Vučić: "Za godinu i po dana suočićemo se sa velikim ratom, niko više ne želi da sluša drugu stranu"

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
40.184

Vučić: "Za godinu i po dana suočićemo se sa velikim ratom, niko više ne želi da sluša drugu stranu"​

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na forumu "GLOBSEC BELTALKS: Beogradski ekonomski razgovori", da više nema racionalnosti u međunarodnoj politici i da se uskoro sprema veliki sukob.​

Vučić je rekao da još uvek čeka vesti iz Moskve po pitanju gasnog aranžmana, dodaje da "smo spremni da diverzifikujemo izvor energenata".
z vucic.jpg

- Ja sam racionalna i pragmatična osoba, iako ponekada pokažem više emocija. Ali više nema racionalnosti u međunarodnoj politici. Ja mogu da predvidim mnoge stvari, ali mnoge više i ne mogu da pretpostavim - rekao je Vučić na "Beltaks" forumu, koji je posvećen jačanju saradnje i konkurentnosti širom Evrope kroz inkluzivan dijalog i praktičnu saradnju.
- Niko više ne želi da sasluša drugu stranu. Za godinu i po dana suočićemo se sa velikim ratom - ističe Vučić.

Podsetio je i da je imao slična predviđanja i ranije.
https://www.novosti.rs/vesti/politi...informer-widget&utm_campaign=informer-razmena
Vucic sve uvek pogadja ?
:think:

Poslednja izmena od moderatora:
VANCE JE UPRAVO POSTAVIO PITANJE KOJEG SE EUROPA UŽASAVA 🚨

JD Vance je preskočio lažne osmijehe, diplomatske detalje, slogane o „zajedničkim vrijednostima“...
i odmah krenuo na stvar.

Kako se Europa može pretvarati da stoji uz Ameriku
dok ljude baca u zatvor zbog onoga što objavljuju na internetu?

Njegova rečenica je udarila kao čekić:

„Mislite li stvarno da će američki porezni obveznici tolerirati da netko bude zatvoren u Njemačkoj zbog zlobnog tvita?“

Točno.

Ne možete tvrditi da imate partnerstvo dok:

• Uhićujete građane jer su rekli „pogrešnu“ stvar
• Kriminalizirate rasprave o granicama
• Otkazujete izbore koji vam se ne sviđaju
• Ušutkujete birače umjesto da im vjerujete

Nazovite to kako jest:

ne demokracija - nesigurnost prerušena u politiku.

Vance je rekao dio koji se svaki diplomat previše boji izgovoriti naglas:

Pravi savezi zahtijevaju prave vrijednosti.
Sloboda govora nije opcionalna. To je temelj.

Amerika nije prolila krv braneći Europu
kako bi Europa mogla zatvarati vlastiti narod zbog njihovih mišljenja.

I zato je ovaj trenutak tako snažno pogodio:
jer je svaka riječ bila istinita.

VELIKO UPOZORENJE VUČIĆA ( Vidovita Zorka ) : Za godinu i po dana suočićemo se sa velikim ratom, niko više ne želi da sluša drugu stranu​

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na forumu "GLOBSEC BELTALKS: Beogradski ekonomski razgovori", da više nema racionalnosti u međunarodnoj politici i da se uskoro sprema veliki sukob.​

Vučić je rekao da još uvek čeka vesti iz Moskve po pitanju gasnog aranžmana, dodaje da "smo spremni da diverzifikujemo izvor energenata".
Pogledajte prilog 1830599
- Ja sam racionalna i pragmatična osoba, iako ponekada pokažem više emocija. Ali više nema racionalnosti u međunarodnoj politici. Ja mogu da predvidim mnoge stvari, ali mnoge više i ne mogu da pretpostavim - rekao je Vučić na "Beltaks" forumu, koji je posvećen jačanju saradnje i konkurentnosti širom Evrope kroz inkluzivan dijalog i praktičnu saradnju.
- Niko više ne želi da sasluša drugu stranu. Za godinu i po dana suočićemo se sa velikim ratom - ističe Vučić.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...informer-widget&utm_campaign=informer-razmena
Vucic sve uvek pogadja ?

Isti taj "Nostradamus" klepetalo Vucic...je 20. Septembra 2022. U Njujorku rekao da citiram:

Vučić iz Njujorka: Bojim se da za mesec-dva ulazimo u VELIKI SVETSKI SUKOB koji nismo imali od Drugog svetskog rata​

20. septembar 2022.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...imo-u-veliki-svetski-sukob-koji-nismo/9y8xwfs

OD TA 2-3 MESECA...PROÐE 3 (SLOVIMA TRI) GODINE DANA...ALI VUČIĆEV SVETSKI RAT NE POČE... :ceka:

Moraće da smanji droge i uglanca kristalnu kuglu...tj Šešeljevu glavu...
I premda jeste mracnjak...(zna ga @Jugoslav Čvarak ) morace da prestane da mrači....

:kpozdrav:

...

Jupiiii otplaćivaću nintendo samo pola ugovorne obaveze :D

Ali nece biti struje jer ce po Informeru blokaderi u isto vreme ukljuciti rignle i bojlere...:kuvar5::patkica:

Tako da...neces moci igrati nintendo...:(
A opet...i kad budes igrao...trosices struju...dakle bices nintendo blokader...:think:

I eto sad...
Igrati ili ne igrati...pitanje je sad...:think::think::think:

...

VELIKO UPOZORENJE VUČIĆA ( Vidovita Zorka ) : Za godinu i po dana suočićemo se sa velikim ratom, niko više ne želi da sluša drugu stranu​

Vucic sve uvek pogadja ?

I znaci po Vucicu...(ciji Treci svetski rat kasni vec 3 godine...) novi datum pada bas 2027. NA EXPO...🫣🫣🫣

Što onda da bacamo pare na Expo? 🫤

Kad nam niko sem okupacionih vojski i granata i dronova s neba...nece doci? 🎻🎻🎻

...

Vucic sve uvek pogadja ?

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ne radi se tu ni o kakvom "predviđanju", već o staroj, oprobanoj tehnici autoritarnih i manipulativnih lidera: održavanje društva u permanentnom strahu.

Strah od "velikog rata", "haosa", "nestanka države" ili "svetske zavere" služi da se opravda koncentracija moći ("sada nije vreme za kritiku"), relativizuju svi unutrašnji problemi (korupcija, siromaštvo, institucije, pokradeni izbori...), predstavi vođa kao jedini racionalan, smiren i "neophodan" faktor stabilnosti, građani drže u stanju pasivnosti i zavisnosti ("ćuti, može biti gore").

To nije pogađanje budućnosti, već upravljanje percepcijom i emocijama, klasičan alat propagande i vladanja kroz strah.

Ali nece biti struje jer ce po Informeru blokaderi u isto vreme ukljuciti rignle i bojlere...:kuvar5::patkica:

Tako da...neces moci igrati nintendo...:(
A opet...i kad budes igrao...trosices struju...dakle bices nintendo blokader...:think:

I eto sad...
Igrati ili ne igrati...pitanje je sad...:think::think::think:

...
Da se mi lepo pripremimo za taj rat i ovde dogovorimo za uloge.
Mi srpski radikali će da saradjujemo sa ruskim oslobodiocima a vi standardno saradjujte sa okupatorom.
Tako da kogod pobedi a mi imamo alibi.
Kuku nama ako bude nerešeno.

Pogodjen pos'o...

Medjusobno tužajanje da drugi bude streljan se ne računa po difoltu jer nam takva genetska struktura.
Pa gledam ja šta ulazi u MAXI svaki dan...

Back