turska je dobila

serb_pagan:
opet ne verujem da ce ih ikada primiti u eu.tek predstoje referendumi u drzavama clanicama a narod tamo nikada nece dozvoliti da dodje do islamizacije evrope u cemu ih podrzavam.
Srebrenica massacre list compiled

Many victims found in mass graves have been reburied
The Bosnian Serb government has listed 19,473 Serb soldiers who operated in the region of Srebrenica at the time of the massacre there in 1995.
A team commissioned by the authorities in Banja Luka has been compiling the list since 2003.

The list is not being made public. Instead, it will be forwarded to the state prosecutor's office for review.

More than 7,000 Muslim men and boys died when Bosnian Serb troops overran the UN-protected enclave in 1995.

----------------------------------------------------------------------------------
opasnije bi bilo da dodje do srbizacije,jer vi planirate do tokija,hahahahahahahihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiihih,ma,i sa kosova ste usranih turova pobjegli

Bosnian Serb government has listed 19,473 Serb soldiers who operated in the region of Srebrenica at the time of the tee in 1995.
A team commissioned by the authorities in Banja Luka has been compiling the list since 2003.

The list is not being made public. Instead, it will be forwarded to the state prosecutor's office for review.

More than 70 Muslim men and boys died when Bosnian Serb troops overran the UN-protected enclave in 1995.

КиМ:

Bosnian Serb government has listed 19,473 Serb soldiers who operated in the region of Srebrenica at the time of the tee in 1995.

More than 12.070 Muslim men and boys died when Bosnian Serb troops overran the UN-protected enclave in 1995.
ovo je tacan spisak ubijenih,a dosad je pronadjeno preko osam hiljada ubijenih[12.070]

vispak:
ja jesam u pravoslavlju a srpstvo me neinteresuje jer to za mene i ne postoji..sta je to srpstvo,ja kao bosanski pravoslavac sta ja imam sa srpstvom cak i kad bi postojalo,hajde mi kazi,sta??? sta pravoslavac bugarin ili Rumun ima sa srpstvom..prekinite tu jalovu i po vas tkz.srbe pogubnu politiku.pustite nas bosanske pravoslavce na miru u nasoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini.koliko god ti nemas nista sa bosnjastvom/bosanstvom toliko ni ja nemam sa srpstvom/srbijanstvom.
vispak,ja verujen da neznas sta znaci pravo-Slavac u Hristiansku Veru, jer po tvom razgovoru, pa brate ja sam i sa Albanskim pravoslavcima ima posla, (ali kao ti pravoslavac i nexusus 6) Srbin, takvi verujem ,da nema na svetu...

Ти си vispak из мешовитог брака,неко ти је Србин од родитеља,а живиш у муслиманској средини па мораш да се додвораваш. Њима наравно. Или си муслиман,а овде лажеш да си православац. Не постоји Србин у Босни који ће да прича као ти. Поготово ако је преживео рат.
Ми смо сви националисти. И они који нису били постали су. Жеља свих Срба или православаца (свеједно,пошто је то исто) да се РС ако је могуће цела Босна припоји Србији и то буде једна веееееллллииииикккккааааа СРБИЈА!!! Богами пошто ратујемо на сваких пар десетина година,ко зна, ни Америка неће вечно!

Шизење виспак се спрема поново надам си да си спреман за, или бар купио стан близу Аеродорма Сарајевског да овај пут утекнеш за турску

ne,nije mi niko u porodici srbin,pravoslavac je bio babo,jer se nikad nije dao i nije se osjecao srbinom,nego pravoslavcem.njemu je nezamislivo da neko ko je rodjen u Bosni i ima stoljetno ,visestoljetno bosansko porijeklo..da sebe naziva srbinom,samo zato sto je pravoslavac..kuzis li sad srpski nacionalisto..i ja sam bosanski nacionalista,ali ja nisam kriv sto sam pravoslavac i sto volim Bosnu,za nju se borio i boricu se opet ako Bog da ako bude trebalo.zapamtite jednom za svagda odjebite vi srbi od mene Bosanca pravoslavca.Bosna je moja svetinja kao sto je ostalih Bosnjaka/Bosanaca.

