gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Znas,sve vise licim na njega,a cisto da napomenem da je bio lep covek..![]()
I bogat...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas,sve vise licim na njega,a cisto da napomenem da je bio lep covek..![]()

Jahao Tomos?Čebelico?
![]()

žena može da bude kučka samo ako je muškarac pavijan

((Ne treba tako da generalizujes stvari.Nisu svi ljudi isti.Imas i zena i muskaraca koji su stoke.Ali niko nije kriv za tudje greske.Ako ti je jedna devojka bila takva,sledeca ne mora da bude...prosto onakvi smo,kakvi smo,dobri ili losi.Ima i muskaraca koji vole bogate devojke,koji se cak i zene samo zbog para....nema to veze kog si pola....ima svacega...Iskreno, sve glume finocu, a prema svom iskustvu...svaka...ali svaka...devojka/zena gleda da izvuce neku korist od muskarca? To je u fazonu, niko nije navijao za Novaka ili Barsu, i kad su poceli da kidaju svi ih worshipujuTako i zene funkcionisu...u 99% slucajeva
Ekstremni primer: sponzoruse
P.S. Federer smrad srecni, dabogda mu se Mirka ugojila jos...prasica odvratna![]()
Iskreno, sve glume finocu, a prema svom iskustvu...svaka...ali svaka...devojka/zena gleda da izvuce neku korist od muskarca? To je u fazonu, niko nije navijao za Novaka ili Barsu, i kad su poceli da kidaju svi ih worshipujuTako i zene funkcionisu...u 99% slucajeva
P.S. Federer smrad srecni, dabogda mu se Mirka ugojila jos...prasica odvratna![]()

hahahaha...Mi samo ne dozvoljamo neosnovane atake protiv zenskog roda!!!I dalje se primate![]()
Tako da, bolje ti je da povuces to sto si rekao, u suprotnom...bolje i da ne znas sta sledi...
Iskreno, sve glume finocu, a prema svom iskustvu...svaka...ali svaka...devojka/zena gleda da izvuce neku korist od muskarca? To je u fazonu, niko nije navijao za Novaka ili Barsu, i kad su poceli da kidaju svi ih worshipujuTako i zene funkcionisu...u 99% slucajeva

Imam i puno dobrih...ne menja cinjenicu da je ovo sto pricam uglavnom istina - cast izuzecimaSamo i ja njih koristim tako da se ne sekiram, nemo' brines
Mada iskreno, ja to radim jer jednostavno ne mogu da se zaljubim (da, svaku bivsu sam lagao da je "volim"), a one to rade na nekako pokvarene nacine
Svejedno, 'ebe mi se...'cause it's a game after all
![]()

pa pošteno...