Žena od brata...

i ja mislim. Vremenom ce mu se i njegov brat pridruzi, pa ondak i njegova devojka..........pa njena sestra..................pa svalerka od brata pa snajkin svaler................
nice wow wow wee wow GIF

Jbt žena svoga brata
ako ne izmišljaš sve ovo, ja bih pobegla od te situacije. Ili bih joj zapretila da ću reći bratu ako ne prestane da mi se nabacuje.
Sutra se može desiti da ti se nabacuje žena tvog sina, itd
Msilim ako nema toliko drugih žena na svetu, baš ta, mislim stvarno...
pa nema bas neki izbor................samo 4 milijarde zena.

Pozdrav dragi forumaši sa krstarice, kako ste? Šta radite?

E ovako... imam jedan ozbiljan problem...

Naime, primjećujem da me muva žena od brata.. ne rođenog...ali smo baš bliža rodbina.. i ne znam šta da radim...

Ona je starija od mene par godina, u braku su 6 godina i imaju troje djece i vidim da su upali u neku monotoniju i vjerovatno moj brat nije toliko posvećen njoj, ne znam, vidim da nema te strasti kao nekad, valjda to ide tako poslije troje djece... bilo je par situacija u kojima mi je bilo baš neprijatno, jer često idem kod njih, družimo se i tako... primjećujem njene poglede... u zadnje vrijeme je počela i neke poruke da mi šalje..

kako da reagujem, dajte neke savjete... vidim da me ona želi... a i ona je meni privlačna, baš izgleda seksi... a i ja volim milf... šta da radim, jeste li nekada bili u sličnoj situaciji?

ajde pomognite, znam da ste najpametniji i da sve znate...
tvoj brat nazalost nije imao srece ili nije umeo da se ozeni. to je losa zena...

Pozdrav dragi forumaši sa krstarice, kako ste? Šta radite?

E ovako... imam jedan ozbiljan problem...

Naime, primjećujem da me muva žena od brata.. ne rođenog...ali smo baš bliža rodbina.. i ne znam šta da radim...

Ona je starija od mene par godina, u braku su 6 godina i imaju troje djece i vidim da su upali u neku monotoniju i vjerovatno moj brat nije toliko posvećen njoj, ne znam, vidim da nema te strasti kao nekad, valjda to ide tako poslije troje djece... bilo je par situacija u kojima mi je bilo baš neprijatno, jer često idem kod njih, družimo se i tako... primjećujem njene poglede... u zadnje vrijeme je počela i neke poruke da mi šalje..

kako da reagujem, dajte neke savjete... vidim da me ona želi... a i ona je meni privlačna, baš izgleda seksi... a i ja volim milf... šta da radim, jeste li nekada bili u sličnoj situaciji?

ajde pomognite, znam da ste najpametniji i da sve znate...
dosadio joj

Back