dobro brate ne vrijeđaj me, nije se ništa desilo samo sam bio malo napaljen a i ona... relaxNemoj tamo uopšte da ideš u kuću.Brata kad vidiš normalno se ponašaj.Njoj i kući ne prilazi a na telefonu je blokiraj.Glupane jedan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro brate ne vrijeđaj me, nije se ništa desilo samo sam bio malo napaljen a i ona... relaxNemoj tamo uopšte da ideš u kuću.Brata kad vidiš normalno se ponašaj.Njoj i kući ne prilazi a na telefonu je blokiraj.Glupane jedan.
evo sam je blokirao..Nemoj tamo uopšte da ideš u kuću.Brata kad vidiš normalno se ponašaj.Njoj i kući ne prilazi a na telefonu je blokiraj.Glupane jedan.
Teraj to u pizdu materinu.I strogo poslušaj šta sam ti rekao.evo sam je blokirao..
Gde je onaj Džerom sa Njegošem?dobro misli ti da sam izmislio ovo... ali ajde stavimo hipotetički da je ovo real situacija i da ga ona vara ((a vrlo je moguće da će ga prevariti znači nekih 90%)) i ja to znam i ne kažem mu da ga žena vara... kakav sam ja onda čovjek.. da mu to ne kažem... kako bi ti reagovala da imaš sestru koju vara muž... ne bi joj rekla je li... bravo moralna gromado!
Kako bilo ko zna, u ovoj priči Džerom, da su se oni 'ohladili'?Isto je ( izmastao i da su se ohladili posle troje dece) napisao da je odnos ladan izmedju njih.
a realna situacija je, da zene idu po rodbini i pricaju kako muz nece da spava s njima...iza ledja muzu.
a jeste malo seljanka ali je dobra... ali poslušaću tvoj savjet.. hvala ti što si mi otvorio oči ti i venomSeljačka posla.
samu sebe demantuješGde je onaj Džerom sa Njegošem?
Činio se normalnijim.
Nikada nisam volela priče 'šta bi bilo kad bilo'
da li sam 'moralna gromada'( ah, izraz...) ti ne znaš, kao što ni ja ne znam kako bih reagovala kada bih videla prevaru svojih najmilih.
A, ti probaj. Reci ako imaš mooda : )
Kako bilo ko zna, u ovoj priči Džerom, da su se oni 'ohladili'?
Nešto previše tračeva znate , vi forumsli muškići![]()
a ti si pa naivna i ne znas kako se ponasaju zene kada hoce da se razvedu?Gde je onaj Džerom sa Njegošem?
Činio se normalnijim.
da li sam 'moralna gromada'( ah, izraz...) ti ne znaš, kao što ni ja ne znam kako bih reagovala kada bih videla prevaru svojih najmilih.
žena napiše esej i ništa ne kaže , kaže ne zna kako bi reagovala da zna da je neko njen prevaren... vjerovatno nastavila da pije kafu sa njom ili njim i pravila se da je sve idealnoa ti si pa naivna i ne znas kako se ponasaju zene kada hoce da se razvedu?
Traceve cujemo od zena....

Dobro aj ti postavi to na realne osnove? Dobar brak i tvoj muz napada svastiku.....Gde je onaj Džerom sa Njegošem?
Činio se normalnijim.
Nisam naivnaa ti si pa naivna i ne znas kako se ponasaju zene kada hoce da se razvedu?
Traceve cujemo od zena....
ajde @Duki Lu daj odgovor na ovoDobro aj ti postavi to na realne osnove? Dobar brak i tvoj muz napada svastiku.....
ovo se dešava što je najgore a svi se prave mutaviSto je u principu sasvim realno, jer je svastika rod, a surnjaja skoro pa kao zena....
Nemam sestru, i kada sam se udavala, nisam birala ženskaroša.ajde @Duki Lu daj odgovor na ovo
kako ga navlacis da se ispovijedi bratu.A, ti probaj. Reci ako imaš mooda : )

Salim se malo tema je naravno hipoteticka sto mi daje prava da se salim...Nisam naivna
Nikada se nisam razvodila, ali znam kakve muškarce ne podnosim!

HIPOTETIČKI AJDE ODGOVORI .Nemam sestru, i kada sam se udavala, nisam birala ženskaroša.
Izvini, nisi dobro shvatio moje prethodne postove.kako ga navlacis da se ispovijedi bratu.![]()
dobro ima vremena....Nemam sestru, i kada sam se udavala, nisam birala ženskaroša.
Ne seri.Steta da se propusti ovakva prilika...
dobro ima vremena....