Ne kapiraš.sto?moraju da cute i ne dave te jer su udate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kapiraš.sto?moraju da cute i ne dave te jer su udate?
Sve je u genetici.Žene u Srbiji nakon 30-e izgledaju kao da su preživele nuklearni fallout.
Jašu ko da nema sutra a znaju i da kuvaju.nadoknadjuju propusteno dok su se brinule i gajile decu
Свеједно, не важи за СВЕ разведене жене.ne,uvek sam mrtva ozbiljna na forumu
pa podrazumeva se,mislilo se samo na bivse zene od forumasa...Свеједно, не важи за СВЕ разведене жене.
Човек трпи, трпи, трпи...па пукне.
Зато је битно да се позиционирамо на правом месту, и чим дође развод, само улетимо ко избеглица у празан стан!
****** kad nemozes da nadjes nista bolje... sorry nista licnoŽene u Srbiji nakon 30-e izgledaju kao da su preživele nuklearni fallout.
Moj doprinos je ilustracija za temuDa li ste bas toliko losi bili?
pikiMoj doprinos je ilustracija za temu
Pogledajte prilog 1811905
e zamisli jedan te vuce sa jedne strane a drugi sa druge,jooj
Nepopularno mišljenje: promiskuitet uvek ima neke dublje psihološke razloge (osim možda u gej zajednici, gde je znao da bude čin pobune protiv represije društva, a postao možda i neki motiv subkulture. Možda).
nije da ne bih probala, al mi se ne da Meni u horoskopu piše da se ne razvodimo, dakle ništa od raspuštenostinije da ne bih probala, al mi se ne da
![]()

Kome bih se dala ovako matora i staraЕј, али ваља да се мало даш...![]()

Milfare su i dalje popularna kategorije ne stranicama za odrasleKome bih se dala ovako matora i stara![]()

Sad si se setio to da mi kažeš?? Do sad bih bre bila milionerka da sam znala tu pojedinost, a ne da se zlopatim po prosveti, cccMilfare su i dalje popularna kategorije ne stranicama za odrasle![]()

Nije svugde. Svetlije žene sporije i bolje stare - odeš na sever Evrope i videćeš 70godišnje bakice kojima koža nije smežurana kao kod swarthoidnih pedesetogodišnjakinja po jugu.Sve je u genetici.
Neke žene sa 40 izgledaju bolje nego kad su imale 20, a neke ne.
Kao i svugde drugde.
Nesto je i do nege, tj. do zivotnog standarda, ne samo do genetike.Nije svugde. Svetlije žene sporije i bolje stare - odeš na sever Evrope i videćeš 70godišnje bakice kojima koža nije smežurana kao kod swarthoidnih pedesetogodišnjakinja po jugu.
Moja žena je White Anglo-Saxon Protestant i ne bih je menjao za 10 miliona Crpkinja.****** kad nemozes da nadjes nista bolje... sorry nista licno
Istina. Zato kad se četrdesetogodišnja Milojka nasmeši često duva promaja zbog nedostatka zuba.Nesto je i do nege, tj. do zivotnog standarda, ne samo do genetike.
Imaju i kategorije sa kostimima nastavnice itdSad si se setio to da mi kažeš?? Do sad bih bre bila milionerka da sam znala tu pojedinost, a ne da se zlopatim po prosveti, ccc![]()
![]()

a ja kada kazem da je do horoskopa a ne do mene,ne veruju mi!Meni u horoskopu piše da se ne razvodimo, dakle ništa od raspuštenostinije da ne bih probala, al mi se ne da
![]()