Zasto su zene otvorenije za eksperimentisanje sa istim polom a muskarci ne ?

Vecina devojaka nema nista protiv da poljubi devojku , vecini muskarac se navodno gadi , najiskrenije meni se gadi ali evoluciono nema smisla da je jedan pol toliko otvoren za makaze a drugi toliko zatvoren , rasprava molicu.

Са једне стране, жене воле једино себе, и ниједну другу особу било мушку или женску, тако да је њихово експериментисање са истим полом неозбиљна ствар (једнако као и њихово експериментисање са супротним полом), а лезбејске везе и бракови су празна фарса и глума љубавне везе (једнако као и њихове хетеросексуалне везе и бракови). Са друге стране, жене су леп пол, па утолико су и лепе када експериментишу једна са другом (јер су једнако лепе и када не експериментишу и када експериментишу).

Ако је тако са женама, онда је логично да је са мушкарцима супротно јер су супротни пол. Ако се мушкарац понаша као жена, онда губи своју мушкост. Зато су мушкарци затворени за исти пол, а ако су отворени, онда више нису прави мушкарци. За разлику од жена, које не престају да буду праве жене уколико су отворене за исти пол.

Svako ima pravo na svoje mišljenje i svako ima pravo da ga tuđe mišljenje ne dotiče 💅
1761896633860.png
hahaha

Vecina devojaka nema nista protiv da poljubi devojku , vecini muskarac se navodno gadi , najiskrenije meni se gadi ali evoluciono nema smisla da je jedan pol toliko otvoren za makaze a drugi toliko zatvoren , rasprava molicu.
od kako je ona neka pevačica snimila pesmicu poljubila sam devojku i dopalo mi se sve klinke su htele da munu jezik u usta svojoj najboljoj drugarici.

pitanje je da li je baš tako, žene vole klasični tvrdi ishod, poljubac ko poljubac...može da bude vlažan i sočan ali opet ništa

Back