Suzana Mančić otkrila s kim je izgubila nevinost: "Samo njemu sam želela da dam"

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
40.254

Suzana Mančić otkrila s kim je izgubila nevinost: "Samo njemu sam želela da dam"​

Voditeljka Suzana Mančić je jednom prilikom otkrila da je izgubila nevinost sa 16 godina s dečkom u kojeg je bila ludo zaljubljena.​

Suzana je svojevremena prva otišla na orošavanje vagine, a prvo seksualno iskustvo ostalo joj je u najlepšem sećanju.
- Tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala - rekla je Suzana tada.
https://informer.rs/dzet-set/estrada/1072090/suzana-mancic-nevinost
suza.webp

Suzana Mančić otkrila s kim je izgubila nevinost: "Samo njemu sam želela da dam"​

Voditeljka Suzana Mančić je jednom prilikom otkrila da je izgubila nevinost sa 16 godina s dečkom u kojeg je bila ludo zaljubljena.​

Suzana je svojevremena prva otišla na orošavanje vagine, a prvo seksualno iskustvo ostalo joj je u najlepšem sećanju.
- Tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala - rekla je Suzana tada.
https://informer.rs/dzet-set/estrada/1072090/suzana-mancic-nevinost
Pogledajte prilog 1828475
А ја сам се само убијао од баскета, мада смо скоро исписници. Будала.

Koliko se secam gotovo svi stariji momci mangupi su tada pricali tim mladim nezrelim devojkama da je opste poznata granica 16 godina za ulazak u sex. Inace ta granica od 16 godina je bila poznata samo njima.

One naivne su posle toga ceo zivot ispastale zbog toga fizicki i psihicki zbog preranog ulaska u sex. Posebno kad su ih ti isti varali i ostavljali.

Back