zeleno svjetlo za pregovore sa EU.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta velis za nas Sultanat,Sultan predsjednik bosanskog sultanata,eh,sta sve radi zelena transferzala..od Sarajva pa do IndonezijeNexus 6:bar je Kosovo u Srbiji...
daklem strasti se stisavaju i pretenzije,vrlo pametnoooooNexus 6:ma, yebe mi se za sultanat...meni je moja zemlja najvaznija...
ja sam bosanski pravoslavac,daklem kud god moja brca Bosnjaci,muslimani i katolici tud i jaNexus 6:to mozda kada bih ja bio premmijer ili predsednik...i to samo mozda...licna osecanja ne treba da se mesaju u politiku...
ali, nisam ja jedini covek u Srbiji...
inace, zar tebi kao pravoslavcu ne smeta sto ces ziveti u sultanatu?
(pre nego sto ostali pocnu da se smeju, da potsetim da je covek izjavio da je pravoslavac)
.vispak:ja sam bosanski pravoslavac,daklem kud god moja brca Bosnjaci,muslimani i katolici tud i ja
kako ti znas da sam ja turcin,kad mi Bosnjaci nijesmo imali 600.godisnje "Pravo brve bracne noci"..ne kaki kokuze jedan venama ti tece turska krv. pa osamdeset i pet posto vas je nalik na turke ko jaje jajetu.vidi sliku Batica,cisti Turcin,vidi sliku Vlade Divca,cisti Turcin,a gdje su plavi Srbi,za koje vi tvrdite da postoje,gdje su????vi ste potomci hakardasa pa crkajite.etnicki srbi vise ne postoje,mozda su ekad postojali,ali ih vise nejmaКиМ:Па ти јеси турчин, рече у неком посту пре, само се издајеш за Србина
КиМ:ВИСПАК
АЈОЈ ПА ТИ СИ ЦРНОГОРАЦ ПА САДА МИ ЈЕ ЈАСНО СВЕ. ПА ТИ СИ УСТАША ЦРНОГОРСКИ КОЈИ ЈЕ ОСТАО ДА РАТУЈЕ ЗА МУСЛИМАНЕ ,ЈЕР НИЈЕ УСПЕО ДА НАГУЛИ ЗА ВРЕМЕ РАТА.[/QUOTE ]
ja nijesam vise Crnogorac,ja sam Bosnjak po naciji i pravoslavac po vijeroispovijesti i cesiti i uzorni gradjanin moje domovine Bosne..
vispak:nijesam ja crnogorac vise,ja sam sada Bosnjak pravoslavne vijeroispovijesti.КиМ:ВИСПАК
АЈОЈ ПА ТИ СИ ЦРНОГОРАЦ ПА САДА МИ ЈЕ ЈАСНО СВЕ. ПА ТИ СИ УСТАША ЦРНОГОРСКИ КОЈИ ЈЕ ОСТАО ДА РАТУЈЕ ЗА МУСЛИМАНЕ ,ЈЕР НИЈЕ УСПЕО ДА НАГУЛИ ЗА ВРЕМЕ РАТА.[/QUOTE ]
ja nijesam vise Crnogorac,ja sam Bosnjak po naciji i pravoslavac po vijeroispovijesti i cesiti i uzorni gradjanin moje domovine Bosne..
upravo tako izgleda spolovilo bravavispak:![]()
cim je Tursaka dobila zeleno svjetlo za pocetak pregovora isti dan se na nebu evrope pokazao ovaj znak
vispak:vispak:nijesam ja crnogorac vise,ja sam sada Bosnjak pravoslavne vijeroispovijesti.
Ти си издајица свога рода![]()
e marlone sav sam smrdanmarlon:Ti si izgleda veterinar primarijus dr veksla, kad zavlacis ruku skroz do materice.![]()