gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
veKsla:e marlone sav sam smrdan
dobio sam telegram od
zelenog polumeseca
da mi je brav u zatvoru![]()
E tuzna vest primarijuse, da ga pustimo nocas da se odmori, pa sutra da mu srafimo jajca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veKsla:e marlone sav sam smrdan
dobio sam telegram od
zelenog polumeseca
da mi je brav u zatvoru![]()
pa sta ti mislis ej zamislimarlon:E tuzna vest primarijuse, da ga pustimo nocas da se odmori, pa sutra da mu srafimo jajca?

) prisao kraju i sada se ponovo radjaju slovenska plavokosa decica. Da me neko ne razume pogresno, nista protiv crnokosih nemam, narocito zenskih celjadi kad poodrastu tu negde oko 360 meseci... pitaj mamu plavih djecaka kome su dale*icke..Beograd i drugi gradovi su puni ne-srba..pa one to koriste obilato.Zex:Ucinilo mi se da je neko na ovom topic-u pomenuo neke slicnosti Srba I Turaka... Paaa, ima ih, nije da ih nema, ali... Jestel' vidli ljudi moji decu nasu, srpsku celjad po ulicama nasih gradova? Decicu od po 5-6 godina? Sve plavokoso i plavooko, malo smedjih a tek poneki crnokos. Boga mi, primecujem to svakog dana. Cini se kao da je taj neki "genetski ciklus" (ako tako nesto uopste i postoji, mozda lupetam) prisao kraju i sada se ponovo radjaju slovenska plavokosa decica. Da me neko ne razume pogresno, nista protiv crnokosih nemam, narocito zenskih celjadi kad poodrastu tu negde oko 360 meseci...
A i prosle godine na letovanju u Turskoj mnogo sam toga naucio o nasem visevekovnom "prijateljstvu". Kad me pogleda jedna Turkinja u kafeu u Kusadasiju, leeelee... Plave oci k'o nebo, a lice bledo, samo obrve azijatske. Da se smrznes!
U pamet se braco Srbi! Treba sa Turskom saradjivati sada, dok ne ode vrtoglavo napred. A ove balije i lojalne pravoslavne bivse crnogorsko ustasko prevrtljive pogani nek smrde sami sebi dok se ne uguse. Nikome prevrtljivac ne treba, taj ce vecito da ceka da mu kao keru bace koskicu kao nagradu za izdaju. A posle, kad zagusti, prvo ce njega da koknu. Nikome prevrtljivac ne treba. A od Turaka i Turske mozemo mnooogo da naucimo.
КиМ:ne,nego sam se vratio svojim korijenima,istinitim i pravim,a sva srpska historija je satkana na lazima i bajkama.vispak:Ти си издајица свога рода![]()
ti vjerujes u vjeru koja siri bajke,jer covjeka vodi djavo na ovom svijetu,zato covjek i nece da vjeruje u ono sto vidi i sto vidi cijeli svijet,nego traga za necim sto nikad nije postojalo,i cak je spreman pripisati dragom Alahu stvoritelju svih svjetova i svega na zemlji i kosmosu,druga ili sina.pojavljivanje ovog mjeseca nad evropom uoci pocetka pregovora sa Hevropom je znak Boziji,i znak cijelom stanovnistvu evrope da je spas covjecanstvu u casnom Islamu.КиМ:Е мој јадо, немш ти појма.
(Песм. 4;7). Пречудесна благодат Божија, која се налази у Цркви; душе у које се усељава благодат Божија постају предивне и сличне Анђелима.
ja nisam musliman,nego pravoslavac ali citam sve tri svete knjige i usporedjujem i vidim da je hriscanstvo u pojedinim stvarima u velikoj zabludi.nama hriscanima je naredjeno da se moramo obrezivati a mi smo to odbacili.pa nam je onda naredjeno da nesmijemo jesti svinjetinu,a mi smo to odbacili.odbacili smo sve ono gdje se je i malo tazilo zrtve od nas a prihvatili smo samo ono gdje se nemoramo zrtvovati nimalo.trenutno mi se ucenje Qur'ana najvise svidja,mada i u njemu ima poneka nelogicnost.ali mnogo manje nego u pravoslavlju i katolicanstvu.КиМ:Ето сада си доказао и да си муслиман.
Значи потурчени Србин из Црне Горе
ПА ИМАЛИ ШТА ЖАЛОСНИЈЕ ОД ТЕБЕ
ja jesam u pravoslavlju a srpstvo me neinteresuje jer to za mene i ne postoji..sta je to srpstvo,ja kao bosanski pravoslavac sta ja imam sa srpstvom cak i kad bi postojalo,hajde mi kazi,sta??? sta pravoslavac bugarin ili Rumun ima sa srpstvom..prekinite tu jalovu i po vas tkz.srbe pogubnu politiku.pustite nas bosanske pravoslavce na miru u nasoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini.koliko god ti nemas nista sa bosnjastvom/bosanstvom toliko ni ja nemam sa srpstvom/srbijanstvom.КиМ:ЈА ти ћеш исправљаш реч божију.
Дај дођи себи још није ксано. ПОКАЈ СЕ врати се СРСПСТВУ И ПРАВОСЛАВЉУ.
А свињетину ни Православци не једу на блиском истоку и то због ВРУЋИНА а не верских разлога "НАУЧНИЧЕ"
Nexus 6:al' zato vama nece dati nikada...
ma eno cuva mog brava u zatvoruGZ:Citajuci ovo sjetih se one Seseljove...
Srbin Pravoslavne vjeroispovijesti
Srbin Rimokatolicke vjeroispovijesti
Srbin Islamske vjeroispovijesti
Vispak gdje si ti u svemu ovome...????

GZ:Citajuci ovo sjetih se one Seseljove...
GZ:Citajuci ovo sjetih se one Seseljove...
Bosnjak-muslimanGZ:Citajuci ovo sjetih se one Seseljove...
Јадник излудио. Верујем да није лако када човек изда своју веру и нацију, видиш код виспака се то одразило на мозакGZ:@Vispak
Daj ne mlati vise... Mislis bosna nikad nije postojala, kakvom su je sada napravili...
Stvarno cesto bulaznis...