Zasto su zene kucke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu žene kučke, samo su muškarci seronje.
Svaka žena proba muškarcu da stavi obe noge u jednu cipelu više puta:
1. Kad se upoznaju, ništa
2. Dok se zabavljaju, ispipava
3. Kad se venčate da gas
4. Kad rodi prvo najviše

Ta tri puta joj i možete sabiti rogove, ali

5. Pod starost, zavladaće

Savet iskusnog:
Povedite 3:0 i povucite se u najdublju odbranu samo čuvajući rezultat.
Da je fudbal: Svih 11 u odbranu i potplatiti sudiju

PS: Ako oseti mekog muškarca samo će da ga zeza, i možda prevari sa dobrim mangupom.
ako oseti dokle sme da ide, uvek ide do granice ali je ne prelazi.

Poslednja izmena:
"When certain men stop being assholes, certain women will stop being bitches":kafa:

"Вен стјупид вумен лрн хау то шат д фак уп, смарт ман вил би хепи." - Пља. Под овим стјупид вумен си ти, и такве као ти..

Но што се тиче теме, била је прича као "феминисткиње ће нестати онда кад не буде шовиниста", и ова не тако интелигентна девојчица мис вхере је написала нешто слично, то је класично јајарски пребацивање лопте у туђе двориште, као "кад ви будете фини и ми ћемо", то је заправо јефтино оправдање олошима да буду олоши, као нисам ја олош зато што сам такав по природи, већ што то тако мора, јер су сви остали ђубрад, само сам ја фин/а.. То ти је класична глупа, преглупа прича.

Hmmmmmm jesam li zaboravila da te prosetam jutros ?
Evo sada sam slobodna .....
Ne zapravo odgovor je adaptacija neke druge fraze, jer ova tema zapravo ne zasluzuje ozbiljan odgovor niti gubljenje vremena
zbog toga sto je besmislena glupost...sa ciljem da privuce arogantne nesvesne idiote koji ne primecuju ogromnu irioniju ovde...
sigurna sam da je to slucaj i kod tebe pa cu ti objasniti ironija je da vi diiiiiiiiiiivni individualci vecinom puta prozivate i generalizujete o zenama
na bezbroj uzasnih nacina i ova tema "zasto su zene kucke" je samo jedna od milion takvih, i uopste nije proporcijonalna sa prozivanjem i generalizovanjem
o muskarcima i pored svega neko je dovoljno arogantan da karakteristise zene kao kucke....to je veoma ironicno.

Takodje ja kada tebi kazem da si glup to ja mogu jer rezonuje istinito, ali ne znaci da ti mozes isto i samnom jer je ocigledno da nisam ...
tako daaaaa u buduce predlazem da improvizujes nesto sto mozda zvuci kredibilno ....stvarno od bezbroj losih krarakteristika koje imas na raspolaganju
da mi pripises ti si bassss izabrao onu koja mi ocigledno ne pripada.....ahhhh prosto mi te zao.

I dobrar pokusaj , ali ne mozes da porices da postoje situacije i okolnosti da se ljudi odnose uzasno prema onima koji to zasluzuju ...
tz. izolovani slucajevi...to je svako iskusio nekom prilikom i osim ako svi ne dobijemo amneziju u skorasnje vreme ...tvoja teorija je nepromisljena
glupa sto je tipicno za tebe tako da nisam iznenadjena. Ali sta me iznenadjuje je da ti pratis feministicke teme ....awwww znala sam ja da si ti
veca zena nego sto mislis :)

Ali na ozbiljnijoj noti .... ovo je jedan presistentan problem to neukusno prozivanje zena ...vredjanje i ne ocekujem da ce prestati
tako da najbolje sto mogu da predlozim svim korisnicama ovog foruma je da apsolutno ignorisemo ovakve provokacije, jer stvari koje postujete su ocigledne gluposti i generalizacije frustriranih "umova" tako da bilo kakva akcija sa nase strane bi bila redundant...jer nije kao da ce vasa misljenja da se promene , nije kao da ce vasi manirizmi da se poprave i definitivno IQ vam nece porasti u ovoj deceniji tako da nazalost ne mozemo pomoci beznadeznima.

Poslednja izmena:
"Вен стјупид вумен лрн хау то шат д фак уп, смарт ман вил би хепи." - Пља. Под овим стјупид вумен си ти, и такве као ти..

Но што се тиче теме, била је прича као "феминисткиње ће нестати онда кад не буде шовиниста", и ова не тако интелигентна девојчица мис вхере је написала нешто слично, то је класично јајарски пребацивање лопте у туђе двориште, као "кад ви будете фини и ми ћемо", то је заправо јефтино оправдање олошима да буду олоши, као нисам ја олош зато што сам такав по природи, већ што то тако мора, јер су сви остали ђубрад, само сам ја фин/а.. То ти је класична глупа, преглупа прича.

moras prvo nesto zestoko da radish

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back