gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Grandfather:E jos da se odluci kom bogu,on mora da podeljena licnost kad ovako lupeta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pocepana, deda, pocepana...samo ne znam ko ga je pocepao, dal Srbi il hrvati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grandfather:E jos da se odluci kom bogu,on mora da podeljena licnost kad ovako lupeta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Uh ovo mi popravi raspoloženjeslayer:Ти си vispak из мешовитог брака,неко ти је Србин од родитеља,а живиш у муслиманској средини па мораш да се додвораваш. Њима наравно. Или си муслиман,а овде лажеш да си православац. Не постоји Србин у Босни који ће да прича као ти. Поготово ако је преживео рат.
Ми смо сви националисти. И они који нису били постали су. Жеља свих Срба или православаца (свеједно,пошто је то исто) да се РС ако је могуће цела Босна припоји Србији и то буде једна веееееллллииииикккккааааа СРБИЈА!!! Богами пошто ратујемо на сваких пар десетина година,ко зна, ни Америка неће вечно!

vispak:ja sam bosanski pravoslavac,daklem kud god moja brca Bosnjaci,muslimani i katolici tud i ja

vispak:ne,nije mi niko u porodici srbin,pravoslavac je bio babo,jer se nikad nije dao i nije se osjecao srbinom,nego pravoslavcem.njemu je nezamislivo da neko ko je rodjen u Bosni i ima stoljetno ,visestoljetno bosansko porijeklo..da sebe naziva srbinom,samo zato sto je pravoslavac..kuzis li sad srpski nacionalisto..i ja sam bosanski nacionalista,ali ja nisam kriv sto sam pravoslavac i sto volim Bosnu,za nju se borio i boricu se opet ako Bog da ako bude trebalo.zapamtite jednom za svagda odjebite vi srbi od mene Bosanca pravoslavca.Bosna je moja svetinja kao sto je ostalih Bosnjaka/Bosanaca.
vispak:ne,nije mi niko u porodici srbin,pravoslavac je bio babo,jer se nikad nije dao i nije se osjecao srbinom,nego pravoslavcem.njemu je nezamislivo da neko ko je rodjen u Bosni i ima stoljetno ,visestoljetno bosansko porijeklo..da sebe naziva srbinom,samo zato sto je pravoslavac..kuzis li sad srpski nacionalisto..i ja sam bosanski nacionalista,ali ja nisam kriv sto sam pravoslavac i sto volim Bosnu,za nju se borio i boricu se opet ako Bog da ako bude trebalo.zapamtite jednom za svagda odjebite vi srbi od mene Bosanca pravoslavca.Bosna je moja svetinja kao sto je ostalih Bosnjaka/Bosanaca.
superpaviljonac:Pošto već dugo, čak predugo, opažam tvoje tvoje budalaste postove i kretenoidne odgovore, želo bih izneti par zaključaka i nekoliko ličnih poruka.
1. Niti si ti polutan niti ti je "babo" pravoslavac, jer da jeste, barem neko od članova njegove uže porodice bi stradao od balijskog i ustaškog noža tokom II sv. rata. To bi implikovalo određeno stanje svesti tvoga "babe" koje bi rezultiralo brakom sa osobom iste veroispovesti. E, tek tada bi ti mogao biti pravoslavni Srbin. Pošto termin pravoslavni Bošnjak ne postoji i svako ko ima poreklo sa leve strane Drine to zna, može se izvesti samo jedan zaključak. TI SI TURČIN! Vera ti je islam, namerno malim slovom jer kakva vera takva i slova, i to jedina vera koja dozvoljava instituciju laganja, takijah. Ako poznaješ elmentarne principe logike, onda je prost yaključak. Svi pripadnici te vere su i LAŽOVI. E sada, pošto je to i tvoje profesionalno zanimanje moraću da pređem na drugu stavku.
2. Drago mi je da si spojio lepo sa korisnim, Profesija Turčin, zanimanje muslimanski ekstremista na privremenom radu u mešihatskoj zajednici grada Sarajeva, gde ga ne srušismo dok je bilo vreme, za računarom i sa zadatkom da podjebava članove ovog foruma sa tanjim živcima i manje iskustva. Mi, mislim ima nas više i bavimo se time, pouzdano znamo da ste organizovani u nekoliko centara po Bosni gde ste i da vam je zadatak da neprestano provocirate po Srpskim forumima.
