Da li je Dragan J. Vučićević već postao „Kantano“?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta radi Informer od svog osnivanja?

Dezinformiše, zbunjuje, (sad preko televizije 24h dnevno kao i radio u Ruandi) i masovno poziva na mržnju i nasilje.
Njihova meta su kao i u Ruandi – slabo ili potpuno nepismeni ili neobrazovani deo populacije.Laka su meta jer ne znaju da čitaju, ali znaju da slušaju.
Dragan zvani Informer bi trebalo da pogleda gde su završili Habinama i Kabuga posle sloma Hutu režima. Jedan je umro u izgnanstvu, a drugi izdržava doživotnu zatvorsku kaznu zbog „Radio genocida“.

Da li je Dragan J.Vučićević već postao „Kantano“?
Uloga mu je ista.Mislite o tome.
Igor Ranković,
Građanin
link
Apsolutno je isti kao Kantano.

Odavno bi oni nas već sve... da ne živimo u Evropi u 21. veku.

Lupetanje. Samo da se nešto napiše. Za genocid u Ruandi najbolje je pitati Francusku i Belgiju. Prouči malo istorijat odnosa Tutsija i Hutua i u Ruandi i u Burundiju pa onda komentariši.
Nije on bio jedini kriv za stanje u Ruandi kao što ni Vučićević nije jedini kriv za stanje ovde, ali pošto je tema o njemu ti podaci nisu lupetanje nego činjenica, sviđalo se to tebi ili ne.

prema pravilniku si duzna da das ime pisca i link ka tekstu ili ce tema biti obrisana.
O hvala Nebesima!
Godinama unazad ona ovako
Molim vas preduzmite nešto
Zaista nismo dužni da trpimo ovakvo ponašanje
Za neke vaźe pravila a neko radi šta hoće
Mnogo ste ljudi oterali jer ne žele da učestvuju na ovakvom forumu
A i ne mogu viśe da izmišljam

Hvala vam puno, baš ste ljubazni :D

Nije on bio jedini kriv za stanje u Ruandi kao što ni Vučićević nije jedini kriv za stanje ovde, ali pošto je tema o njemu ti podaci nisu lupetanje nego činjenica, sviđalo se to tebi ili ne.

Naravno da je lupetanje. Svi ostali odgovorni za genocid , ako su školovani, to je bilo u Belgiji ili Francuskoj. Ruanda je od kraja Velikog rata bila belgijska kolonija i dan danas Belgija i Francuska tamo imaju veliki uticaj. U prvom ruandskom genocidu 60-tih, Belgija je naoružavala, podržavala i podsticala Hutue..itd..itd. A ti našao jednog koji je studirao u Rusiji... :hahaha:

Naravno da je lupetanje. Svi ostali odgovorni za genocid , ako su školovani, to je bilo u Belgiji ili Francuskoj. Ruanda je od kraja Velikog rata bila belgijska kolonija i dan danas Belgija i Francuska tamo imaju veliki uticaj. U prvom ruandskom genocidu 60-tih, Belgija je naoružavala, podržavala i podsticala Hutue..itd..itd. A ti našao jednog koji je studirao u Rusiji.
Nisam ga našao ja nego ti glavni u Ruandi, kao što je neko od glavonja ovde našao tog Vučićevića. Možda i sam Vučić.
Uzgred, Ruanda je u momentu genocida bila već više od 30 godina nezavisna tako da je uplitanje drugih u njihove svinjarije baš onako u stilu Vučićevića.

Ah....jadni pokušaji botčina da poistovete N1 i svinjformer. Prosto i ne pokušavaju više da odbrane sebe da su splačina. Samo pokušavaju sve ostale da svedu na svoj nivo. Fazon "jesmo mi govna ali i ovi drugi su isto govna". O N1 i tome kakvi su oni svakako može da se diskutuje ali informer je nešto posebno. Sledeći nivo idiotluka i moralnog otpada.

Čitajte sve i odaberite šta mislite da je tačno. Ja često proverim i autentičnost fotografije ili videa. Mnogo je podmetanja, lažnih snimaka svuda. Danas nema nepristrasnih. Mediji su podeljeni debelom linijom i nema nevinih i ispravnih.
Zašto pratiš medije? Imaš li svoje oči da vidiš oko tebe šta se dešava? Nije provokacija, ozbiljno te pitam. Ja sam odustala odavno da pratim i mnogo se bolje osećam sa svojim mislima i mišljenjem u vezi svega što se dešava oko mene.

Zašto pratiš medije? Imaš li svoje oči da vidiš oko tebe šta se dešava? Nije provokacija, ozbiljno te pitam. Ja sam odustala odavno da pratim i mnogo se bolje osećam sa svojim mislima i mišljenjem u vezi svega što se dešava oko mene.

Ја морам, морам и морам да пратим које мађије користи Саурон претварајући људе у Оркове....

Mediji su izvor informacija, a kdavno je poznato da se ista atvar jod nas različito tumači. Zdrav razum kaže da se sve to treba svojom pameću na osnovu iskustva izvagati. Meni informacije trebaju jer imam posao koji informacije treba, a pravilna procena je važna. Šta će se dešavati u politici, na koju ćeno stranu vagnuti, gde se šta otvara. Dosad sam dobro procenjivao, ali sranya se dešavaju.

Које је он расе?

Ево гледам, листам и нема у каталогу овај примерак... :fdlan:
Hibridni botoćac, uspevaju u mračnim i ladnim prostorijama. Hrane se sendvičima a slikaju sa starljetama i čašama šampanjca, čiji naziv ne umeju tačno da pročitaju. U detinjstvu su skloni da budu izolovani jer imaju čudan miris
:mrgreen:

Back