analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.584
Vase misljenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogat
1 Tatin sin sa 18
2 Biznismen a la Tramp
3 Biznismen middle age nosio gajbice (neka mafija narkociglaoruzjebeloroblje)
4 kao pod 3 samo ima pekare, kafiće, kladionice, fast foodove, restorane, motele, hotele, apartmane, stanove za izdavanje itd.
Gde smo na anketi mi siromašni, verni i pošteni?
Каће одабереш себи једну, да је нервираш, стресираш, да је гледаш са висине, да је не питаш за мишљење и да ниси толерантан?Ako zelis zenu moras da je nerviras,da je stresiras,da je gledas sa visine,da je ne pitas za misljenje da nisi tolerantan itd
Ja od ponudjenih jedino nisam popularni gitarist
Каће одабереш себи једну, да је нервираш, стресираш, да је гледаш са висине, да је не питаш за мишљење и да ниси толерантан?
Drugar ja zene gledam humano iako mnoge to ne zasluzuju ali ja sam human prema svima necu im se nikada ulizivati a nikada necu koristiti potcjenjivacke strategije da bi nasao put do njene vaginalne odaje, musko sam imam svoju biologiju i nagone sta da se radi,ali necu da mi neko histerise 24 sata dnevno nad glavom a kada nema histerije onda ide da se taslaci sa drugim jahacima jer nije u elementu zenskom,a njen element je da bude pod stresom i dramom 24 sata dnevno, nenormalna bica su one
Sve najgore je okidač kod žena.
Ако те добро разумем, због тих наведених ситница, спреман си да се одрекнеш жена за вјек и вјекова?
Nema uspesnijeg od mene u debeloj ladoviniDa vam skratim muke..vole uspešne muškarce, oblast uspesnosti nebitna...![]()
21 vek je planirajte život. Nađi zdravu osobu, proveri roditelje jel imaju neke boleštine, dede, babe, oplodi i beži!
Zene vole zlo jednostavno iako to one nikada nece priznati, tuzna realnost,vole ljude koji je tretiraju kao krpu i nize bice
Au, SVE žene su mazohisti?Mucenicka anketa je za postene
Zene vole zlo jednostavno iako to one nikada nece priznati, tuzna realnost,vole ljude koji je tretiraju kao krpu i nize bice,sada ovo sto ja pricam djeluje ruzno a nije ruzno kada se to u praksi desava i kada one teze pokvarenim likovima nema tu mnogo filozofije
Ako zelis zenu moras da je nerviras,da je stresiras,da je gledas sa visine,da je ne pitas za misljenje da nisi tolerantan itd
Кошмарних?Taj im je muskarac iz snova
Bilo je i tada zabaveKako i nebi bile autodestruktivne kada su hiljade godina sedele u pećini, prčkale vatricu i čuvale decu![]()
Ono kad iz aviona vidiš da neko sopstvenu čemer zbog nemanja partnera pretvara u očajničke vapaje na forumu, jer mu ništa drugo ne preostaje.Au, SVE žene su mazohisti?![]()