Žena od brata...

@Duki Lu stvarno napišeš esej i ništa ne kažeš, znaš kako to kažu kod nas PUNO ZUJI MALO MEDA DAJE... ajde pričamo hipotetički a ti se praviš englez.. nećeš da odgovoriš... a meni popuješ... nije u redu.. ovo su realne stvari i dešavaju se.. evo meni se desilo to a nisam to mogao ni da sanjam...

Duki ti si drug, nisi kao ove sto beze sa ovakvih tema cim zagusti...:)
Ne, ne neće Duki da bježi... samo neće da odgovori. čak ni hipotetički... :lol:
run discover GIF

Pozdrav dragi forumaši sa krstarice, kako ste? Šta radite?

E ovako... imam jedan ozbiljan problem...

Naime, primjećujem da me muva žena od brata.. ne rođenog...ali smo baš bliža rodbina.. i ne znam šta da radim...

Ona je starija od mene par godina, u braku su 6 godina i imaju troje djece i vidim da su upali u neku monotoniju i vjerovatno moj brat nije toliko posvećen njoj, ne znam, vidim da nema te strasti kao nekad, valjda to ide tako poslije troje djece... bilo je par situacija u kojima mi je bilo baš neprijatno, jer često idem kod njih, družimo se i tako... primjećujem njene poglede... u zadnje vrijeme je počela i neke poruke da mi šalje..

kako da reagujem, dajte neke savjete... vidim da me ona želi... a i ona je meni privlačna, baš izgleda seksi... a i ja volim milf... šta da radim, jeste li nekada bili u sličnoj situaciji?

ajde pomognite, znam da ste najpametniji i da sve znate...
Sta imas tu da trazis de su prosle 3 decje glave

Zasto bi morao da je zeni ili vodi kuci sa troje dece?
Mogu da vode ljubav a brat da nema pojma,tako je jos sladje...
Može.Sve može.
Može i da dobije metak u jetru i umire 10 minuta i da mu nema spasa ni ispred urgentnog centra.I to može.Sve može.I to zbog kur.ve.
Svašta u životu može.Od pucanja bruke i svađe u familiji do crnih vreća za đubre,širokog seloteipa.

Back