Umro Dragan Marković Palma

Šta smo mi doživeli, da ministar policije izjavljuje kako je poštar izmedju jednog pedofila sa privatnim bitangama i predsednika države, protiv gradjana Srbije. Još lepše je što te bitange stavlja na raspolaganju predsedniku države, koje imaju zadatak da prebijaju gradjane. Ovo nije bilo u istoriji ove zemlje, ovakav vid kriminala i bahatosti. Kakvu mi zaštitu da očekujemo od ovakvog ministra, koji vodi ovakve razgovore?

ma sve se zna i kako je silovao i gde su mu dovodili decu gde ih je on sačekivao onako go deveo i masan..nego takva je ova zemlja na žalost da takav čovek kao što je palma ne može da odgovara ni za manje stvari a kamoli za tako nešto koji sudija sme da ga osudi a da posle ne živi u strahu on i njegova porodica od batinaša i on je šamarao i natinao ljude i palio lokale i pretio
Ovo potpisujem i tacno je. Reketirao mnoge preduzetnike u Jagodini. Takodje, on nije trebao da bude ziv jos dok Arkan bio. 10 dana pre nego sto su ubili Arkans, ovaj mu poslao sanduk i konopac sa porukom da sam odradi ili ce njegovi

Najgore je to što se na Pinku o dolasku boksera da mlati narod na protestu govori u pozitivnom kontekstu. Treba živeti sa takvim ljudima u istoj državi i posle ove vlasti.

Ивица Дачић: Драган Марковић Палма нудио мени и Вучићу да у Нови Сад пошаље своје борце.
Да на студенте, жене и старије људе који мирно протестују пошаље кик боксере да тренирају???
Стока ненормална!

E bas lepo sto si se "setio" tog citata, svaka cas'.

Sada se vidi da je izvuceno iz konteskta, zapravo suprotno je rekao.

A sto se Velje tice, ne smem ni da zamislim da on umre, on mi je ipak najdrazi privrednik medju politicarima, prava "Srbenda" kakvih jos vrlo malo ima.

Ma kakvi, a za ovog u Brusu su mogle?

Da je zaista neceg slicnog bilo, tuzile bi i njega, ne jedna, nego tih 300 zena. Ovo je sramota sta se pise i kako se stvari preokrecu.

Za mene je Palma (uz sve mane i primitivizme) bio ocinska, domacinska figura i takvog cu da ga se secam. Kao dobronamernog.
Sačuvaj bože.

arkan palmi .... isterao ga iz kuće i šutirao u du pe i vređao...i zapretio mu da će da ga likvidira ali su ga ubili posle 10 dana..zajedno su palma i arkan reketirali jagodinsku pivaru i ostala preduzeća dok nije pukla tikva posle je palma napustio arkanovu stranku srspkog jedinstva i osnovao svoju jedinstvenu srbiju ali je nastavio da korsiti sve arkanove metode pretni ucena reketiranja batinaša...inače arkan ga je uveo u kolubaru i poslove sa ugljem

Ивица Дачић: Драган Марковић Палма нудио мени и Вучићу да у Нови Сад пошаље своје борце.
Да на студенте, жене и старије људе који мирно протестују пошаље кик боксере да тренирају???
Стока ненормална!
Hahaha ti kik bokseri lipov k...c. Vetar ih moze oduva sa 60 i nesto kila 🤣

Verovatno si radila kod Palmice,čim ga toliko hvalis ?

Trol.Ovoliko gluposti ne može niko da napiše

preočigledno je da je trol,aj nemojte nasesti BAR JEDNOM i ložiti se :rida:
Dosli ljudi sa po 1000 postova da meni kazu da sam trol. Pisem sta mislim, a to ako vam se ne svidja - odskakucite.

@Galadmanasijin Nisam, nazalost radila kod njega, ali nisam ni kod tvojih bugarasa kao ti, koji si trol u njihovu korist da nema kud.

Nisam znala da je tako, ali zasto bi neko krio svoju bolest, a zasto pa tek gradjani?

Pa ipak je "na prazno" ili bar za sada, jer iako sad prvi put gledam ovu njegovu izjavu, jasno je da nije od juce i da je to trebalo da stvori podozrenje kod javnosti pa i tuzilastva.

