ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 11.781
Šteta što nije umro u nekom zatvoruUmro je od raka jetre koju je lecio poslednjih godinu dana na hemoterapijama..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šteta što nije umro u nekom zatvoruUmro je od raka jetre koju je lecio poslednjih godinu dana na hemoterapijama..
У фазону, народ то сам ја.И када је мој приватни бизнис у питању, га запошљавам људе на минималцу ...направићу револуцију у Србији, како бих заштитио свој приватни бизнис.
Ево људи су луди, па скупиће се 100 хиљада људи како би се заштитио Вељин приватни бизнис.
Па људи не желе да изађу на улице, због много озбиљнијих колективних проблема, као што је загађење ваздуха, које сатире овај народ, али када политичарима треба маркетинг, онда страначки активисти (уз мањи број залмата који раде за џ) излазе на улице због моста принца Еугена, због хотела Југославије, због било каквих глупости, само не због правих проблема.
Ciroza jetre.vele da se namucio pred smrt.
Niko ne kaze da on nije bio i budala tj. prostak, koja se ocigledno hvalila na prazno, ali da je zaista bio manijak, do sad bi ga zene 100 puta tuzile, kao sto i treba.
Милион Јужњака Србије је купило 300 000 некретнина у Грчкој за 500 евра квадрат и сада издаје за 3 000 000 северњака
Зар то није позитивно ?
Ne placamo tri puta skuplje.Хоћеш да кажеш да се Немачкој није више исплаћивало да под Меркрловом троши три пута јефтинији гас .....
и да су сада Немци сретни што плаћају три пута скупље само да би Американци имали зараду од продаје ЛПГ'а
који је уствари 49% из Русије али се меша у Индији ?
Ма ти си бољи ...НАЈбољи
Vrati se ti svom informeru, sve superМа нормално да си забораван ..и Палма као боксерје добио удараца у главу ..па заборављаш ..
Нејасно ми је да ли се овде слажеш да треба да лети глава када се 'слабије' ..на неки нашин побуне против 'јаких'
Слажеш се са насиљем над слабијима ?
Само 20% .... Дас ис Фантастиш
![]()
Само настави Фредерик... Чиниш велики посао за ЕУ на Хрстарица
УрсулаВА
Pogledajte prilog 1646558
Сенвич је за тебе, јер кријеш екоцид.
Jednu, ali jednu pozitivnu stvar ne mogu da povežem sa Palmom.
Iskreno, bole me patka.Svaki dan neko umre. Ovo je drugačije samo zato što je u pitanju javna ličnostSi srecan sada?
Па убијена је нека жена која је била покретач директне тужбе против друга МарковићаGde smeju takvi da se tuže, odma leti glava.
U neku ruku je žalosno, kad nismo sposobni da počistimo zemlju od tog ološa i sudimo mu nego čekamo da prirodno majkaju.Vidi jbt ,još jedan razlog više da se radujemo što je krepalo ćelavo zadriglo smeće ,iako je svakako ovo divna vest .
bio je stedljiv, na preparatima za ulepsavanje i higijene...nije koristio sampon i farbe za kosuJednu, ali jednu pozitivnu stvar ne mogu da povežem sa Palmom.