Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.745
evo mi je poslala poruku sa drugog broja pita zašto sam je blokirao kakav psycho je***niŠta tebe boli q.rac za tim.Goni te đavo odatle.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo mi je poslala poruku sa drugog broja pita zašto sam je blokirao kakav psycho je***niŠta tebe boli q.rac za tim.Goni te đavo odatle.
Iskreno ništa ti ne verujem.eh luffy brate moj, najsrećniji bih bio da ovo nisam ni morao da postavljam ali eto svaki savjet dobro dođe, da malo čovjek razbistri um i glavu... znaš kako je kad krene da se misli onom glavom dolje...
Nemoj odmah crne misli i scenarije..Može.Sve može.
Može i da dobije metak u jetru i umire 10 minuta i da mu nema spasa ni ispred urgentnog centra.I to može.Sve može.I to zbog kur.ve.
Svašta u životu može.Od pucanja bruke i svađe u familiji do crnih vreća za đubre,širokog seloteipa.
e moj brate, ne mora niko da mi vjeruje... postavi se hipotetički u moju situaciju i reci mi kako bi se ti postavio...Iskreno ništa ti ne verujem.![]()
Nisam pametan.e moj brate, ne mora niko da mi vjeruje... postavi se hipotetički u moju situaciju i reci mi kako bi se ti postavio...
Vidiš da je budaletina.Sad blokiraj i taj drugi i svaki sledeći.Obavezno.I ne ulazi ni u kakvu raspravu sa njom.Nikakve prepiske.Njoj je već jasno zašto si to uradio.evo mi je poslala poruku sa drugom broja pita zašto sam je blokirao kakav psycho je***ni
To je to,signal-znak da se nesto preduzme...evo mi je poslala poruku sa drugog broja pita zašto sam je blokirao kakav psycho je***ni
sve samo nemoj da okreces goozu na komsija Ziku prica se da ne bira gde gadja sa "miskom"e moj brate, ne mora niko da mi vjeruje... postavi se hipotetički u moju situaciju i reci mi kako bi se ti postavio...
Baš smješnosve samo nemoj da okreces goozu na komsija Ziku prica se da ne bira gde gadja sa "miskom"![]()
e moj brate, ne mora niko da mi vjeruje... postavi se hipotetički u moju situaciju i reci mi kako bi se ti postavio...
Hvala brate na iskrenim riječimaa vidi realno ... moze svakom da se desi
napises temu i ocekujes "ozbiljan" odgovor?
bez da te.neko osudi ili nagrdi...tesko.
Nema potrebe za blokom dovoljno je samo kulturno izbegavanje situacija da ste sami i da ima priliku ona da izaziva intrige i uvlaci Tebe u iste
Evo dobih ja osude zato što sam se našao u ovoj situaciji kao da sam ja nešto kriv a nikakvog povoda nisam dao!
Da i mislis lak u obod a posle glavoboljaprivlačna je
kako ovo na koju foru, ovo tek treba da se desi ili?na svetu ima realno 5:1 ako ne i vise zena od muskaraca dakle tu smo u prednosti izbora.
Ne sputavaj...da se ispravim nije riba
zena plus kako kazes imaju troje dece...znaci
stop ! ne diraj
u velikom sam problemu bio ali poslušaću savjete ovih iskusnijih sa krstarice tako da od toga neće biti ništa... ali jeste brak im je upao u monotoniju...
Zasto odbijas da pomognes bratu?u velikom sam problemu bio ali poslušaću savjete ovih iskusnijih sa krstarice tako da od toga neće biti ništa... ali jeste brak im je upao u monotoniju...
statistika plus sama priroda je tako udesila da mi muski imamo veci izbor osim ako nismo bogomoljka i zenka nas pojede nakon sexicakako ovo na koju foru, ovo tek treba da se desi ili?