UMRO BRANISLAV IVKOVIĆ Nekadašnji visoki funkcioner SPS preminuo u 73. godini

kod mene u Krusevcu, koliko omladine u SNS, da ljudi ne poveruju...gomilu njih znam iz vidjenja, a i roditelje njihove...iste jajare im bili roditelji i babe i dede...sve se vrtelo na zaposlenja sa budzeta i neke polozaje
sve ce se to promeniti...nista ne ide preko noci, samo cemo dotaci pre toga dno koje niko ni ne sluti.

bilo je dosta takvih slučajeva po gradu znam bar za 5....

Neke moje poznanice su prodale svoj stan i kupile novogradnju na Dorćolu početkom 2000ih a lik prodao sve stanove po x puta,
njihov oko 7 puta a jedan od stanova je prodao čak 13 puta ,
pa da ne bi završile na ulici provalile i uselile se, stavile neka opasna blind vrata sa ojačanjima i branile se od upada ostalih vlasnika u stan skoro godinu dana.
Horor.

OČAJNI KUPCI: 13 stanova prodao 70 puta!
znam na koga mislis, onu elitnu zgradu pre dubrovacke gde je bilo useljavanje pa iseljavanje ako je neko imao veze u muriji, pa onda useljavanje ako je neko pozvao kriminalce da oruzjem izbacuju te koje je murija u stan ubacila...a sve to vreme vlast koja je dobila reket od toga sto je zidao i pustili ga da zbrise iz zemlje se cerekaju i gledaju sta se desava... to je bio sps.

to su ivkovicevi radili na cuk. padini, u blazoj meri doduse ali opet su neki ljudi unisteni i sve izgubili. mislim da ima neki list seljoberski gde se slikao sa zenom u luksuzu u kome zivi, ali ne drzi me za rec, davno je bilo.

Vecina ih je preko 70 god. Imaju uslov za penziju ali nece da idu. Znate ih Atlagic,Nada Macura,Drecun,Risticevic,
Nemaju mlade ,proslo im je vreme.
SPS-u svakako sledi da će biti minorna slanka koja se šlepa uz SNS. Videćemo šta će biti za desetak godina. Verovatno će se skroz utopiti i stvoriće se neki novi monstrum.

Slobin aparatčik, gadno je išao na ganglije svojevremeno bezrezervnim poltronstvom, bezosećajem i beskičmenjaštvom, te vizijom SPS-a kao neumitne srpske sudbine do poslednjeg građanina, sa bombama po kv.metru ili bez... Na stranu što su Slobini kadrovi bili doktrori nauka spram sadašnjih nepomenikovih ćacija s kupljenim diplomama i zero-prakse...No, to ne menja karakternu težinu ondašnjeg Slobinog pandemonijuma i njegovih "pasa rata i mira"... Naš narod je svakako preterano milostiv i uvek ostavlja mogućnost da takvima barem Sv.Petar objasni neke stvari kad konačno zakucaju na prag kojeg su svojevremeno izbacivali iz sopstvene jednačine u nadi za večnim luksuznim ovozemaljskim životom, njega bez ustručavanja pružajući svojim sugrađanima u nemerljivoj količini. Na žalost, šalim se, na sreću, Milojko Pantić je još sa nama, pa ne može da prenosi rezultat odatle... Ko zna, zna, kako reče neki kolega odavde.:cool:

Back