Tipovi muskaraca koji se najbolje kotiraju kod zena

Tipovi muskaraca koji se najbolje kotiraju kod zena

• Ukupno glasova
    22
Bogat
1 Tatin sin sa 18
2 Biznismen a la Tramp
3 Biznismen middle age nosio gajbice (neka mafija narkociglaoruzjebeloroblje)
4 kao pod 3 samo ima pekare, kafiće, kladionice, fast foodove, restorane, motele, hotele, apartmane, stanove za izdavanje itd.

Zene kazu vole muskarce koji imaju inicijativu pa svaki sa ankete ima inicijativu

Gde smo na anketi mi siromašni, verni i pošteni?

Mucenicka anketa je za postene

Zene vole zlo jednostavno iako to one nikada nece priznati, tuzna realnost,vole ljude koji je tretiraju kao krpu i nize bice,sada ovo sto ja pricam djeluje ruzno a nije ruzno kada se to u praksi desava i kada one teze pokvarenim likovima nema tu mnogo filozofije

Ako zelis zenu moras da je nerviras,da je stresiras,da je gledas sa visine,da je ne pitas za misljenje da nisi tolerantan itd

Ako zelis zenu moras da je nerviras,da je stresiras,da je gledas sa visine,da je ne pitas za misljenje da nisi tolerantan itd
Каће одабереш себи једну, да је нервираш, стресираш, да је гледаш са висине, да је не питаш за мишљење и да ниси толерантан?

Каће одабереш себи једну, да је нервираш, стресираш, да је гледаш са висине, да је не питаш за мишљење и да ниси толерантан?

Drugar ja zene gledam humano iako mnoge to ne zasluzuju ali ja sam human prema svima necu im se nikada ulizivati a nikada necu koristiti potcjenjivacke strategije da bi nasao put do njene vaginalne odaje, musko sam imam svoju biologiju i nagone sta da se radi,ali necu da mi neko histerise 24 sata dnevno nad glavom a kada nema histerije onda ide da se taslaci sa drugim jahacima jer nije u elementu zenskom,a njen element je da bude pod stresom i dramom 24 sata dnevno, nenormalna bica su one

Drugar ja zene gledam humano iako mnoge to ne zasluzuju ali ja sam human prema svima necu im se nikada ulizivati a nikada necu koristiti potcjenjivacke strategije da bi nasao put do njene vaginalne odaje, musko sam imam svoju biologiju i nagone sta da se radi,ali necu da mi neko histerise 24 sata dnevno nad glavom a kada nema histerije onda ide da se taslaci sa drugim jahacima jer nije u elementu zenskom,a njen element je da bude pod stresom i dramom 24 sata dnevno, nenormalna bica su one

Ако те добро разумем, због тих наведених ситница, спреман си да се одрекнеш жена за вјек и вјекова?

Sve najgore je okidač kod žena.

Ajde i to,ali da covjek moze da se dogovori sa zenom,ajde duso da se makar 5 dana u nedelji ponasas normalno i imam mir kada dodjem kuci a onda vikend kada je histerisi do mile volje,neka bude toksicno do beskraja ta 2 dana samo mi daj 5 dana u nedelji da mogu da radim na sebi da mozak odmorim od bolese zemlje u kojoj zivim a i pored toga ne da ti ni taj minut odmora i sve to covjek trpi zarad seksa tih par minuta uzitka,nenormalne su

Ако те добро разумем, због тих наведених ситница, спреман си да се одрекнеш жена за вјек и вјекова?

Nisam ja zadrt ali da bi meni bilo dobro zena bi trebalo da me slusa i da prihvati da sam ja glavni kada to prihvati onda cu zaista biti fin prema njoj,darezljivi vladar i dobri,necu opoziciju i vezi i da mi izigrava histericnog buntovnika,tako da ja imam zene u vidiku ali da zna da uz mene moze da napreduje vise samo kada me slusa ako joj se ne svidja i misli da sam musko djubre,neka trazi drugog vidis da sam liberalan,kome se ne svidja nije duzan da ostane ali da ja trpim nered,nemire zarad seksa nema sanse a da imam jak nagon i potrebe pa imam nisam drvo

21 vek je planirajte život. Nađi zdravu osobu, proveri roditelje jel imaju neke boleštine, dede, babe, oplodi i beži!

Samo mir mi treba,mozemo i da orgijamo samo da znam da nece da mi histerise i da mi pravi nemir,i da mi prica debilne traceve,to sto je seksualno opicena to meni ne smeta,treba zadrzat mir i dostajanstvo cak i kada orgijate

Zene vole zlo jednostavno iako to one nikada nece priznati, tuzna realnost,vole ljude koji je tretiraju kao krpu i nize bice
Australia Yolo GIF by Adult Swim

Mucenicka anketa je za postene

Zene vole zlo jednostavno iako to one nikada nece priznati, tuzna realnost,vole ljude koji je tretiraju kao krpu i nize bice,sada ovo sto ja pricam djeluje ruzno a nije ruzno kada se to u praksi desava i kada one teze pokvarenim likovima nema tu mnogo filozofije

Au, SVE žene su mazohisti? 🙄

Back