- Poruka
- 75.503
Srbi se ne udruzuju , nemaju tu crtu , nego ucenjuju ili iskoriscavaju....
To sto tumacite kao udruzivanje je samo zajednicki plen ratovanja...
To sto tumacite kao udruzivanje je samo zajednicki plen ratovanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa eto ispostavilo se da su na neki način bili u pravu i da se sa Srbima ne može.Jedan broj Srba raduje se događajima kao što su Ribnikar,Dubona,nadstrešnica jer veruju da su takvi događaji upotrebjljiv kapital u borbi za osvajanje vlasti.Jesu li Srbi bolje ziveli u zajednici sa drugima ili sada kada su napusteni od svih?Kada ni sami sa sobom ne mogu da se slazu?
Upravo su upozorenja iz Moskve o vojnoj intervenciji Sovjetskog Saveza dovela do zaustavljanja Maspoka inače bi "devedesete" došle dvadesetak godina ranije.Zašto “SFRJ” nije razbijena dok je postojao SSSR? Eto, šta je falilo Sloveniji i Hrvatskoj da probaju dok je bio živ Brežnjev?
Šta je, odnosno, da li je, Srbija i Srbi nešto dobila udruživanjem sa okolnim narodima?
Priča o tome kako su Srbi ginuli za druge, a svi im zabili nož u leđa je čista mitologija. Hrvatska nije dobila ništa na račun Srbije, naprotiv, Hrvati su u oba svjetska rata platili ogromnu cijenu, prvo pod Austro-Ugarskom, a onda pod zajedničkom državom gdje je Beograd diktirao politiku.Srbi su isterali Turke i napravili sebi državu. Zašto smo ginuli za bratskle narode da bi nam na kraju zabili nož u leđa?
Zato što je bila tampon zona između evrope i sovjetskog međeda, rečna ribo...brkata!Zašto “SFRJ” nije razbijena dok je postojao SSSR? Eto, šta je falilo Sloveniji i Hrvatskoj da probaju dok je bio živ Brežnjev?

Imamo nešto od ekspanzionističke kolektivne psihologije u sebi. Želja za svojim prostorom ponajpre. Otud i priča da "ne damo na sebe".Srbi su isterali Turke i napravili sebi državu. Zašto smo ginuli za bratskle narode da bi nam na kraju zabili nož u leđa?
ostaje močvara indolencije odakle raste lenjost, bahatost i retrogradnost.
Ma nisu od Srba. Svi su pobegli od srpskih boljševika. SPS; SNS, Savez komunista Srbije i te fore. To nama nikada nije otišlo sa vlasti.Svi su pobegli od vas.
Ali taj narod je nestao.Ma nisu od Srba. Svi su pobegli od srpskih boljševika. SPS; SNS, Savez komunista Srbije i te fore. To nama nikada nije otišlo sa vlasti.
Srbima su nekada svi hrlili i svi su želeli sa Srbima da prave državu. Mnogi su se čak odricali svoje nacionalnosti i svojevoljno postajali Srbi, baš kao Ivo Andrić Meša Selimović ili Branislav Nušić. Danas smo spali na jednog DB Nemanju Kusturicu. Sami Srbi vrlo rado se pretapaju u druge nacije.
Srbija je drzava mnogo naroda i narodnosti, a kako saradjuje bez trzavica sa svima, moze biti primer jednonacionalnim fasistickim tvorevinama nastalim od ratova devedesetih.Šta je, odnosno, da li je, Srbija i Srbi nešto dobila udruživanjem sa okolnim narodima?
Ne znam šta uopšte možemo pričati o bilo kom narodu i navesti kao njegove posebnosti. Problem je što se ovde priča o predstavnicima vlasti i sistemu koji postoji u nekom društvu, državi i narodu. Sistem i spodobe, instalirane srpskom narodu 1945. godine, i dalje su aktuelni i dalje su na vlasti.Ali taj narod je nestao.
Ne mozes vise pricati o Srbima kao narodu iz Prvog svetskog rata ili ustanaka... To vise nije taj narod.
Cenis?Ali taj narod je nestao.
Ne mozes vise pricati o Srbima kao narodu iz Prvog svetskog rata ili ustanaka... To vise nije taj narod.
Sta ja ima tu da cenim. Zar nije ocigledno?Cenis?
osim zitnice vojvodine srbi su uvek izvukli deblji krajŠta je, odnosno, da li je, Srbija i Srbi nešto dobila udruživanjem sa okolnim narodima?
Svako vidi ono sto zeli da vidi.Sta ja ima tu da cenim. Zar nije ocigledno?
Šta je, odnosno, da li je, Srbija i Srbi nešto dobila udruživanjem sa okolnim narodima?
Dok pametni ljudi isčeznuše isčekajući neki novi Ribnikar,neku novu Dubonu,neku novu nadstrešicu.Чиме се ти, леба ти, бакћеш 2025-те године?
Svako vidi ono sto zeli da vidi.
Ne razumes psihu sumadinca. Taj sta ume da istrpi nume niko. Zato je i uvek pobedjivao, al uz veliki kolateral.
I jos postoji. Nas sumadinac sa sajkacom.
Neprijatelji su mu uvek dva metra ispod zemlje. Tako ce i danas.

Ma nisu od Srba. Svi su pobegli od srpskih boljševika. SPS; SNS, Savez komunista Srbije i te fore. To nama nikada nije otišlo sa vlasti.
Srbima su nekada svi hrlili i svi su želeli sa Srbima da prave državu. Mnogi su se čak odricali svoje nacionalnosti i svojevoljno postajali Srbi, baš kao Ivo Andrić Meša Selimović ili Branislav Nušić. Danas smo spali na jednog DB Nemanju Kusturicu. Sami Srbi vrlo rado se pretapaju u druge nacije.

Koliko je meni poznato, da su ostali ili otisle da zive u tuadasnjoj Srbiji, siguran sam da ne bi napravili nekakav znacajan uspeh.Dali smo toliko Pupina, Tesli svetu...
Ne izigravam ja žrtvu, pogrešno si me razumeo, molim te da me ne stavljaš u taj tabor...Koliko je meni poznato, da su ostali ili otisle da zive u tuadasnjoj Srbiji, siguran sam da ne bi napravili nekakav znacajan uspeh.
Tehnicki gledano- koliko smo mi "dali" Pupina i Teslu, toliko su nam i oni njega dali.
Volite da izigravate zrtve u svaoj prilici, i radite dobar posao, ako nastavite ovim smerom- necete morati jos dugo.

Nisam mislio na tebe, generalno se izigrava stalno neka uloga zrtve- jer kao sto sam rekao- cirajuci ove poruke, covek bi pomislio da smo svi debili, a to izigravanje zrtve je jedna od uzroka- jer onda trazimo zastitnike i jake vodje koji onda tretiraju narod tako kako ih tretiraju.Ne izigravam ja žrtvu, pogrešno si me razumeo, molim te da me ne stavljaš u taj tabor...
Upravo je i poenta u tome da smo dobri drugima i ZA druge, dok nama samima vrag će ga znati kako šlajfujemo, to sam hteo reći.