Žena od brata...

Može.Sve može.
Može i da dobije metak u jetru i umire 10 minuta i da mu nema spasa ni ispred urgentnog centra.I to može.Sve može.I to zbog kur.ve.
Svašta u životu može.Od pucanja bruke i svađe u familiji do crnih vreća za đubre,širokog seloteipa.
Nemoj odmah crne misli i scenarije..
Zasto da propusti ovakav zicer?
Muzevi i ovako retko saznaju da im se zene negde sa strane karidzaju.

e moj brate, ne mora niko da mi vjeruje... postavi se hipotetički u moju situaciju i reci mi kako bi se ti postavio...

U toj situaciji da se nađe neko ako ima imalo mozga i ako ta žena ne bi reagovala na distanciranje i ono prećutno pokazivanje neprijatnosti, svako normalan bi joj lepo rekao ili napisao kako je krajnje nedopustivo takvo ponašanje i nepoštovanje i lepo je zamolio da prekine sa istim i da svoje porive ako već ne može da ih se odrekne preseli na nekog drugog.
A to da li bi posle nju neko kresao ili ne, to svakako nije tvoja stvar.

I za hipotetičku situaciju ovo je stvarno jedna glupa tema... Ne kažem da se to stvarno negde ne dešava, ali takve zaebancije u krugu rodbine su u najmanju ruku primitivizam najgore vrste.

a vidi realno ... moze svakom da se desi
napises temu i ocekujes "ozbiljan" odgovor?
bez da te.neko osudi ili nagrdi...tesko.

Nema potrebe za blokom dovoljno je samo kulturno izbegavanje situacija da ste sami i da ima priliku ona da izaziva intrige i uvlaci Tebe u iste

Evo dobih ja osude zato što sam se našao u ovoj situaciji kao da sam ja nešto kriv a nikakvog povoda nisam dao!

osudili te ili ne ... pitao si dobio i vise nego dovoljno dobrih odgovora i sad znas sta ti je ciniti....
na svetu ima realno 5:1 ako ne i vise zena od muskaraca dakle tu smo u prednosti izbora.
Zauzeta riba , da ne naglasavam od brata, je bespotrebna glavobolja

Back