3. Kamo sreće da vas je pobijeno 7000 u Srebrenici i kamo sreće da smo vam popalili sve džamije, ali nije nikad kasno. U narednih 50 godina će ponovo biti barem jedan rat u Bosni, zakon istorije to jasno kaže, pa ćemo to obaviti daleko temeljnije i organizovanije.
4. Jako mi je žao što nisam imao prilike da te sretnem u periodu 91-95. Na taj način bih ti ubrzao ispunjenje želje svakog pravog muslimana, a to je da ekspresno stgneš u "dženet" i da te se svi tvoji saborci sećaju kao "rahmetli".
Što bi rekli Englezi na kraju pisma, looking forward to see you, a onda ....
Prema tome, na vreme zakaži "dženazu" na Barama.
slayer:Ти си vispak из мешовитог брака,неко ти је Србин од родитеља,а живиш у муслиманској средини па мораш да се додвораваш. Њима наравно. Или си муслиман,а овде лажеш да си православац. Не постоји Србин у Босни који ће да прича као ти. Поготово ако је преживео рат.
Ми смо сви националисти. И они који нису били постали су. Жеља свих Срба или православаца (свеједно,пошто је то исто) да се РС ако је могуће цела Босна припоји Србији и то буде једна веееееллллииииикккккааааа СРБИЈА!!! Богами пошто ратујемо на сваких пар десетина година,ко зна, ни Америка неће вечно!
zox:Ne s3ri,nismo svi nacionalisti,tako govori u svoje ime!Nije tacno da je zelja svih Srba veeeeelika Srbija,pa ja se od kada se bavim politikom energicno borim protiv tog koncepta i uvek sam neprijateljski nastrojen prema tome!Ne mesajte vise religiju i naciju,ako je neko pravoslavan ne znaci da je Srbin i obrnuto,nacionalno osecanje nema veze verskim osecanjem!Da neces da me jos i ubedis kako ja nisam Srbin,zato sto sam ateista?
slayer:Апсолутно се слажем са тобом по питању провокације. Проваљен је одмах. И ја сам имала те акције по Хрватским форумима... И по gay chatovima,одем тамо и представим се као пасивни муслиман,па се понижавам са задовољством.
Зато му на увреде и провокације не треба одговарати истим.
Они би врло радо да се Срби трансвормишу у Православце бошњаке, сада су сконтали колико су се зезнули са ратом. Јер,Срби се опаметише и мануше братства и јединства. Ал' касно момци потурице. Веће су шансе за Велику Србију него да се Срби одрекну свога Српства.Нису то урадили у протеклим вековима сем вас наравно,зато и имамо потурице,неће ни у наредним.
mozes li klincu jedan da mi kazes za koj svet ti bre govoris?slayer:Питање је, са чије си стране бранио. Што се одбране тиче ми смо нашу Босну крвљу одбранили. Чувам ја карту Босне пре Дејтона.
Онда дошао Дејтон и ви добили оно што нисте могли да узмете.
Шта ћеш,цео свет против нас.
******* kad su ti zubi gnjilislayer:Тврд је орах воћка чудновата,
Не сломи га ал' зубе поломи!
superpaviljonac:Kako ti pobogu nije muka i gadno da gubiš vreme po gay forumima?
Mislim.... Ma prevrne mi sestomak od toga.
Као прво женско сам. Као друго имам 22 године.vzeoy7y9:mozes li klincu jedan da mi kazes za koj svet ti bre govoris?
reci mi klinjo jedan posle Osmanlisko carstvo ciju si krv prolivao pa po tome mislis da je svet na vasu strnu koji ste to vi?
cuvas kartu bosner pre daytona za kakav dayton bre govoris kad u opste neznas gde se nalazi i da znas to nije bitno bitno je gde se bosna nalazi siguran sam da nije u aziju...
vispak:******* kad su ti zubi gnjili
vispak:******* kad su ti zubi gnjili
kako ti blentavko znas da ce u Bosni biti rat,a nece u srbiji..moguce da smo se negdje i sreli ali si bio brzi u davanju gASA guzi,a to sto si potlje prao gace o tvom junastvu.eee,kod mene su svi po zadatku jahali konja narisanog na zidu..da vidis koje je to zadovoljstvo gledati kako Junaci 'oce da zajasu pa glavom o zid zveknu.jesam Bogumi ja pravoslavac,a vi ne morate vjerovati,u ostalom sta ja to moram vama i dokazaivati..superpaviljonac:Pošto već dugo, čak predugo, opažam tvoje tvoje budalaste postove i kretenoidne odgovore, želo bih izneti par zaključaka i nekoliko ličnih poruka.