Nemoguce da je onaj iz Surdulice ili ne znam odakle vec (Brusa?), bio procesuiran, a da je Palma tek tako "prolazio"...mislim, neka zena bi ga tuzila vec, ako ne i vise njih. Taj slucaj iz Brusa bi im dao podstrek, ako nista drugo. Videcemo, ne branim ga i ne znam ga uostalom, samo mi se cini da je ipak bio tradicionalan i ne mafijas.

Prostak sigurno, ali ne i pocinilac.
Razumem da ti želiš da budeš pravična, ali u ovakvom sistemu i društvu to ne ide tako i mnogi "prolaze". O njegovoj "tradicionalnosti" je izlišno da se govori.

Razumem da ti želiš da budeš pravična, ali u ovakvom sistemu i društvu to ne ide tako i mnogi "prolaze". O njegovoj "tradicionalnosti" je izlišno da se govori.
Zasto je izlisno da se govori? Zbog "rekla-kazala"? Pa ko je vodio neozenjene momke u Rusiju da se upoznaju i ozene po mogucnosti?

To samo porodican covek moze, i uostalom, necu da se ubedjujem, rekla sam vec, ne mislim da je "car" niti mnogo vazan, ali mislim da ga napadate neopravdano i preterano, i imam svoje misljenje koje necu promeniti, uprkos tome sto nikad nisma pripadala ni toj politickoj opciji, ni tom svetu.

Zasto je izlisno da se govori? Zbog "rekla-kazala"? Pa ko je vodio neozenjene momke u Rusiju da se upoznaju i ozene po mogucnosti?

To samo porodican covek moze, i uostalom, necu da se ubedjujem, rekla sam vec, ne mislim da je "car" niti mnogo vazan, ali mislim da ga napadate neopravdano i preterano, i imam svoje misljenje koje necu promeniti, uprkos tome sto nikad nisma pripadala ni toj politickoj opciji, ni tom svetu.
Zato što ljudi neće da pričaju, zato što tu tužbe ne vrede, a mnogo je razloga. Ne napadam ga, niti koristim "teške" reči. Da li je opravdano ako ti kažem da je moja drugarica svojevremeno išla na razgovor za posao kod njega i nije ga dobila zato što nije želela da ispuni "uslov"? Dalje neću o tome.

Zato što ljudi neće da pričaju, zato što tu tužbe ne vrede, a mnogo je razloga. Ne napadam ga, niti koristim "teške" reči. Da li je opravdano ako ti kažem da je moja drugarica svojevremeno išla na razgovor za posao kod njega i nije ga dobila zato što nije želela da ispuni "uslov"? Dalje neću o tome.
Uz svo uvazavanje tebe kao ucesnika foruma, ali nije dovoljno. Ti si ipak anonimus, a cesto ljudi kad pretrpe neuspeh skloni su da sire lazne price pa mozda i ta tvoja drugarica, da je zaista toliki monstrum bio (tako bar rezonujem, oduvek), ne bi ga sama Jagodina koja je mala i u kojoj se verovatno sve cuje brzinom svetlosti, glasala toliko puta ponovljeno za gradonacelnika.

Toliko od mene, a vi pisite sta zelite, ne uticem na druge ljude ali ne zelim da se utice ni na mene.

Uz svo uvazavanje tebe kao ucesnika foruma, ali nije dovoljno. Ti si ipak anonimus, a cesto ljudi kad pretrpe neuspeh skloni su da sire lazne price pa mozda i ta tvoja drugarica, da je zaista toliki monstrum bio (tako bar rezonujem, oduvek), ne bi ga sama Jagodina koja je mala i u kojoj se verovatno sve cuje brzinom svetlosti, glasala toliko puta ponovljeno za gradonacelnika.

Toliko od mene, a vi pisite sta zelite, ne uticem na druge ljude ali ne zelim da se utice ni na mene.
Za ustaškog predsednika Slobodana Miloševića je svojevremeno glasalo 3,3 MILIONA, a sad za prvog izdajnika Srbije 2,2 MILIONA ljudi. Prvi je umro u pritvoru, za ovog drugog ima još vremena.

Da ne znamo kako se nameštaju izbori svuda, pa da i poverujemo u to. Ja sam u Jagodini i tom kraju bio više puta i poznajem ljude odande. U redu je, zašto bi ti verovala mojoj drugarici, ali ja znam da je to istina što mi je rekla. Pretpostavljao sam da će takav biti odgovor.

Back