Neiživljena devojka

Ne,nego jednostavno.Oči u oči:bilo nam je lepo,ali vreme je da svako krene svojim putem.Ne želim da budem sebičan i da ti ograničavam slobodu.
Ukoliko ti ikad zatreba moja pomoć,javi se...Okreneš se i odeš.
Da ali imam utisak da se u takvoj relaciji prvo moras sebe zastiti. On je ovde ugrozen, bez obzira sto je muskarac, u poziciji gde je on ta koji pruza mir i podrske i td i to je ono zbog cega je sada povredjen. A jeste povredjen. A ako bude pruzao ruke podrske i sl, upravo ce zbog toga flauta da krene da izvrce i prevrce i glumi zrtvu- ti mene napustas, ljubomoran si sto sam pocela da zivim bla bla bla u krug ili ko zna sta.
Samo se okrenes i odes, znace ona zasto, shvatice vremenom ako je sada slepa i glupa u vezi toga :D

Ceka da se desi nesto pa da moze da okrivi njega, pre bi cekala i 4 godine nego da u njegovim ocima ili ocima okoline ona bude krivac, i to krivac zbog prevare itd. Plus, sigurnost da zna da nije sama, da je tu neko, itd. Cim se sve kockice sklope, on ce postati neki psihopata ljubomorni koji je poceo da je proganja i gusi, morala da pobegne, i to je to.
Mogla je da raskine pre nego se pustila u promet. Onda ne bi bilo prevare.
Jedini razlog zašto bi da ostane sa ovim tipom je da je on možda finansijski stabilan, za razliku od klošara iz teretane? Ili ima dobre fizičke i umne gene da prenese na potencijalnu decu (a inače je smor tip)?

Mogla je da raskine pre nego se pustila u promet. Onda ne bi bilo prevare.
Jedini razlog zašto bi da ostane sa ovim tipom je da je on možda finansijski stabilan, za razliku od klošara iz teretane? Ili ima dobre fizičke i umne gene da prenese na potencijalnu decu (a inače je smor tip)?
Da, tako psiho zene razmisljaju i tesko ih je provaliti. Zato mislim da je lik iz teme zapravo srecan, jer je sada vreme da je sutne pre nego sto mu zaista iskomplikuje zivot.

Zdravo svima,
imam 27 godina i već dve godine sam u vezi sa devojkom koja ima 31. U početku je bila skroz mirna, povučena, introvertna tj generalno tip osobe koja više voli mir kod kuće, film i ćaskanje nego izlaske. Meni je to odgovaralo, sve je delovalo stabilno i planirali smo čak i ozbiljnije stvari (brak, decu, zajednički život). Ali u poslednjih nekoliko meseci počela je dosta da se menja. Prvo sam to doživeo pozitivno, krenula je u teretanu, počela da izlazi malo više, da se druži, upoznala je ekipu preko plesa. Rekao sam sebi “super našla je društvo, živne malo, neka uživa”. Čak je i sama govorila kako “nije živela svoje dvadesete” i da joj sada prija što ima s kim da izađe i da se opusti. Međutim, kako je vreme prolazilo, stvari su krenule da mi deluju sumnjivo. Počela je da izlazi u klubove sa njima, da kači malo provokativnije slike na Instagram, otišla na vikend putovanje sa tom ekipom (da se razumemo, sve je ovo vremenski interval od par meseci). Ja sam sve vreme pokušavao da ostanem smiren i podržim je, ali iskreno nije mi bilo svejedno.

I onda pre par nedelja, drug mi kaže da ju je video u kafiću sa nekim tipom. Ja u šoku. Pitam je o čemu se radi, ona se pogubi na prvu i onda mi kaže da je to poznanik iz teretane i da su otišli samo na piće. Naravno da mi je proradila sumnja do maksimuma. Par dana pre toga mi je rekla da hoće za Novu godinu da ide u Herceg Novi sa društvom, bez mene. Kaže “samo idemo da se provedemo, treba mi malo odmora”. E sad, ja više ne znam šta da mislim.
Prvo da li uopšte ima smisla verovati posle ovoga? Ako je bila sa tim likom, makar i “samo na piću” zašto mi to nije sama rekla? I drugo, zašto odjednom ima potrebu da ide svuda bez mene, da izlazi, da se slika, da menja način oblačenja i ponašanja?

Osećam da mi izmiče iz ruku osoba za koju sam mislio da je “ona prava”. I nije mi problem što se promenila, nego što imam utisak da sam ja negde usput prestao da budem deo njenog života.
Ne znam da li da pokušam da spasem ovo ili da pustim sve i krenem dalje.
Da li neko bio u sličnoj situaciji? Kako ste se postavili?
Da kazemo da sada ona nema drugog osim tebe vec se uhvatila loseg drustva dokonih usamljenih devojaka.
Ali ipak mislim da vise ona tebi znaci nego ti njoj i da ce to biti sve gore dok ti jednog dana ne kaze zbogom. To ce se sa ovakim njenim nacinom zivota desiti.

Da, tako psiho zene razmisljaju i tesko ih je provaliti. Zato mislim da je lik iz teme zapravo srecan, jer je sada vreme da je sutne pre nego sto mu zaista iskomplikuje zivot.
Ništa, nastavićemo da komentarišemo iako se ozbiljno dovodi u sumnju istinitost uvodnog posta.
A možda je stvarno tako? Mlađe generacije su dobile WOKE vakcinu. Ova je 4 godine starija, izgleda je zaobišla. Otud disparitet.

