Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

Lagerta

Elita
Supermoderator
Poruka
21.068
1726351744299.png

Čitajući neke teme ovde, imam utisak da pojedini potenciraju na nekom, nazovi, moralu, tj da im je jako bitno da devojka nije imala partnera pre njih, ne pominjući njen karkater, osobine i slično pa sam se zapitala, da li to znači da je u redu biti sa zlom osobom, samo zato jer je bila nevina ili izabrati onu koju doživljavate kao dobru osobu bez obzira što je pre vas imala partnere ?

Poslednja izmena:
Čitajući neke teme ovde, imam utisak da pojedini potenciraju na nekom, nazovi, moralu, tj da im je jako bitno da devojka nije imala partnera pre njih, ne pominjući njen karkater, osobine i slično pa sam se zapitala, da li to znači da je u redu biti sa zlom osobom, samo zato jer je bila nevina ili izabrati onu koju doživljavate kao dobru osobu bez obzira što je pre vas imala partnere ?
Broj dva.
Valjda smo ljudi.
Zla nije nikome dobra donela, a ona koja je imala više frajera, bar zna šta hoće, pogotovo ako je dobra u duši.

Nije direktno vezano, mada posredno jeste, danas mi u salonu priča jedna žena kako joj se sin oženio ženom koja već ima dete od par godina i sad su dobili njihovo. Ali ono što se ona ne može načuditi jeste broj ljudi koji su je zabrinuto pitali kako si ti to doživela što ona već ima dete. ? Molim? Oni su prezadovoljni sa njom. Dobra mama, brine se lepo o svom sinu, a i o novom mužu, vredna, sve na mestu. Pre toga joj se sin zabavljao sa par devojaka sa kojima je imao probleme ove ili one... nisu mu delovale uravnoteženo da bi sa njima imao porodicu. Sad.... ova tema me podseti na to. Naši ljudi imaju ozbiljne probleme u mozgu kada u tome vide neki problem.

О моралу причају највише они који имају грижу савести због свог неморала.

:roll:

Nije direktno vezano, mada posredno jeste, danas mi u salonu priča jedna žena kako joj se sin oženio ženom koja već ima dete od par godina i sad su dobili njihovo. Ali ono što se ona ne može načuditi jeste broj ljudi koji su je zabrinuto pitali kako si ti to doživela što ona već ima dete. ? Molim? Oni su prezadovoljni sa njom. Dobra mama, brine se lepo o svom sinu, a i o novom mužu, vredna, sve na mestu. Pre toga joj se sin zabavljao sa par devojaka sa kojima je imao probleme ove ili one... nisu mu delovale uravnoteženo da bi sa njima imao porodicu. Sad.... ova tema me podseti na to. Naši ljudi imaju ozbiljne probleme u mozgu kada u tome vide neki problem.
u cemu problem ?
pises konfuzno

То је њихова ствар и нека живе како они желе, само нека се касније не жали.

Malo je to za postavljanje vrhunskih primere.

Daj da ta sto je cedna bude i zla, i ruzna, i glasa za SNS, i lozi se na Vulina, i ima vesticu od majke, i cale joj radi u policiji, i jede zivu decu, i navija za Mancester junajted, i voli pica burek.
Да ли може иједна тема без овога?

ako pišemo o moralu, onda je bolje da se bira dobra osoba, nevezano šta je radila prije.
To šta je neko prije radio, nema veze sa time da li je dobar čovjek :)

sto ? pa to ti je ultra skracen postupak najbolje procene nekoga
kazes mi za koga glasas i ne moras nista vise o sebi da kazes
Људи: Брак, породица, веридба, девојке...
38имак и Ганфајтер: СНС, Вулин, полиција,...

То је њихова ствар и нека живе како они желе, само нека се касније не жали.

Pa mislim, može da se žali i ovaj i onaj, nema garancija u životu. No, taj dećko odabrao osobu koja mu se činila dobra i iskusna, sličnih godina su, ali nije mu to bila prepreka, naprotiv, video je da je ozbiljna osoba. Nasuprot onih koji misle da im devojka sa malo iskustva može biti bolja. @tema

Pa mislim, može da se žali i ovaj i onaj, nema garancija u životu. No, taj dećko odabrao osobu koja mu se činila dobra i iskusna, sličnih godina su, ali nije mu to bila prepreka, naprotiv, video je da je ozbiljna osoba. Nasuprot onih koji misle da im devojka sa malo iskustva može biti bolja. @tema
Види овако

ја гледам шта мене занима и баш ме брига да л је неко оженио ову или ону. Само нека не долази касније и нека не кука како је оваква или онаква.

Ја сам схватио шта је боље за мене и не мислим да би требало то људима да намећем.

Нпр. ти оћеш нешто. Ето ти, јури и увати. Шта ја имам са тим, ОСИМ ако се ти мени не свиђаш.

Разумеш?

Back