Tipovi muskaraca koji se najbolje kotiraju kod zena

Tipovi muskaraca koji se najbolje kotiraju kod zena

• Ukupno glasova
    22
Istrazivanja u Francuskoj su jasno pokazala i ne samo u Francuskoj da se zene nakon razvoda ili izlaska iz veze nikada ali nikada me vracaju muskarcu koji je bio dobar,pazljiv prema njima i bio im je vjeran a najvise zene vracaju ponovo u vezu sa muskarcem koji ih je varao i mentalno iscrpljivao itd

Zene preziru i ne vole muskarce koji nisu Imali partnerke prije nje itd,zenama je jako bitno da tom nekom muskarcu koji je bio sa mnogo zena,ona bude ona posebna i najljepsa koja ga je obiljezila to ces cuti i pjevacice kada pjevaju kako su posebne u kolekciji riba nekog muskarca,tipa sve ostale jeftine a ona mu posebna i najbolja i skupa i slicne gluposti

Ne znam za ta istraživanja ali moguće da jeste tako. Bukvalno nijedna žena ne ume da ceni dobrog muškarca ukoliko ne spada u jednu od one tri grupe koje sam naveo. Čak i tada, ako je dobar a ima para, ona će mu tu dobrotu uzeti kao manu.

Ne znam za ta istraživanja ali moguće da jeste tako. Bukvalno nijedna žena ne ume da ceni dobrog muškarca ukoliko ne spada u jednu od one tri grupe koje sam naveo. Čak i tada, ako je dobar a ima para, ona će mu tu dobrotu uzeti kao manu.

Vidi i ona nevina zena koja nikada nije imala partnera koja ono ceka onog pravog i ona prezire onog muskarca koji je nevin nebitno jel dobar ili los, ona hoce pravog ali taj pravi mora da ima more zena prije nje,kada si u zenskom okruzenju negdje zajedno sa njima vidjeces da one jedino pricaju o muskarcima koji su neki ulicari,probelmatici,koji su imali koliko hoces zena i one ce njih pljuvati taj idiot to djubre musko itd ali ce samo o njima pricati

Регуларне девојке. Леп а покварен. То им је неодољиво.
Мудре девојке. Интелетуално заводљив а малко наиван.
Регуларне девојке. Тренутно популарне у друштву. Харизма, али површна. Извајани, који играју игру, која се њима чини као завођење.
Мудре девојке гледају да му упознају родитеље. Ако се родитељи међусобно воле, значи да и он има емотивног капитала, умеће да воли. И тако даље.
Додуше, мудрост је најчешће повезана са узрастом. Уосталом, много девојака, кад крене да тражи срећу, прегази је већ прим кораком, па се остатак живота осврће. Нема гаранција.

A mora li i žena da bude uspešna, samo pitam.

A onda prodjem svojim gradićem pa vidim ženu kasirku udatu za radnika fabrike, učiteljicu udatu za opštinskog ćatu, domaćicu udatu za poljoprivrednika, ženu iz fabrike plastičnih proizvoda udatu za kolegu iz iste te fabrike....

Izgleda da život ne mari mnogo za filozofiranja na forumima.😁
Svaka ptica jelte svome jatu jel tako..

Back