Zasto su zene kucke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
buahahahahhaha. :worth:

Eto vidis LOS sta se desi kada pocnes sa losom pricom! Imas srece sto je ovo samo net,inace bi te razapele!:hahaha:

Jako sam se potresao...:lol: Jedno je kad neko ima stav, a drugo je kad neko prilagodjava "stav" drustvu/drustvenom sloju. Ti se trudi da dobijes "online recognition", mislim da ce ti to pomoci u zivotu :hahaha: ****, I'm in love with my brain :heart: Come at me bro :lol:

Poslednja izmena:
Jako sam se potresao...:lol: Jedno je kad neko ima stav, a drugo je kad neko prilagodjava "stav" drustvu/drustvenom sloju. Ti se trudi da dobijes "online recognition", mislim da ce ti to pomoci u zivotu :hahaha: ****, I'm in love with my brain :heart: Come at me bro :lol:
zar je sve zene su qcke stav? Ja bi pre rekao stereotip. :flert: Mozda i jesu qcke prema panjevima kao ti,nista me ne cudi... Nisi ti ta klasa da vodis BH10,drzi se sredine... Znam ja u koga si ti zaljubljen i zasto ne mozes da se zaljubis u neku devojku.... Zaljubljen si bracale u sebe. Jel prskas po ogledalu? :per:
hahahaha...e, a upozorila sam ga lepo, al ne slusa...ako mu je sada!!!:zcepanje: p.s. lazeeeeeee da se nije potres'o, nego se pravi sad nesto, ovo, ono...nama je nasao da prodaje takve price...hahahah :p :lol:

ma pusti ga,misli da je na pdf tinejdzeri! :lol:

Iskreno, sve glume finocu, a prema svom iskustvu...svaka...ali svaka...devojka/zena gleda da izvuce neku korist od muskarca? To je u fazonu, niko nije navijao za Novaka ili Barsu, i kad su poceli da kidaju svi ih worshipuju :worth: Tako i zene funkcionisu...u 99% slucajeva :lol: Ekstremni primer: sponzoruse :ok:

P.S. Federer smrad srecni, dabogda mu se Mirka ugojila jos...prasica odvratna :mrgreen:

i meni žao što Nole izgubi, bem ti

Jaooo, TLOS, nas'o si koju ces temu da otvoris... :lol:

@tema

Pa sad, ima dosta kucki, ali ima dosta i dobrih devojaka, kao i u svemu i u tome se nalazi sredina, mada kako je vreme krenulo uskoro ce kucke prevagnuti...teska vremena stvaraju kucke...ova recenica moze cak na dva nacina da se procita...ali samo jedan nacin je pravi :P

pa nije user klon bre! xD..

Bwaco, mis'im stvarno... :mazi:

Jaooo, TLOS, nas'o si koju ces temu da otvoris... :lol:

@tema

Pa sad, ima dosta kucki, ali ima dosta i dobrih devojaka, kao i u svemu i u tome se nalazi sredina, mada kako je vreme krenulo uskoro ce kucke prevagnuti...teska vremena stvaraju kucke...ova recenica moze cak na dva nacina da se procita...ali samo jedan nacin je pravi :P

Bwaco, mis'im stvarno... :mazi:

Ova tema izaziva cyber rage :lol:

Aaaa, kad sam procitao ovo umro sam :hahaha: Inace, fino si proanalizirao situaciju :ok:
Ma User nije klon ali ima on 100 klonova nema da brines :lol:

Poslednja izmena:
Iskreno, sve glume finocu, a prema svom iskustvu...svaka...ali svaka...devojka/zena gleda da izvuce neku korist od muskarca? To je u fazonu, niko nije navijao za Novaka ili Barsu, i kad su poceli da kidaju svi ih worshipuju :worth: Tako i zene funkcionisu...u 99% slucajeva :lol: Ekstremni primer: sponzoruse :ok:

P.S. Federer smrad srecni, dabogda mu se Mirka ugojila jos...prasica odvratna :mrgreen:
pitam se kakve li su te sto su od tebe izvlacile korist :/

Ti si bas u veeelikoj zabludi:aha:

.takav je zivot ,nekad mi nekad one .....................bitno da se gura dalje ......:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back