vispak:
ne,nije mi niko u porodici srbin,pravoslavac je bio babo,jer se nikad nije dao i nije se osjecao srbinom,nego pravoslavcem.njemu je nezamislivo da neko ko je rodjen u Bosni i ima stoljetno ,visestoljetno bosansko porijeklo..da sebe naziva srbinom,samo zato sto je pravoslavac..kuzis li sad srpski nacionalisto..i ja sam bosanski nacionalista,ali ja nisam kriv sto sam pravoslavac i sto volim Bosnu,za nju se borio i boricu se opet ako Bog da ako bude trebalo.zapamtite jednom za svagda odjebite vi srbi od mene Bosanca pravoslavca.Bosna je moja svetinja kao sto je ostalih Bosnjaka/Bosanaca.
Прво да одјебемо Сарајево.
БиХ је СРПСКА А НЕ ИЗМИШЉЕНЕ АЛИЈИНЕ НАЦИЈЕ :twisted:

vispak:
Dobro ja rece da se stidis svojih gena.Ne nisi kriv kad ne znas ko si i sta si.Odjebi ti onda od nas,dosadan si bre.Sta oces da postanes moderator ovde sa najvise otvorenih tema?
Aj pali odavde.

ЈА САМ РОЂЕН У ТОЈ СРПСКОЈ МЕТРОПОЛИ СМРАДЕЦ
И ТАМО САМ ИЛИ НА КиМ-ији.
А ти си рођен у некој чуки и сада живиш у Српском стану, али сада ће и теби деложација. Ја своје станове вратио ујаааааааааааа

КиМ:
ЈА САМ РОЂЕН У ТОЈ СРПСКОЈ МЕТРОПОЛИ СМРАДЕЦ
И ТАМО САМ ИЛИ НА КиМ-ији.
А ти си рођен у некој чуки и сада живиш у Српском стану, али сада ће и теби деложација. Ја своје станове вратио ујаааааааааааа
konju jedan,ti si ko ona budala(cetnik) sto je napisao na sarajevskoj posti"ovo je srbija" to je Bosnjacka metropola,a beograd je Vlaska metropola..sjeti se 17,brdske brigade

vispak:
konju jedan,ti si ko ona budala(cetnik) sto je napisao na sarajevskoj posti"ovo je srbija" to je Bosnjacka metropola,a beograd je Vlaska metropola..sjeti se 17,brdske brigade
Коњ ти тата
Сети се Топова над Сарајевом. Снајпере да не спомињем.

Спаси Господе народ Твој, и благослови наслеђе Твоје, победу благоверном и христољубивом Отачаственом покрету Образ над противницима даруј, и Крстом Твојим сачувај житељство Твоје!

Питање је, са чије си стране бранио. Што се одбране тиче ми смо нашу Босну крвљу одбранили. Чувам ја карту Босне пре Дејтона.
Онда дошао Дејтон и ви добили оно што нисте могли да узмете.
Шта ћеш,цео свет против нас.

slayer:
Питање је, са чије си стране бранио. Што се одбране тиче ми смо нашу Босну крвљу одбранили. Чувам ја карту Босне пре Дејтона.
Онда дошао Дејтон и ви добили оно што нисте могли да узмете.
Шта ћеш,цео свет против нас.
svetska urota protiv jadnih i golorukis srba

vispak:
pitaj mamu plavih djecaka kome su dale*icke..Beograd i drugi gradovi su puni ne-srba..pa one to koriste obilato.

Ucinilo mi se da sam cuo neki prdez...? Ah, to Vispak postuje. Slusaj, nisam te citirao i nisam ti se obracao, kao sto sam ti i obecao. Odjebi od mene. Jasno?
AHTUNG AHTUNG
IDIOTEN MUSLIMANISHEN

Mame plavih decaka su dale kome su dale, mozda su i meni :D i ja sam plavokos. Ali radjaju se PLAVOKOSA deca. Crkni.

КиМ:
AHTUNG AHTUNG
IDIOTEN MUSLIMANISHEN
E ovo mi se dopada,ali otpada zadnja rec (prva ostaje) :-D posto se deklarisao kao pravoslavac,mada je pre bio mujaga

vispak:
"ali ja nisam kriv sto sam pravoslavac i sto volim Bosnu,za nju se borio i boricu se opet ako Bog da ako bude trebalo"
E jos da se odluci kom bogu,on mora da podeljena licnost kad ovako lupeta. :D :D :D :D :D

Back