Stigmatizacija koju doživljavaju neoženjene i neudate osobe

Postoji ali nedovoljno

Srbija propada jer se ljudi ne zene i ne udaju

Milos Obrenovic je svojevremeno uveo porez na becare i takve udarao po dzepu zestoko

Treba vratiti tu tradiciju
da se zene i udaju zbog izbegavanja poreza a ne zbog ljubavi
pa jednostavnije je da se donese naredba ko se ne ozeni sa 27 ili uda sa 25, drzava ce mu naci partnera i skluciti im brak

Postoji ali nedovoljno

Srbija propada jer se ljudi ne zene i ne udaju

Milos Obrenovic je svojevremeno uveo porez na becare i takve udarao po dzepu zestoko

Treba vratiti tu tradiciju

42

Погледах твоју историју писања на ЉиС.

Ако изузмемо твоје постове о алкохолисању, ова порука на ЉиС ти је најјача.

https://forum.krstarica.com/threads/jeste-se-sexali-sa-nekim-sa-foruma.214273/page-53#post-7240069

Ne može to lako da se razdvoji, posao vremenom postane deo privatnog života.
može.

koliko hoćeš svoje privatno da doneseš u kancelariju zavisi isključivo od tebe.
u mojoj firmi ima nas petnaest.
niko nikoga ne zapitkuje o privatnom životu
kao familija smo provodimo osam sati zajedno pet dana nedeljno
a o privatnim stvarima ne znamo ništa
osim za jednog kolegu kome žena boluje pa mora često da ide sa njom kod lekara tako i znamo zato što je vazda odsutan

Следећи ниво је да су се заиграли јер породице са децом 2+ су углавном досељеници. Тако да имају дупло голо као коначни исход таквог закона.

Isti slučaj je i u Austriji, njih će ugušiti socijalna davanja porodicama sa mnogo dece a takve porodice su mahom emigrantskog porekla.
Ja nemam takav utisak ovde. Evo u školi, dve žene koje su rođene ovde (poreklo možda jedna italijansko, druga rusko, obe udate za Nemce) imaju po četvoro dece, jedna nastavnica koja je i poreklom definitivno Nemica ima troje dece. Eto, to na prvu loptu što mogu da se setim.

Ja sam oženjen ali nikad ne pitam nikog ni u šali što se ne ženiš tj ne udaješ. To je meni na nivou pitanja a koliki ti je tačno saldo.u banci. Totalno private.

A ima još jedna stvar, pogotovo kad je reć o kolegama, koleginicama na poslu koji su u braku, u tom pitanju se često kriju sadizam i oholost u smislu - jao kako si ti jadan/ jadna kad te niko neće, gledaj mene.

Jako ružno.

Ja nemam takav utisak ovde. Evo u školi, dve žene koje su rođene ovde (poreklo možda jedna italijansko, druga rusko, obe udate za Nemce) imaju po četvoro dece, jedna nastavnica koja je i poreklom definitivno Nemica ima troje dece. Eto, to na prvu loptu što mogu da se setim.
Е да, и ја сам сад приметила немачке породице са троје, четворо деце али то не вади просек огромног броја без деце а познајем турску породицу са дванаесторо (12) деце. Добростојећу.

Е да, и ја сам сад приметила немачке породице са троје, четворо деце али то не вади просек огромног броја без деце а познајем турску породицу са дванаесторо (12) деце. Добростојећу.
Ako je dobrostojeća, onda svakako ne koristi socijalnu pomoć. Imaju ljudi decu zato što to mogu da priušte, ne vidim razlog za paniku 😄

Koje gluposti,onda bi Tesli zabranio i naukom da se bavi,zbog takve pameti Tesla je i otisao vani

A jesi ti Tesla pa nisi imao kad da de ozenis i izrodis decu?

Mislim da nisi, culi bi za tebe da jesi

Srbija je bila najjaca kad se zivelo ovako

1000012109.jpg

može.

koliko hoćeš svoje privatno da doneseš u kancelariju zavisi isključivo od tebe.
u mojoj firmi ima nas petnaest.
niko nikoga ne zapitkuje o privatnom životu
kao familija smo provodimo osam sati zajedno pet dana nedeljno
a o privatnim stvarima ne znamo ništa
osim za jednog kolegu kome žena boluje pa mora često da ide sa njom kod lekara tako i znamo zato što je vazda odsutan
Ja u kojoj firmi da sam radio sve se sazna o svakome i to vrlo brzo.

Postoji li stigmatizacija društva prema osoboma koje nikada nisu stupile u brak? Imam osećaj da društvo nameće neki normativ da to nije društveno prihvatljivo, bez obzira da li je u pitanju muška ili ženska osoba. Šta vi mislite o ovome?
Naravno da postoji.Uvijek i svuda.I u porodici,i na poslu i u drustvu.
Ako ne otvorena,onda precutna.
Takodje i za one koji su u braku,a nemaju djecu.
Mozemo se zavaravati da ne postoji,ali samo oni znaju kako im je.

Back