Zasto su zene otvorenije za eksperimentisanje sa istim polom a muskarci ne ?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vecina devojaka nema nista protiv da poljubi devojku , vecini muskarac se navodno gadi , najiskrenije meni se gadi ali evoluciono nema smisla da je jedan pol toliko otvoren za makaze a drugi toliko zatvoren , rasprava molicu.
zato el su žene lepšije i imaju sise

Vecina devojaka nema nista protiv da poljubi devojku , vecini muskarac se navodno gadi , najiskrenije meni se gadi ali evoluciono nema smisla da je jedan pol toliko otvoren za makaze a drugi toliko zatvoren , rasprava molicu.
Pa sad... Možda se muškarci plaše za svoju 🍑

Оно што сам приметио, јесте да мушкарцима не би сметало да им њихова женска буде са девојком,

док женама и девојкама је тотално разочаравајуће да им мушкарац буде са другим мушкарцем.

Истраживање је рађено на основу новинских натписа дужи низ година, а и ових дана је због популарних ликова из света шоу бизниса и спорта се покренула тема преваре у браку, па се Х полујавних жена јавило да се похвали како су их мушкарци преварили са другим мушкарцима и да су их од тог сазнања отписале заувек.

Pročitaj još jednom moju poruku i nemoj da se ljutiš što ti racionalnim i jednostavnim odgovorima kvarim koncept teme.
Slusaj , majka me je naucila da se ponasam lepo prema zenama ( vidis kako nisam rekao zenkama) , postujem tvoje misljenje i mislim da si poseban cvet iako mislim da lupas gluposti :)
Jel ostro ?

Back