Koja je svrha kupati se ako nikad nećeš imati seks?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bezimeni1

Domaćin
Poruka
3.794
..и водити осталу личну хигијену? Главни разлог за одржавање хигијене је срамота од других и од друштва, али ако немаш секс чему све то? Која је корист од тога за неког ко никад неће имати секс? Немаш интимне односе, чему онда прање тела и интимних регија? Ако смрдиш мало у аутобусу јесте да је срамота али ништа не губиш, ти други људи те не хране и не можеш да изгубиш секс који ти није понуђен. Нису многи старци луди што се не купају, они немају секса, а и свакако су животно мудрији и боље знају животне приоритете без обзира на то колико год ми млади мислили да смо паметнији (ми млади смо само усијане главе), од њих треба учити.

Само ти немој да се купаш, па кад добијеш екцем или шугу,
схватићеш неке ствари.

А јадни старци се не купају зато што могу да бирају између два или више зала:
- Ако се не окупа прети му инфекција
- Ако се окупа, прети му реума или нешто слично, нарочито зими

Само ти немој да се купаш, па кад добијеш екцем или шугу,
схватићеш неке ствари.

А јадни старци се не купају зато што могу да бирају између два или више зала:
- Ако се не окупа прети му инфекција
- Ако се окупа, прети му реума или нешто слично, нарочито зими
Један Иранац се није купао 60 година, нон-стоп се мазао блатом, пушио цигаре од сасушене балеге, живео напољу а не у кући али ни на улици (ни у природи него где је голо без дрвећа и траве али не у пустињи ни далеко од насеља), живео је 90 година, никакав екцем нити шуга, он је после дугог животног века умро само месец дана пошто се окупао по наговору од стране других, убрзо је оболео иако је без купања живео 60 година, то купање се може сматрати и неком врстом његовог убиства.

Један Иранац се није купао 60 година, нон-стоп се мазао блатом, пушио цигаре од сасушене балеге, живео напољу а не у кући али ни на улици (ни у природи него где је голо без дрвећа и траве али не у пустињи ни далеко од насеља), живео је 90 година, никакав екцем нити шуга, он је после дугог животног века умро само месец дана пошто се окупао по наговору од стране других, убрзо је оболео иако је без купања живео 60 година, то купање се може сматрати и неком врстом његовог убиства.

Пример који наводиш је само изузетак који потврђује правило !
Купати се мора !

..и водити осталу личну хигијену? Главни разлог за одржавање хигијене је срамота од других и од друштва, али ако немаш секс чему све то? Која је корист од тога за неког ко никад неће имати секс? Немаш интимне односе, чему онда прање тела и интимних регија? Ако смрдиш мало у аутобусу јесте да је срамота али ништа не губиш, ти други људи те не хране и не можеш да изгубиш секс који ти није понуђен. Нису многи старци луди што се не купају, они немају секса, а и свакако су животно мудрији и боље знају животне приоритете без обзира на то колико год ми млади мислили да смо паметнији (ми млади смо само усијане главе), од њих треба учити.
zato ja zube nisam prao 20+ godina :cool:

Vecina ljudi, dok su ziveli kao taj Iranac, je zivelo, u proseku, 40 godina.
A bilo je i tada izuzetaka koji su dogurali stotu.

Medjutim, ima nesto jos zanimljivije, ako cemo po tvojoj logici da utvrdjujemo uzrok smrti: preko 90% ljudi koji umru, poslednje što popiju pre smrti, je voda!!!

Tako da, zaključak je prost: voda je smrt!!! Voda je kriva za sve te silne smrti!
Podhitno prestati sa pijenjem vode!

E, jel vidis sad koliko ti je pogresna logika.

Kupaš se zbog sebe, ne zbog drugih.

Nisi u pravu,ne treba kupanje ni za sex. Nisu se u srednjem veku ni kupali ni prali zube, pa šta, opet su imali romanse , doduše smrdljive, i štancali decu ko ludi.
Biće pak da je malo teže danas naći neku koja se ne kupa i ne pere zube, ali sigurno postoji i takva, tu nema dileme.

Nisi u pravu,ne treba kupanje ni za sex. Nisu se u srednjem veku ni kupali ni prali zube, pa šta, opet su imali romanse , doduše smrdljive, i štancali decu ko ludi.
Biće pak da je malo teže danas naći neku koja se ne kupa i ne pere zube, ali sigurno postoji i takva, tu nema dileme.
jbg, kad i na forum dođete ko ive pogorelići...:cool::hahaha:

ali se mazao blatom..zaboravljas da neke vrste blata mogu biti lekovita i antibakterijska.
prosto je naleteo na blato koje ima u sebi minerale, antisepticko i antibakterijsko svojstvo.
imao je srece... naleteo je na zamenu za vodu i sapun.
a da li bi se ti mazao blatom i gde bi ga nalazio ako bi se odlucio da se ne kupas?

Bas je sexy tema...dirty 😂
Confused Little Girl GIF

Generalno govoreći, ja bih ljude koji abnormalno smrde na znojčinu, g*vna i ostalo po busevima i ostalim javnim prostorima kažnjavala novčano. Pa da vidiš kako će se svi odjednom setiti da postoje sapun i voda i kako se izlazi iz kuće među svet. A ne da meni dođe da se onesvestim od smradine kad god uđem u bus ili gde god.

Što se teme tiče, pa ako biraš da smrdiš jer nemaš seks - onda time gasiš i onih 0,0001% šanse da ćeš ga ikad imati. To ti je sve začarani krug. 🙂🤣

Не купам се и не јурим жене. Нема бриге за мога и мене.. :orkestar:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back