- Poruka
- 20.017
ФакцинеOko mene je dosta ljudi u poslednjih par medeci umrlo od raka jetre? Prijatelj 30 i neku godinu ode za mesec dana. Na sve strane jel to neka epidemija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ФакцинеOko mene je dosta ljudi u poslednjih par medeci umrlo od raka jetre? Prijatelj 30 i neku godinu ode za mesec dana. Na sve strane jel to neka epidemija?
kakav narod, takva vlast...narod, bolje nije ni zasluzio...kod srpskog naroda, izgubila se svest, o zajednickom bolu i nesreci...na povrsinu isplivaju, takvi likovi, koji bi u nekom normalnom svetu, bili na marginama, a vecina u zatvorima....tu je i Palma, koji je ipak tacno procenjivao vrednost vecine naroda...dobili smo onu sprdacinu i zaebanciju sa narodom, 2000 dinara za gospodina i 3000 dinara za gospodju
...pa nije dugo ziveo nakon toga.
Палмини Синнфлуенцери бране зликовца Штокхолмским синдромашењем... Они наивнији...Da li sad i za njega govorite kako je bio dobar čovek?
Svako normalan još ako je religiozan i veruje u boga lako može da vidi s kim ima posla čitajući ove zlonamerne postove....
Ne morate da verujete u boga da bi znali da se ovo što piše na 12 strana ne radi....ono što svakako ne znate je da se sve vraća odakle god bilo...
Pitaju se a gde je pečat da je bio podvodač maloletnicaDa li sad i za njega govorite kako je bio dobar čovek?
Pa kad je pitaš gde ima da se kupi tucana paprika.Za jagodinu sam prvi put čuo kada mi jedna odatle rekla da sam seljačina sa naglaskom na i![]()
za neke je sigurno bio dobar...finansijski...Da li sad i za njega govorite kako je bio dobar čovek?
Nije mi jasna ta potreba ljudi da o nekome govore lepo samo zato što je mrtav, ako je bio đubre dok je bio živ ništa se ne menja time što je sad mrtav.Pitaju se a gde je pečat da je bio podvodač maloletnica
Hrišćanska kultura, a sa njom i sujeverje.Nije mi jasna ta potreba ljudi da o nekome govore lepo samo zato što je mrtav, ako je bio đubre dok je bio živ ništa se ne menja time što je sad mrtav.
E bas lepo sto si se "setio" tog citata, svaka cas'.Da parafrazaram legendarnog Pukija Ulemeka: ... bio je tu i onaj Palma , sad je vec pokojni , i dobro je što mrtav ko mu **** mater...
Sada se vidi da je izvuceno iz konteskta, zapravo suprotno je rekao.
Ma kakvi, a za ovog u Brusu su mogle?Gde smeju takvi da se tuže, odma leti glava.
Srce za Velju.E bas lepo sto si se "setio" tog citata, svaka cas'.
Sada se vidi da je izvuceno iz konteskta, zapravo suprotno je rekao.
A sto se Velje tice, ne smem ni da zamislim da on umre, on mi je ipak najdrazi privrednik medju politicarima, prava "Srbenda" kakvih jos vrlo malo ima.
Ma kakvi, a za ovog u Brusu su mogle?
Da je zaista neceg slicnog bilo, tuzile bi i njega, ne jedna, nego tih 300 zena. Ovo je sramota sta se pise i kako se stvari preokrecu.
Za mene je Palma (uz sve mane i primitivizme) bio ocinska, domacinska figura i takvog cu da ga se secam. Kao dobronamernog.
Velimir je neprevazidjen i najomiljniji, ali da ga ne "trpamo" u ovu temu, neka je ziv i zdrav jos 100 godina.Srce za Velju.
Gle ovog što crnjači.Više puta sam rekao da nas samo Bog može spasiti...
Ovo je sramota sta se pise i kako se stvari preokrecu.
Pa slusaj video od pocetka, nije "priznao", nego su to reci Marinike Tepic koje je u nastavku osporio. Evo celokupnog govora i konteksta.Pa nije sramota, vidiš da je i on sam priznao. Jbg, ti ga sad braniš a on sam tvrdi da radi to što radi![]()
Треба ли неки посебни некролог за педофилчину?Svako normalan još ako je religiozan i veruje u boga lako može da vidi s kim ima posla čitajući ove zlonamerne postove....