Заједнички живот

Пре бих рекао да је то понашање везано за жене које немају способност да стану иза својих погрешних одлука, па онда лече повређене сујета на другоме.
Samo žene?

Prošlost gradi svaku osobu, a ti kada sretneš pravu i ako misliš da je prava za tebe i ti za nju onda treba da učiniš sve da joj ukažeš da postoji i drugi način "života".

Samo žene?

Prošlost gradi svaku osobu, a ti kada sretneš pravu i ako misliš da je prava za tebe i ti za nju onda treba da učiniš sve da joj ukažeš da postoji i drugi način "života".

Међуљудски односи су увек двосмерне улице. Тешко да ће само једна страна успети изгради квалитетан однос, ако друга буде равна линија или саботира.

Тема се не заснива на клипу са платформе, него је клип илустрација теме.

Развод брака који је трајао довољно да се добију деца, формира породица, улаже, ствара а онда пропадне, свакако да јесте неуспех обе стране и нормално је да разумне особе након развода не улазе тако лако у наредну везу.
Dešava se. Razume se i oprez.
Живети са једном особом а онда остати сам. Страх да ли ћеш умети да ... функционишеш са неким другим а опет и ослобођење од свега лошег што је и довело до развода.
Ne sme prošlost biti opterećenje
Неки брзо нађу нове партнере и не дају себи времена да размишљају, науче из грешке ..док други сачекају да се преиспитају.

Неки, као ја, схвате да су постали робови своје слободе. 😁
Rob svoje slobode?

Ne.

Nisi još naišla na nekog drugog sa kim bi zajedno živela.
Možda i nećeš. Desava se i to

Zato kažem - strpljenje.

Kada deca dovoljno odrastu i započnu svoj život onda imaš slobodu da ti svoj dograđuješ onako kako želiš.
To je tačno i ključ zasto se poneke zene razvedene teze upustaju u novi zajednički život

Strpljenje.

Samo što kada deca sazru za svoj zivot i započnu ga, često do tad promaknu i dobre prilike za pravu dugu vezu i zajednički život

Када навикнете на комодитет слободе у свом животном простору и времену, како се одлучите за заједнички живот са партнером?
Тешко, лако...никако?

Мени је ово идеално решење :D
ako odlepim za njim zivecemo i na marsu zajedno ako treba❤️ sad ozbiljno,mislim i ovo je bilo..
covek se prilagodi svemu ako voli,ako ne.. izmislice razlog da do toga ne dodje.

Back