Zasto su zene otvorenije za eksperimentisanje sa istim polom a muskarci ne ?

od kako je ona neka pevačica snimila pesmicu poljubila sam devojku i dopalo mi se sve klinke su htele da munu jezik u usta svojoj najboljoj drugarici.

pitanje je da li je baš tako, žene vole klasični tvrdi ishod, poljubac ko poljubac...može da bude vlažan i sočan ali opet ništa
Pre te pesme ja sam sedeo sa dve drugarice koje su bile kao sestre ,ja sam sedeo u sredini , svi smo bili pijani i ja ih pitao da li bi se poljubile , i sekund kasnije jazik u usta jedna drugoj a ja izmedju , bukvalno nezamislivo kod muskaraca :D

Zato što su muškarci mahom nezrela i balava dečurlija u telima odraslih osoba, nesigurni, iskompleksirani, egoistični, previše ponosni, zatucani, glupi, prosti, željni konfrontacije i dominacije, pate od sindroma glavnog lika... Naravno, tu su i već pomenuti istorijski faktori. A ne treba ni zaobići činjenicu da skoro svi "sve znaju" jer su svu pamet sveta popili u kafančugama iz kojih ne izbijaju u toku randog vremena, pa tako imamo gomilu debila koji kenjaju o evoluciji, biologiji, genetici, ovome i onome, i ne kapiraju sa kolikom dozom gađenja ih svi u okolini posmatraju celog života tako nadobudne i prepotentne.

Zato što su muškarci mahom nezrela i balava dečurlija u telima odraslih osoba, nesigurni, iskompleksirani, egoistični, previše ponosni, zatucani, glupi, prosti, željni konfrontacije i dominacije, pate od sindroma glavnog lika... Naravno, tu su i već pomenuti istorijski faktori. A ne treba ni zaobići činjenicu da skoro svi "sve znaju" jer su svu pamet sveta popili u kafančugama iz kojih ne izbijaju u toku randog vremena, pa tako imamo gomilu debila koji kenjaju o evoluciji, biologiji, genetici, ovome i onome, i ne kapiraju sa kolikom dozom gađenja ih svi u okolini posmatraju celog života tako nadobudne i prepotentne.
Na svu sreću ti nisi jedan od njih. 😁🤣

Ipak nije isto kad zena poljubi zenu ili je eventualno lizne i kad neka konjina zabije drugoj konjini polni organ tamo gde je tako usko, prljavo i bolno da i izmet odatle stidljivo izlazi. :mrgreen:
U životu nisam od gej osobe čuo ili pročitao ovoliko detalja o istopolnim odnosima koliko za samo par dana uspem da pročitam ili čujem od takozvanih "normalaca" koji su time prosto opterećeni, majke mi. Sedite li kod kuće i smišljate na dnevnom nivou o čemu ćete danas da kenjate, kakve seksualne radnje u kojima nikada nećete učestvovati vam se gade i koliko? Da li mislite da ikoga zanima vaša patološka opsednutost tuđim životima? Sem psihologa i sociologa, naravno.

Vecina devojaka nema nista protiv da poljubi devojku , vecini muskarac se navodno gadi , najiskrenije meni se gadi ali evoluciono nema smisla da je jedan pol toliko otvoren za makaze a drugi toliko zatvoren , rasprava molicu.
navikle su da im udje ?
i u lezbo igricama ima tih dilda i ... nista tolko strahovito za njih, udje pa udje jel...

dok kod muskaraca je tu vec druga prica ...

Back