- Poruka
- 9.447
Ljubav, seks, medjuljudske odnose, kod žena, ne svih naravno, ali mnogih sve je piškiću kakiću, a žašto ovo, a zašto ono, da li ili, dok muškarci uglavnom tačno znaju šta hoće.
Grešim li?
Grešim li?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaću ovo na umuVidi, zene privlaci misterija. Muskarac koji je natera da se zapita. To je najmocniji afrodizijak. One se osete nervozno i nesigurno kada im je sve razjasnjeno i dato posluzeno na sto. I sto je najgore, okrenuce sve to protiv tebe. Zato ih samo pusti da se pitaju, nek budu slepe ceo zivot jer im je to motivator. Sto da im uskracujes to?![]()
Pijacarenje...sbode sve na cenkanje I tvrdjenje pazaraLjubav, seks, medjuljudske odnose, kod žena, ne svih naravno, ali mnogih sve je piškiću kakiću, a žašto ovo, a zašto ono, da li ili, dok muškarci uglavnom tačno znaju šta hoće.
Grešim li?
Meni rekoše da žene ne znaju da analiziraju. Već sve rade emotivno.Ljubav, seks, medjuljudske odnose, kod žena, ne svih naravno, ali mnogih sve je piškiću kakiću, a žašto ovo, a zašto ono, da li ili, dok muškarci uglavnom tačno znaju šta hoće.
Grešim li?
Grešiš ili generalizuješ. Svuda ima ljudi koji previše analiziraju i razmišljaju, i medju muškarcima i ženama.Ljubav, seks, medjuljudske odnose, kod žena, ne svih naravno, ali mnogih sve je piškiću kakiću, a žašto ovo, a zašto ono, da li ili, dok muškarci uglavnom tačno znaju šta hoće.
Grešim li?
Ne grijesis, kad si sam u zenskom drustvu i slusas im price , boze sacuvaj.Ljubav, seks, medjuljudske odnose, kod žena, ne svih naravno, ali mnogih sve je piškiću kakiću, a žašto ovo, a zašto ono, da li ili, dok muškarci uglavnom tačno znaju šta hoće.
Grešim li?
Muskarci daleko jednostavinje i prakticnije razmisljaju,zene znaju od svega da naprave problem.Meni rekoše da žene ne znaju da analiziraju. Već sve rade emotivno.
A da muškarci imaju analitički um, prema tome su skloniji dubokoumnom razmišljanju ( da li da urade ili ne urade nešto, taktička procena, planovi i petoletke ).
Šta npr., ako te ne mrzi da pišeš?Ne grijesis, kad si sam u zenskom drustvu i slusas im price , boze sacuvaj.

Muskarci daleko jednostavinje i prakticnije razmisljaju,zene znaju od svega da naprave problem.

Moraju sve da znaju u detalje , jedna je upoznala novog momka pa citave analize o njemu pa onda dodje u pricu neki bivsi na red pa sve ponovo pa od muhe slona napraviti u sekundi .U mom licnom slucaju vidjela je neki namjestaj ,selimo se u ovom momentu i kupujemo nove stvari ,vidjela je negdje super namjestaj i mora po svaku cijenu da se bas taj kupi ,ta boja itd. Sponatno pozovem previse prijatelja u Spaniju, gdje ce ljudi da spavaju kako ovo ono ,nek spavaju na podu sta znam kupicemo vazdusni dusek i rijesen problem.Šta npr., ako te ne mrzi da pišeš?
![]()
Ovo bi i mene nerviralo. Dakle, opet generalizacija.Moraju sve da znaju u detalje , jedna je upoznala novog momka pa citave analize o njemu pa onda dodje u pricu neki bivsi na red pa sve ponovo pa od muhe slona napraviti u sekundi .U mom licnom slucaju vidjela je neki namjestaj ,selimo se u ovom momentu i kupujemo nove stvari ,vidjela je negdje super namjestaj i mora po svaku cijenu da se bas taj kupi ,ta boja itd. Sponatno pozovem previse prijatelja u Spaniju, gdje ce ljudi da spavaju kako ovo ono ,nek spavaju na podu sta znam kupicemo vazdusni dusek i rijesen problem.
Zene prave od muhe slona cesto.Meni rekoše da žene ne znaju da analiziraju. Već sve rade emotivno.
A da muškarci imaju analitički um, prema tome su skloniji dubokoumnom razmišljanju ( da li da urade ili ne urade nešto, taktička procena, planovi i petoletke ).
Naravno da je generalizacija ali se podrazumijeva da nismo svi isti.Ovo bi i mene nerviralo. Dakle, opet generalizacija.
Dakle, “neke” žene...
Upravo si analizirao rečeno, što dokazuje teoremGrešiš ili generalizuješ. Svuda ima ljudi koji previše analiziraju i razmišljaju, i medju muškarcima i ženama.
Kakav problem?Muskarci daleko jednostavinje i prakticnije razmisljaju,zene znaju od svega da naprave problem.
Прављење проблема није исто што и анализирање.Muskarci daleko jednostavinje i prakticnije razmisljaju,zene znaju od svega da naprave problem.
Tako je. Ja sam lično profesionalni analizatorUpravo si analizirao rečeno, što dokazuje teorem

pa i jeste ako si sve racionalno analizirao ne bi napravio problem.Прављење проблема није исто што и анализирање.