Umro Dragan Marković Palma

Napravio Diznilend...tako i djavo nudi sarenilo dok ne zavrsis u paklu...

Prava pitanja su:

- Koliki je bio natalitet u Jagodini?
- Prosecna plata?
I sl.
...

S obzirom da se hvalio fondom "Trece dete", zatim nudio (bar promotivno marketinski) podrsku mladima koji se dosele i zasnuju porodicu u Jagodini....

- Dakle meni trebaju odgovori na ova dva pitanja da bi znao realnost njegovih projekata?!

...
Prosecne plate medju najmanjim od drugih opstina u Srbiji. Dobicete posao bez problema, ali morate biti iz Koncareva njegovog, ili da idete ba bungu

Iskreno mi je zao, to je covek koji je celog zivota stvarao uz sve svoje mane, a cim su ga Jagodinci glasali toliko puta uzastopce, znaci da im je valjao, i da je valjao.

U svakom slucaju, nije se pravio vazan, bio je covek iz naroda, tradicionalan, pomalo komican u svim ovim 'tranzicionim" vremenima, ali je nesto nekome zaista i pomogao.

Nije delovao kao neko ko ce da umre.

Neka mu je laka zemlja.

Само дате подсетим великана историје ЕУ .. за кога су гласали многи и био је јако поуларан и дање је вен граница Германије

Лако су га прихватили ..а после га се одрекли.

Оваква тугаљивостпрем пост мортем недодирљивом шта указује

Коликко је масиван и масован 'из сенке' лоби који подражава 'Палме' широм и зѕван србије

и колики је СТРАХ да тек после смрти ... 'безимено'..на интернету ... саме/и себио иоле ДОЗВОЛИМО дати одушка у протесту

Salute---FINAL-(2)-Front-Cover-642x993.jpg
H0171-L253322950_original.JPG

Iskreno mi je zao, to je covek koji je celog zivota stvarao uz sve svoje mane, a cim su ga Jagodinci glasali toliko puta uzastopce, znaci da im je valjao, i da je valjao.

U svakom slucaju, nije se pravio vazan, bio je covek iz naroda, tradicionalan, pomalo komican u svim ovim 'tranzicionim" vremenima, ali je nesto nekome zaista i pomogao.

Nije delovao kao neko ko ce da umre.

Neka mu je laka zemlja.

Hahaha i gradjani Srbije glasaju vucica konstantno, pa jel valja prosecnom stanovniku? 😃

Bolje receno na Strasnom Sudu.

.. Хоће ли на страшни суд и форумашице и форумаши који

1. отворено тугују за палмом....
  2. дају му про форма/активне 'пијете'.. јер 'о мртвима све најлеше'

Taj Sud je konacan posle toga nema cile mile.

... али до суда ... може да се ' крадуцка ' ?!

Hahaha i gradjani Srbije glasaju vucica konstantno, pa jel valja prosecnom stanovniku? 😃

Вежина Српкиња и Срба су у пакленом кругу мазохизма

Тукли су их родитељи .. па су навикли да буду тучене/и ..чак и то воле и траже

Тукли су их родитељи ..... па се радују када некога другогу/ога ...

Тукли су их родитељи ..па онда ,када имају прилике туку слабије

Милион 'јужњака' тугују за Палмом јер им је омогућио куповину 300 000 стамбених јединица у Грчкој по 500 евра квадрат

па сада покушавају 100 000 јединица да продају 'северњацима' за 2 500 евра квадрат .....

У фазону, народ то сам ја. :lol: И када је мој приватни бизнис у питању, га запошљавам људе на минималцу ...направићу револуцију у Србији, како бих заштитио свој приватни бизнис.
Ево људи су луди, па скупиће се 100 хиљада људи како би се заштитио Вељин приватни бизнис. :lol:

Па људи не желе да изађу на улице, због много озбиљнијих колективних проблема, као што је загађење ваздуха, које сатире овај народ, али када политичарима треба маркетинг, онда страначки активисти (уз мањи број залмата који раде за џ) излазе на улице због моста принца Еугена, због хотела Југославије, због било каквих глупости, само не због правих проблема.

Back