Ima toga koliko hoces. Koketa koje su se pretvorile iz alise u zemlji cuda.
U sustini mnogi muskaarci nikako da shvate da zene smaraju vezama jer im treba sigurica, a to ne znaci da nema sanse da ispadnu kreteni u svemu tome. :p A ovako gledano, zena moze da nadje kitu kad hoce. Dakle ako joj se posvecujes i ulazis u takvu relaciju s njom (aj lav ju bejbe, forever end ever), imaj to u vidu i kakve arsine postavljate jedno prema drugome.

Ona sa 31 godinom je pred istek roka. Noga u dupe pa neka je razvlače kurta i murta. Ta će i ovako završiti sa mačkama. Klasična balkanska istripovana žena jer sa 31 godinom života devojka nije. Ti imaš tek 27 i kao muškarac tek ulaziš i zenit dok ona može samo da ide dole.

Ајд ти лепо, својим путем јуначе. На време. Немој да ти ломи срце безвезе, са неким тамо билдерима. Кој ће ти то мој. Она је у младалачкој вези. У оној која прође. Мора да проени неколико десетина фрајера, па да види шта јој одговара. Многе цуре, кад крену да траже срећу, преказе је првим кораком. АЛи у сваком случају, ту нема ништа за тебе, заправо, сем секирације и туговања. Још ће да ти пробуди некекве несигурности, које никад ниси имао.

Ne,nego jednostavno.Oči u oči:bilo nam je lepo,ali vreme je da svako krene svojim putem.Ne želim da budem sebičan i da ti ograničavam slobodu.
Ukoliko ti ikad zatreba moja pomoć,javi se...Okreneš se i odeš.
Све до помоћи. Какву би уопште помоћ могао да јој пружи, баш ме интересује. Једино можда... да јој да мираз.

Zdravo svima,
imam 27 godina i već dve godine sam u vezi sa devojkom koja ima 31. U početku je bila skroz mirna, povučena, introvertna tj generalno tip osobe koja više voli mir kod kuće, film i ćaskanje nego izlaske. Meni je to odgovaralo, sve je delovalo stabilno i planirali smo čak i ozbiljnije stvari (brak, decu, zajednički život). Ali u poslednjih nekoliko meseci počela je dosta da se menja. Prvo sam to doživeo pozitivno, krenula je u teretanu, počela da izlazi malo više, da se druži, upoznala je ekipu preko plesa. Rekao sam sebi “super našla je društvo, živne malo, neka uživa”. Čak je i sama govorila kako “nije živela svoje dvadesete” i da joj sada prija što ima s kim da izađe i da se opusti. Međutim, kako je vreme prolazilo, stvari su krenule da mi deluju sumnjivo. Počela je da izlazi u klubove sa njima, da kači malo provokativnije slike na Instagram, otišla na vikend putovanje sa tom ekipom (da se razumemo, sve je ovo vremenski interval od par meseci). Ja sam sve vreme pokušavao da ostanem smiren i podržim je, ali iskreno nije mi bilo svejedno.

I onda pre par nedelja, drug mi kaže da ju je video u kafiću sa nekim tipom. Ja u šoku. Pitam je o čemu se radi, ona se pogubi na prvu i onda mi kaže da je to poznanik iz teretane i da su otišli samo na piće. Naravno da mi je proradila sumnja do maksimuma. Par dana pre toga mi je rekla da hoće za Novu godinu da ide u Herceg Novi sa društvom, bez mene. Kaže “samo idemo da se provedemo, treba mi malo odmora”. E sad, ja više ne znam šta da mislim.
Prvo da li uopšte ima smisla verovati posle ovoga? Ako je bila sa tim likom, makar i “samo na piću” zašto mi to nije sama rekla? I drugo, zašto odjednom ima potrebu da ide svuda bez mene, da izlazi, da se slika, da menja način oblačenja i ponašanja?

Osećam da mi izmiče iz ruku osoba za koju sam mislio da je “ona prava”. I nije mi problem što se promenila, nego što imam utisak da sam ja negde usput prestao da budem deo njenog života.

Kada sam procitao
Osećam da mi izmiče iz ruku osoba za koju sam mislio da je “ona prava”
Sjetio sam se da sam se isto osjecao kada se meni to desavalo, kao 30.godisnjaku. Ono sto ti je najbitnije sada sto prije shvatiti je da ona NIJE PRAVA. Da ce ti biti lako, nece! Nije bilo nikome od nas koji smo to prosli.

Vjeruj svom instiktu, a da ga nemas ne bi ovo podijelio s nama. Sada s 42, sretnim brakom s drugom osobom i dvoje djece, kazem ti s velikom sigurnoscu: bjezi odmah od nje. Poslusaj starije, prosli smo to.

I nekoj se predomisliti, cim joj prodje ta avantura zvat ce tebe da se pomirite. Ni pod razno nemoj pokleknuti.

Zdravo svima,

Prijatelju, ovde nema spasa. Čim čuješ "da joj treba malo odmora i da treba da se privremeno razdvojite" , to je kraj. Prijateljski se raziđite što pre.

Žene su generacijski mnogo ranije zrelije od muškaraca, i ako ona na početku svoje četvrte decenije još nije "iživljena", radi se zapravo o nečem sasvim drugom.. ili je shvatila (osjetila) da ne vidi neku vašu zajedničku budućnost ili je po prirodi takva kakva je. Problemi na početku veze, zamisli kakvi bi bili posle..
Kakvo društvo je preče ako se dvoje vole.. tada nam niko ne treba. Zapravo, tada nam svako smeta, samo da budemo sami.

Back