Umro Dragan Marković Palma

Evo i ovde se vidi laz u pokusaju. Ne znam odakle je snimak, sli ocigledno su dodeljivane neke "diplome" borcima za kik boks ili tako nesto, zato se on na taj nacin duhovito salio sa njima prilikom te dodele.
A pogotovu se vidi kod ovog zadnjeg da bas nije hteo da ga ponizi, dobro zagledaj, jer ga je na kraju zadrzao da ne padne...uopste ne razumete salu koja je, ako je ovakva dodela diploma u pitanju, na mestu.
Ne sumnjam da ti ne bi imala ništa protiv da se i s tobom tako šalio, ali cilj cele predstave je bio da Palma ispadne baja a ovi ostali klovnovi. Nije ih pitao da li to žele ili ne, samo ih je iskoristio za svoj hir.

Ne sumnjam da ti ne bi imala ništa protiv da se i s tobom tako šalio, ali cilj cele predstave je bio da Palma ispadne baja a ovi ostali klovnovi. Nije ih pitao da li to žele ili ne, samo ih je iskoristio za svoj hir.
Kazem, zavisi cega je dodela tih plaketa bila. Ako je za kik boks ili slicno, onda je na mestu i ne vidim neki problem niti neku losu nameru.

Bidza je iz Svilajnca,a treći tip je Raka Radović,iz Trstenika.Bidza je najnormalniji od njih trojice,dok je Palma neopevana baraba i običan ološ
Svilajnca, da , pored Kragujevca se izlazi sa autoputa, a ima odelenje za kuvare...
Raka traktorista je krusevljanin po pevanju dok prica, ali mi nije simpa...ali je takodje avangarda lik...tu jos spada i ovaj sto je vodio novu pazovu valjda, Todorovic sto je probao Topolu da vodi ali on nema to sire sagledavanje zice, da trzne, on je ipak samo politicar...korektan , ali samo politicar...

Ziv je. Zaista mozda je i najbolji medju njima.
Mozda nije najbolji, ali je narodnjak, to ne znaci biti ni dobar a ni biti dobar drugima...samo da si simpa za zabavu i ovako zivot....
Tako ja gledam na stvari , odvajam dobar kao kvalitet i dobar kao prema ljudima , i dobar , zabavan simpatican...ali strogo , tako da to donosi da imam vrlo cesto razlicito misljenje o ljudima, nego svi ostali....zaebi ti medo medo , zabavan, a ovamo cap ETF za 3 mil evra...pa ebote, to je da ti se deca obezbede i budu kvalitet a ne propali kvalitet u Srbiji jer nemaju gde da zive i sta da jedu..

GdR_uVNWYAAwlJ9.jpg

Mozda nije najbolji, ali je narodnjak, to ne znaci biti ni dobar a ni biti dobar drugima...samo da si simpa za zabavu i ovako zivot....
Tako ja gledam na stvari , odvajam dobar kao kvalitet i dobar kao prema ljudima , i dobar , zabavan simpatican...ali strogo , tako da to donosi da imam vrlo cesto razlicito misljenje o ljudima, nego svi ostali....zaebi ti medo medo , zabavan, a ovamo cap ETF za 3 mil evra...pa ebote, to je da ti se deca obezbede i budu kvalitet a ne propali kvalitet u Srbiji jer nemaju gde da zive i sta da jedu..
Vidis, ja nikad nisam bila protiv da neko iz vlasti ima vise, samo neka je stekao na zakonit i posten nacin i da nije cinio zlo drugima.
Eto, i ovde se vidi da se tako cesto salio tj. da nije imalo ni losu ni slu nameru.
У праву си.
Nazalost...:tick:, uvek sam u pravu.

Najjaci je bio Juric kad je rekao ima neka imena oko one afere o privodjenju maloletnica pa se ucutao kao najveca picketina.
Ti bi se na njegovom mestu verovatno u inat režimu istrtljao iako ti poruče da će ili tebe ili tvoje bližnje progutati mrak. Ja lično mislim da se radi ili o tome, ili da ima neke informacije ali nema dokaze, pa bi objavljivanje bilo čega bilo jednostavno okarakterisano kao kleveta.

Ti bi se na njegovom mestu verovatno u inat režimu istrtljao iako ti poruče da će ili tebe ili tvoje bližnje progutati mrak. Ja lično mislim da se radi ili o tome, ili da ima neke informacije ali nema dokaze, pa bi objavljivanje bilo čega bilo jednostavno okarakterisano kao kleveta.
Pa normalno, ucenili ga. Nije on bez putera na glavi.
Nek bolje onda cuti.

Back