1. Niti si ti polutan niti ti je "babo" pravoslavac, jer da jeste, barem neko od članova njegove uže porodice bi stradao od balijskog i ustaškog noža tokom II sv. rata. To bi implikovalo određeno stanje svesti tvoga "babe" koje bi rezultiralo brakom sa osobom iste veroispovesti. E, tek tada bi ti mogao biti pravoslavni Srbin. Pošto termin pravoslavni Bošnjak ne postoji i svako ko ima poreklo sa leve strane Drine to zna, može se izvesti samo jedan zaključak. TI SI TURČIN! Vera ti je islam, namerno malim slovom jer kakva vera takva i slova, i to jedina vera koja dozvoljava instituciju laganja, takijah. Ako poznaješ elmentarne principe logike, onda je prost yaključak. Svi pripadnici te vere su i LAŽOVI. E sada, pošto je to i tvoje profesionalno zanimanje moraću da pređem na drugu stavku.
2. Drago mi je da si spojio lepo sa korisnim, Profesija Turčin, zanimanje muslimanski ekstremista na privremenom radu u mešihatskoj zajednici grada Sarajeva, gde ga ne srušismo dok je bilo vreme, za računarom i sa zadatkom da podjebava članove ovog foruma sa tanjim živcima i manje iskustva. Mi, mislim ima nas više i bavimo se time, pouzdano znamo da ste organizovani u nekoliko centara po Bosni gde ste i da vam je zadatak da neprestano provocirate po Srpskim forumima.
3. Kamo sreće da vas je pobijeno 7000 u Srebrenici i kamo sreće da smo vam popalili sve džamije, ali nije nikad kasno. U narednih 50 godina će ponovo biti barem jedan rat u Bosni, zakon istorije to jasno kaže, pa ćemo to obaviti daleko temeljnije i organizovanije.
4. Jako mi je žao što nisam imao prilike da te sretnem u periodu 91-95. Na taj način bih ti ubrzao ispunjenje želje svakog pravog muslimana, a to je da ekspresno stgneš u "dženet" i da te se svi tvoji saborci sećaju kao "rahmetli".
Što bi rekli Englezi na kraju pisma, looking forward to see you, a onda ....
Prema tome, na vreme zakaži "dženazu" na Barama.

veKsla:decak prenosim ti iskrene reci zahvalnosti
moga brava sta mu proseta jutros kozicu
a nabavi li ti novu krmacu onu blentravu
brav satro nije nego za priklati![]()
kom' Bogu? pa valjda jednom jedinom,nema sto Bogova nego jedan jedini.pa makar se on zvao Allah,Bog,Got.God etc....svaki narod na svom jeziku ima ime za Boga.Grandfather:E ovo mi se dopada,ali otpada zadnja rec (prva ostaje) :-D posto se deklarisao kao pravoslavac,mada je pre bio mujaga
E jos da se odluci kom bogu,on mora da podeljena licnost kad ovako lupeta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
??? narod pa kako sad pa kud sam ja ondavispak:kom' Bogu? pa valjda jednom jedinom,nema sto Bogova nego jedan jedini.pa makar se on zvao Allah,Bog,Got.God etc....svaki narod na svom jeziku ima ime za Boga.
hej,jarani Bosnjaci da vam sapnem nesto,dobra vijest,nejma bolan vise Vlaske policije u Bosni ponosnoj,hahahahahaahahahhahahahhaihihihihihihiihihihiiih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!veKsla:??? narod pa kako sad pa kud sam ja onda
poslo brava ako je narod u pitanju
to ce ispasti neka nova vrsta