Zasto su zene kucke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno, sve glume finocu, a prema svom iskustvu...svaka...ali svaka...devojka/zena gleda da izvuce neku korist od muskarca? To je u fazonu, niko nije navijao za Novaka ili Barsu, i kad su poceli da kidaju svi ih worshipuju :worth: Tako i zene funkcionisu...u 99% slucajeva :lol: Ekstremni primer: sponzoruse :ok:

P.S. Federer smrad srecni, dabogda mu se Mirka ugojila jos...prasica odvratna :mrgreen:
Ne treba tako da generalizujes stvari.Nisu svi ljudi isti.Imas i zena i muskaraca koji su stoke.Ali niko nije kriv za tudje greske.Ako ti je jedna devojka bila takva,sledeca ne mora da bude...prosto onakvi smo,kakvi smo,dobri ili losi.Ima i muskaraca koji vole bogate devojke,koji se cak i zene samo zbog para....nema to veze kog si pola....ima svacega...

Iskreno, sve glume finocu, a prema svom iskustvu...svaka...ali svaka...devojka/zena gleda da izvuce neku korist od muskarca? To je u fazonu, niko nije navijao za Novaka ili Barsu, i kad su poceli da kidaju svi ih worshipuju :worth: Tako i zene funkcionisu...u 99% slucajeva :lol: Ekstremni primer: sponzoruse :ok:

P.S. Federer smrad srecni, dabogda mu se Mirka ugojila jos...prasica odvratna :mrgreen:

licno znam mnogo vise zena koje bolje zaradjuju i sposobnije su i obrazovanije od svojih muzeva i nikada takve stvari ne kace na interenet iako bi bila sva slika i prilika da oni izvlace korist od njih....

Koliko mogu da vidim, ti nikada nisi iskreno voleo i donosis zakljucak da su vecina devojaka kucke...pa mozda su ispale kucke zato sto su to sve manje-vise bile povrsne vezice i sl., izmedju tebe i tih tvojih devojaka nije bilo iskrenih emocija, tako da shodno tome nemas na osnovu cega da trazis nesto vise od devojke. U glupim vezicama mozda bih se i ja tako ponela, kad me bas briga za momka, nego sam eto tek tako sa njim. Bolelo bi me uvo. Dok, sa druge strane, kad mi je zaista stalo, i kad je to obostrano, stvar je skroz drugacija. Tako da, koliko pruzas, toliko i dobijas. It's simple.:)

jeste, kucke smo.
predji na muskarce:manikir:

Imam i puno dobrih...ne menja cinjenicu da je ovo sto pricam uglavnom istina - cast izuzecima ;) Samo i ja njih koristim tako da se ne sekiram, nemo' brines :aha: Mada iskreno, ja to radim jer jednostavno ne mogu da se zaljubim (da, svaku bivsu sam lagao da je "volim"), a one to rade na nekako pokvarene nacine :eek: Svejedno, 'ebe mi se...'cause it's a game after all :lol:

Znaci drugim recima, smeta ti sto neke zene ne mozes da za*ebes, dakle one su kucke, uh al' bi bilo super da su sve dobre (=naivne, ne drze do sebe i mozes da ih vozas kako hoces) :mrgreen:

hahahaah bas sam se nasmejao :D
ti verovatno nemas sestru,ili kevu uopste ne postujes kad ti je parola "sve zene su *****,oprosti majko ali i ti si zena"...pa Bozija zapovest je POSTUJ OCA SVOGA I MAJKU SVOJU...
a sto se tice tvog iskustva...ti onda ili si bio sa 5 riba,ili trazis tamo gde ne treba...
imao sam pun ***** riba pre jedne Sladje...bio sa njom 2 godine,raskinuo i izgubio veru da ima ijedna normalna...onda sam bio samo sa fuxama i cim sam poceo da trazim normalnu,nasao sam je...i ona mi je povratila veru...i proslo je od tad dosta,evo opet sam se zaljubio u najbolju devojku na svetu,samo je nesto malo komplikovano pa ne mozemo biti zajedno...sad...al se nadam...
tako da trazi na drugim mestima,a ne sponzoruse i pijane klinke u diskotekama...
a i dosta zavisi od tebe ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back