Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.495
previse je dva savršenstva
Iskreno, ja ne znam kako sam sebe trpim a ne kako me drugi trpe...
То су чари живота два несавршена бића.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
previse je dva savršenstva
Iskreno, ja ne znam kako sam sebe trpim a ne kako me drugi trpe...
O to bi bila propast! Ne treba mi neko ko je drugi ja! Različitost je izazov.
Samo žene?Пре бих рекао да је то понашање везано за жене које немају способност да стану иза својих погрешних одлука, па онда лече повређене сујета на другоме.
Kompromis.Колегиница каже да њени родитељи имају два телевизора у спаваћој соби. Воле да заједно гледају тв, али свако има свој програм.
Samo žene?
Prošlost gradi svaku osobu, a ti kada sretneš pravu i ako misliš da je prava za tebe i ti za nju onda treba da učiniš sve da joj ukažeš da postoji i drugi način "života".
Za partnerski odnos je potrebno dvojeМеђуљудски односи су увек двосмерне улице. Тешко да ће само једна страна успети изгради квалитетан однос, ако друга буде равна линија или саботира.
treba biti realista,Али ипак квадратура довољно велика![]()
Istina a ne bi trebalo da bude tako.treba biti realista,
što vas je više po kvadratu ličnog prostora sve manje, pa skače i nervoza
bez brige, stiže era ai androida i sex robota da anesteziraju sve toIstina a ne bi trebalo da bude tako.
Nismo više preko potrebni jedni drugima niti za zabavu, razgovor niti za bilo šta drugo..otudjenje na max...
Спаја их заједнички интерес. Кредит за стан.Када навикнете на комодитет слободе у свом животном простору и времену, како се одлучите за заједнички живот са партнером?
Тешко, лако...никако?
Мени је ово идеално решење![]()
Nesposobni.Показало се у пракси, а богами и на интернетима су у већини мушкарци који желе заједнички живот илити жемско у кући.
Dešava se. Razume se i oprez.Тема се не заснива на клипу са платформе, него је клип илустрација теме.
Развод брака који је трајао довољно да се добију деца, формира породица, улаже, ствара а онда пропадне, свакако да јесте неуспех обе стране и нормално је да разумне особе након развода не улазе тако лако у наредну везу.
Ne sme prošlost biti opterećenjeЖивети са једном особом а онда остати сам. Страх да ли ћеш умети да ... функционишеш са неким другим а опет и ослобођење од свега лошег што је и довело до развода.
Rob svoje slobode?Неки брзо нађу нове партнере и не дају себи времена да размишљају, науче из грешке ..док други сачекају да се преиспитају.
Неки, као ја, схвате да су постали робови своје слободе.![]()
To je tačno i ključ zasto se poneke zene razvedene teze upustaju u novi zajednički životZato kažem - strpljenje.
Kada deca dovoljno odrastu i započnu svoj život onda imaš slobodu da ti svoj dograđuješ onako kako želiš.
ako odlepim za njim zivecemo i na marsu zajedno ako trebaКада навикнете на комодитет слободе у свом животном простору и времену, како се одлучите за заједнички живот са партнером?
Тешко, лако...никако?
Мени је ово идеално решење![]()