adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.173
Treba češće da pereš dupe, to je najbolja profilaksa za hemoroidestidljivo izlazi.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba češće da pereš dupe, to je najbolja profilaksa za hemoroidestidljivo izlazi.![]()
FujcinaTreba češće da pereš dupe, to je najbolja profilaksa za hemoroide
Klasična Schrödinger's douchebag situacijaSalim se![]()
Evo osobe koja ne pere dupe, ljuuudiFujcina
Ne, nego mi se gade iskonski i pedderi i lezzbbejke. Aj zdravo.Evo osobe koja ne pere dupe, ljuuudi
Toliko ti se gade da si morao da udjes u temu , e pa saljem ti prjave slike dlakavih likova sad u DM.Ne, nego mi se gade iskonski i pedderi i lezzbbejke. Aj zdravo.
Moze i zena drugoj zeni da gurne dildo u istu rupu i muskarci im guraju zasto ne bi druga zena.Ipak nije isto kad zena poljubi zenu ili je eventualno lizne i kad neka konjina zabije drugoj konjini polni organ tamo gde je tako usko, prljavo i bolno da i izmet odatle stidljivo izlazi.![]()
A da ga zagrli i lizne?Ipak nije isto kad zena poljubi zenu ili je eventualno lizne i kad neka konjina zabije drugoj konjini polni organ tamo gde je tako usko, prljavo i bolno da i izmet odatle stidljivo izlazi.![]()

Sizife bio si mi sumnjiv od kad smo se upoznali u onom gej baru , sad si potvrdio.Šta fali muškarcima...![]()
Vecina devojaka nema nista protiv da poljubi devojku , vecini muskarac se navodno gadi , najiskrenije meni se gadi ali evoluciono nema smisla da je jedan pol toliko otvoren za makaze a drugi toliko zatvoren , rasprava molicu.
To tako fundamentalno ne pali kod feministkinja…Slusaj , majka me je naucila da se ponasam lepo prema zenama ( vidis kako nisam rekao zenkama) , postujem tvoje misljenje i mislim da si poseban cvet iako mislim da lupas gluposti
Jel ostro ?
i ne prodiru.zato el su žene lepšije i imaju sise
Svako ima pravo na svoje mišljenje i svako ima pravo da ga tuđe mišljenje ne dotiče![]()
od kako je ona neka pevačica snimila pesmicu poljubila sam devojku i dopalo mi se sve klinke su htele da munu jezik u usta svojoj najboljoj drugarici.Vecina devojaka nema nista protiv da poljubi devojku , vecini muskarac se navodno gadi , najiskrenije meni se gadi ali evoluciono nema smisla da je jedan pol toliko otvoren za makaze a drugi toliko zatvoren , rasprava molicu.

Netačno. Jedan deo prodire itekako. U mozak muškarca, sve do motornog korteksa.i ne prodiru.