti da se snadje sama sa sobom. Realno je da si poslužio da se nadje i postaješ opterećenje, naročito ako glumiš finoću. Otežavaš joj da raskine....

Pravo pitanje je zašto ima potrebu da bude sa tobom?
Ceka da se desi nesto pa da moze da okrivi njega, pre bi cekala i 4 godine nego da u njegovim ocima ili ocima okoline ona bude krivac, i to krivac zbog prevare itd. Plus, sigurnost da zna da nije sama, da je tu neko, itd. Cim se sve kockice sklope, on ce postati neki psihopata ljubomorni koji je poceo da je proganja i gusi, morala da pobegne, i to je to.

Back