prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.157
Cura je Isla na deponiju da snimi prilog o zaagadjenju kapa dole
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда су хтели да је жене, али она није хтела.uostalom kakva je to devojka sa 25 i vise godina za koju niko nije nasao za shodno da je ozeni
znaci da ona nikome nije bila nikakav materijal za zenu
molim lepo
to je zahon prirode
a recemo i drustva
Не.Tko je JJ? Jovana Joksimovic?
A sta imas ti od bogatstva Elona Muska?Jedna mi je na prvom dejtu drzala lekciju o pravima radnika i zlim korporacijama, sto mu dodje i jos gore od ovog tvog primera.
Moja draga je nevina, čekala je pravog i čuvala se za brak, ti si nedobronamerna i želiš da nam pokvariš sreću!Ej moram da vam kažem nešto
Sve devojke su već imale par momaka
olostakodje zenska osoba koja je bila sa nekim muskarcem ili jos gore muskarcima
nepodobna je za bilo kakav vid zajednistva sa pravim muskarcem
ona je ostecena svojom prosloscu i kao takva pokazala nizak nivo vrednosti
a muskarci visoke vrednosti to nikada nece da prihvate
opste je poznato da prava mlada zena cezne i zeljno iscekuje da je neko zaprosiМожда су хтели да је жене, али она није хтела.
Или је гласала за СПС 2001. године...
А шта ако ти кажем да то не желе, јер сам томе сведочио?opste je poznato da prava mlada zena cezne i zeljno iscekuje da je neko zaprosi
pod uslovom da je normalna psihofizicki
i to je dokazano u knjigama raznim a i sire
tako to i treba da budeСви оће да мењају, да излазе, да дивљају, а онда да ожене неку која је држала повез на очима цео живот...
prvo i pre svega trebalo bi da znas ukoliko si uopste pravi muskaracА шта ако ти кажем да то не желе, јер сам томе сведочио?
Е видиш, онда нема довољно за све, јер ако ћеш ти да вежбаш и да цепаш, онда немој да се зачудиш сутра када се будеш нашао у гомили старог папира.tako to i treba da bude
postoje zene koje se ozene i postoje vezbanke koje se pocepaju i bace
Данас то функционише другачије.prvo i pre svega trebalo bi da znas ukoliko si uopste pravi muskarac
da nije zenino da zeli vec da se pokorava volji svog muza
ja sam alfa muzijakЕ видиш, онда нема довољно за све, јер ако ћеш ти да вежбаш и да цепаш, онда немој да се зачудиш сутра када се будеш нашао у гомили старог папира.
Са друге стране, ако ти жениш неку која није видела човека пре тебе, зашто мораш да вежбаш? Њој је ваљда свеједно?
Да, али што би ти вежбао, ако она није видела човека пре тебе?danas zato imamo ogromnu masu nesrecnih zena koje niko nije odabrao za suprugu
njima ostaje samo da se osemene sa nekim usputnim prolaznikom ili vec da izmole nekog
Pa sigurno vise nego od sindikata.A sta imas ti od bogatstva Elona Muska?
Pica burek? To je baš niskoMalo je to za postavljanje vrhunskih primere.
Daj da ta sto je cedna bude i zla, i ruzna, i glasa za SNS, i lozi se na Vulina, i ima vesticu od majke, i cale joj radi u policiji, i jede zivu decu, i navija za Mancester junajted, i voli pica burek.