Žena od brata...

Evo, klečaću na kukuruzu
nije poenta da li se kleči..
Te neke stvari su prosto pitanje poštovanja prema bližnjima. Ako ti ne poštuješ svoje bližnje, ne možeš očekivati ni da tebe poštuju. Ako krešeš tuđe žene i to od brata da li si spreman da neko kreše tvoju, i to tvoj brat? I kako bi se osećao kada bi to saznao? Ja sa takvim bratom u životu više ne bih progovorila, iako ne mislim da sam nešto staromodnih shvatanja. Jednostavno, šta ako on svoju ženu voli? Sve mi je slobodno, ali nije sve na korist - stara poslovica da ne kažem od koga ))

Te neke stvari su prosto pitanje poštovanja prema bližnjima. Ako ti ne poštuješ svoje bližnje, ne možeš očekivati ni da tebe poštuju. Ako krešeš tuđe žene i to od brata da li si spreman da neko kreše tvoju, i to tvoj brat? I kako bi se osećao kada bi to saznao? Ja sa takvim bratom u životu više ne bih progovorila, iako ne mislim da sam nešto staromodnih shvatanja. Jednostavno, šta ako on svoju ženu voli? Sve mi je slobodno, ali nije sve na korist - stara poslovica da ne kažem od koga ))
Zezaš me da si ozbiljna?

nisam je još kresnuo!

Ma izmišljaš ovo 😁 nego si postavio tako situaciono pitanje iz lične perspektive da potpali diskusiju. 😄

Nijedna, ali bukvalno nijedna žena na svetu koja je iz familije se ne bi okuražila na pipkanje ispod stola. To je takav kliše. 😂

Pozdrav dragi forumaši sa krstarice, kako ste? Šta radite?

E ovako... imam jedan ozbiljan problem...

Naime, primjećujem da me muva žena od brata.. ne rođenog...ali smo baš bliža rodbina.. i ne znam šta da radim...

Ona je starija od mene par godina, u braku su 6 godina i imaju troje djece i vidim da su upali u neku monotoniju i vjerovatno moj brat nije toliko posvećen njoj, ne znam, vidim da nema te strasti kao nekad, valjda to ide tako poslije troje djece... bilo je par situacija u kojima mi je bilo baš neprijatno, jer često idem kod njih, družimo se i tako... primjećujem njene poglede... u zadnje vrijeme je počela i neke poruke da mi šalje..

kako da reagujem, dajte neke savjete... vidim da me ona želi... a i ona je meni privlačna, baš izgleda seksi... a i ja volim milf... šta da radim, jeste li nekada bili u sličnoj situaciji?

ajde pomognite, znam da ste najpametniji i da sve znate...
Brate to se ne radi. Zenska od kuma prijatelja roda to se ne dira. Ne budi mucak nadji sebi sviju milf.

Ma izmišljaš ovo 😁 nego si postavio tako situaciono pitanje iz lične perspektive da potpali diskusiju. 😄

Nijedna, ali bukvalno nijedna žena na svetu koja je iz familije se ne bi okuražila na pipkanje ispod stola. To je takav kliše. 😂
Meni sve jedno da li je stvar njegove imaginacije ili se stvarno dešava... ))
inače nemam pojima kada ljudi postavljaju teme za šta im to treba
već pišemo o tome... no rekoh neću više )

Brate, nisam izmislio nego se desilo.. znači muž je izašao a ostali smo tu ja, ona i još neke nebitne persone... znači ruku mi je stavila tačno ispod džepa kod butine i napipala ga je... ne znam zašto bih izmišljao, u problemu sam ne znam šta da radim...
Brate to se ne radi. Zenska od kuma prijatelja roda to se ne dira. Ne budi mucak nadji sebi sviju milf.
Izvini moralna gromado, nisam te prepoznao... Nisam to još napravio ali kažem da se lomim... jer je prezgodna žena, ali najvjerovatnije neću ništa preduzeti već ću se udaljiti od nje.
Meni sve jedno da li je stvar njegove imaginacije ili se stvarno dešava... ))
inače nemam pojima kada ljudi postavljaju teme za šta im to treba
već pišemo o tome... no rekoh neću više )
Hvala Paula. Samo sam htio da čujem da li je neko bio u takvoj situaciji, ne vjerujem da će biti bilo čega između nas. Naravno da ne bih volio da neko kreše moju ženu, ali našao sam se u tako neprijatnoj situaciji.. nisam ja kriv jer mi ona nudi seks, zar ne..

Hvala Paula. Samo sam htio da čujem da li je neko bio u takvoj situaciji, ne vjerujem da će biti bilo čega između nas. Naravno da ne bih volio da neko kreše moju ženu, ali našao sam se u tako neprijatnoj situaciji.. nisam ja kriv jer mi ona nudi seks, zar ne..
Pa naravno da smo mnogi bili u sličnim situacijama... bilo da se nabacuje nečija žena ili muž.
Ona nudi, ali ti o tome razmišljaš i postavljaš temu ))

Sta kaze u porukama? Daj nesto vise jer ovako izgleda da se ti lozis na nju i da sve dolazi iz tvoje glave.
ne mogu da iznosim toliko intime ali kaže kao hajde dođi, sama sam i te stvari.. kao evo peglam, širim neke gaćice i tako to... ali pošalje one brze poruke na instagramu koje se odmah brišu kad ih pročitaš ne znam kako to radi...

Pa naravno da smo mnogi bili u sličnim situacijama... bilo da se nabacuje nečija žena ili muž.
Ona nudi, ali ti o tome razmišljaš i postavljaš temu ))

pa šta je to tabu, ja opet kažem nisam ni jedan potez napravio, onaj je mene startovala, jesam joj poslao par smajlića i par poljubaca ali ništa konkretno nije bilo.. napisao sam, moram da razmislim... javiću ti...

Back