Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 96.010
Neka seku.Vučićević je bio svojevremeno glavni urednik lista Pres, koji je bio u vlasništvu Dragana Đilasa. Činjenica za sečenje vena likova koji se danas kunu u Vučićevića
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka seku.Vučićević je bio svojevremeno glavni urednik lista Pres, koji je bio u vlasništvu Dragana Đilasa. Činjenica za sečenje vena likova koji se danas kunu u Vučićevića
Problem je u tome što je bilo čija percepcija društvene stvarnosti proizvod izveštavanja medija koje prati.Zašto pratiš medije? Imaš li svoje oči da vidiš oko tebe šta se dešava? Nije provokacija, ozbiljno te pitam. Ja sam odustala odavno da pratim i mnogo se bolje osećam sa svojim mislima i mišljenjem u vezi svega što se dešava oko mene.
Problem je u tome što je bilo čija percepcija društvene stvarnosti proizvod izveštavanja medija koje prati.
Kad sad krene forumska paljba po tebi…
Ne seku. Ta Vučićevićeva istorija je izbrisana iz pamćenja uživaoca Informera. Sam DJV je 1000 puta galamio da je Đilas pokrao Srbiju i navodio godine u kojima je bio pod njegovom komandom i niko to nije povezao. Kao kada Siniša Mali kada priča o Đilasovoj pljački...u vreme kada mu je bio desna rukaNeka seku.
Preletači u borbi oko plena, ništa novo pod suncem. Jedni preleteli u SNS a drugi u prešli u Evropljane…Ne seku. Ta Vučićevićeva istorija je izbrisana iz pamćenja uživaoca Informera. Sam DJV je 1000 puta galamio da je Đilas pokrao Srbiju i navodio godine u kojima je bio pod njegovom komandom i niko to nije povezao. Kao kada Siniša Mali kada priča o Đilasovoj pljački...u vreme kada mu je bio desna ruka
Znamo mi koliko ti voliš Dragana.Evo otišao baš sad na Informer da vidim to pozivanje na nasilje prema neistomišljenicima. Oči mi ispadoše ali ne nadjoh ništa.
Šta li im je?![]()
Ne seku. Ta Vučićevićeva istorija je izbrisana iz pamćenja uživaoca Informera. Sam DJV je 1000 puta galamio da je Đilas pokrao Srbiju i navodio godine u kojima je bio pod njegovom komandom i niko to nije povezao. Kao kada Siniša Mali kada priča o Đilasovoj pljački...u vreme kada mu je bio desna ruka
Znamo mi koliko ti voliš Dragana.
Kada se oslobodimo ove administracije, većina vas će biti uzorni gradjani inače zašto bi se krili dok radite prljave poslove...Posle "oslobodjenja" treba ga osisati, namazati katranom i posuti perjem kao sto su radili droljama u Francuskoj, koje su se vukle sa nacistima.. Ukinuti mu pravo na rad takodje..
Ovo je ukro od mene ima deset godina kako sam pisao to na starom profilu.Prejako![]()
Биће још "бољи" кад га "разраде" ко што су му обећали.

Šta radi Informer od svog osnivanja?
Dezinformiše, zbunjuje, (sad preko televizije 24h dnevno kao i radio u Ruandi) i masovno poziva na mržnju i nasilje.
Njihova meta su kao i u Ruandi – slabo ili potpuno nepismeni ili neobrazovani deo populacije.Laka su meta jer ne znaju da čitaju, ali znaju da slušaju.
Dragan zvani Informer bi trebalo da pogleda gde su završili Habinama i Kabuga posle sloma Hutu režima. Jedan je umro u izgnanstvu, a drugi izdržava doživotnu zatvorsku kaznu zbog „Radio genocida“.
Da li je Dragan J.Vučićević već postao „Kantano“?
Uloga mu je ista.Mislite o tome.
Igor Ranković,
Građanin
link
Stvarno nema smisla okačio sliku, a nije objasnio koji od ove dvojice je pucao ispred srpske skupštine...
![]()
Pogledajte prilog 1805985
Пристрасно тумачење.Pisac ovog teksta koji je prepričan kaže :
Da pojava medija kao što je Informer nešto neviđeno do sad zbog količine prostote, vulgarnosti, čiste mržnje i otvorenih poziva
na nasilje prema neistomišljenicima, kao i prema sugrađanima drugih nacionalnosti i vera.
mozemo i o tome koliko smo imali standarad, kulturu i civilizaciju od "demokratskih" promena gde je od komuno potomaka isplivao najgori ljudski talog prerusen u lazne patriote.Пад свих стандарда, културе и цивилизације
Има код њих и "Курира" и чисто лукративних разлога. Одаберу неког ко није члан хоботнице и чисто га рекетирају. Или ћеш да уплатиш или идеш прво на насловну страну, а после у притвор. Претња је обично довољна, ако не, иду даље, за пример другима. Опасна је то екипа. Када се Вучић лично закачио са "Куриром", морао је да интервенише амерички амасадор да "спусти лопту".Pisac ovog teksta koji je prepričan kaže :
Da pojava medija kao što je Informer nešto neviđeno do sad zbog količine prostote, vulgarnosti, čiste mržnje i otvorenih poziva
na nasilje prema neistomišljenicima, kao i prema sugrađanima drugih nacionalnosti i vera.
Medjutim , nije prvi put da se takav medij pojavio.
U Ruandi 1993. godine je otvoren Radio-televizija Libres des Mille Collines, podržan od strane Vlade Ruande.
Taj radio je otvoreno pozivao na mržnju i nasilje prema svojim sunarodnicima Tutsima.
Radio je 24h dnevno vodio jedan čovek zvani Kantano Habinama, i postao glavni voditelj programa koji je pozivao
da se sa „Tutsi bubašvabama“ razračunaju jednom zauvek.
Kantano je bio glas mržnje i obraćao se preko radija uglavnom većinski neobrazovanom svetu koji nije znao da čita, ali je znao da sluša radio.
Rezultat kampanje mržnje jednog radija je preko milion ubijenih ljudi i pola miliona silovanih žena.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/informer-dragan-j-vucicevic-kantano/
Да, више пута сам цитирао оног старог Црногорца - Што му је под мишку, то му је у главу.Problem je u tome što je bilo čija percepcija društvene stvarnosti proizvod izveštavanja medija koje prati.
Bez medija, tj bez tih novina pod miškom ljudi ne bi ni znali da se uopšte i dogodilo bilo šta u čemu nisu i sami učestvovali ili mu prisustvovali.Да, више пута сам цитирао оног старог Црногорца - Што му је под мишку, то му је у главу.
Ostavi se toga, pucao je čovek sa imenom i prezimenom, ali ne onaj na koga je uperio prstom čuveni kanal ‘Bez cenzure’:Stvarno nema smisla okačio sliku, a nije objasnio koji od ove dvojice je pucao ispred srpske skupštine...
![]()
Pogledajte prilog 1805985
A kako Đilasa niko da uhapsi ako je takav lopov?Ne seku. Ta Vučićevićeva istorija je izbrisana iz pamćenja uživaoca Informera. Sam DJV je 1000 puta galamio da je Đilas pokrao Srbiju i navodio godine u kojima je bio pod njegovom komandom i niko to nije povezao. Kao kada Siniša Mali kada priča o Đilasovoj pljački...u vreme kada mu je bio desna ruka