mario80
Stara legenda
- Poruka
- 90.815
Ja sam godinama pričao devojkama i ženama kako sam nevin i samo prcao, nemojte olako da shvatate žensku inteligenciju 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne valja to, kada bih ga viđala?А замисли, ожењен, а још доктор и пилот!!!
Ja sam godinama pričao devojkama i ženama kako sam nevin i samo prcao, nemojte olako da shvatate žensku inteligenciju![]()
naročito ako je pilot i/ili doktorNjaa.. Oženjen ima strašnu manu čak iako je pilot ili doktor - nema vremena za noćne ludosti! Taj nikad nema vremena![]()
Uzme stan na dan i dođe na 2 satane valja to, kada bih ga viđala?
meni ovo zvuči idealnoUzme stan na dan i dođe na 2 sata
Ti posle gledaš filmove celu noć!
Slažem se... Nepraktično![]()
Ja sam godinama pričao devojkama i ženama kako sam nevin i samo prcao, nemojte olako da shvatate žensku inteligenciju![]()
meni ovo zvuči idealno
inače najbolji su oženjeni koji se bave profesijama koje zahtevaju česta službena putovanja
nagazila si na pogresne ozenjene.Njaa.. Oženjen ima strašnu manu čak iako je pilot ili doktor - nema vremena za noćne ludosti! Taj nikad nema vremena![]()
Ustupila bih ga drugojmeni ovo zvuči idealno
inače najbolji su oženjeni koji se bave profesijama koje zahtevaju česta službena putovanja
Ma jok, posle mi sufliraju da i nisam baš tako nevin u krevetuТи мислиш да су ти оне веровале да си невин. Чиме си показао своју наивност.
Знале су да ниси, и знале су да ти је то само игра. Оне воле то. Игру. Да им причаш лажи у које не верују.
mudro zboriš, tako mi se zapravo samo povećava izborЈош су бољи слободни који имају честа службена путовања, па се удаш за њих, и муж је стално на службеном путу!
ja nisam previše zahtevnaUstupila bih ga drugoj
Ipak je potreban ful tretman, a ne stalna čežnja![]()
znaci, ozenjen ne dolazi u obzir ?.......mislim radi tu ceznju, cekanje...........Ustupila bih ga drugoj
Ipak je potreban ful tretman, a ne stalna čežnja![]()
Pa mislim, mnogi rade čežnjuznaci, ozenjen ne dolazi u obzir ?.......mislim radi tu ceznju, cekanje...........
Cime se sticu?Зато што се нечија покорност, или нпр. поштовање,
не траже и не захтевају,
већ се стичу.
Cime se sticu?
Je li koja forumašica glasala, to je pitanje.
Treba da se pokori nekoj hot ribi, a ne tebi![]()
Pokorio se vjerovatnoОдашиљањем ауторитета, компетентности, решавањем проблема...
A ovi su kobajagi losa opcija,sto fali sirovinama?u nedostatku bolje opcije morala bih da kažem oženjeni
nisi se opekla nego si imala veca ocekivanja, a sa ozenjenima , po pravilu, ne treba da ocekujes nista vise od momentalnog.Pa mislim, mnogi rade čežnju
Ali ja sam se jednom gadno opekla i no no
Imas lijepih muskaraca koje nijedna nece,jel ti mislis da samo ruzni muskarci imaju problem u musko zenskim odnosimaНајбоље пролазе лепотани,
али шта на женском језику значи "бити леп",
е то немојте да ме питате !