turska je dobila

ЦарДушан:
Хе хе хе ...

Што је највећа иронија је то ,да ће овако можда и да буде ако се настави трендови увоза африканаца и Арапа као и опадања европског наталитета и ширења педерства.

Што се Србије тиче ово није толико лоше јер имамо и Косово и Црну Гору...само још Босански султанат фали па да Србија поново има природне границе :)
eee,tu ste ga kog sulatanata juce dobro popusili,a inace su srbi trenutno najveci pusaci u svetu

diretore:
poruka za naseg muslija, na njemu poznatijem jeziku

PortugueseManualAlphabet.jpg

posto ni cirilicu ni latinicu ne razumije

Свака част, диреторе... овај језик ће можда разумети.............

ЦарДушан:
Хе хе хе ...

Што је највећа иронија је то ,да ће овако можда и да буде ако се настави трендови увоза африканаца и Арапа као и опадања европског наталитета и ширења педерства.

Што се Србије тиче ово није толико лоше јер имамо и Косово и Црну Гору...само још Босански султанат фали па да Србија поново има природне границе :)
care,brojcano stanje ne pokazuje da su oni ******..ako si na njih mislio.

moze turska da dobije zeleno svetlo koliko god puta hoces,ali ne verujem da ce ih primiti u eu,ikada...a kada dodje do tog trenutka nadam se da ce im neko staviti veto na ulazak,a tih uvek ima.
turska nije evropa i ne treba da bude.
i ako religija treba da bude neki kriterijum,bolje da evropa bude hriscanska nego islamska.
jos ce i izrael da trazi ulazak u eu :roll:

Banshee:
moze turska da dobije zeleno svetlo koliko god puta hoces,ali ne verujem da ce ih primiti u eu,ikada...a kada dodje do tog trenutka nadam se da ce im neko staviti veto na ulazak,a tih uvek ima.
turska nije evropa i ne treba da bude.
i ako religija treba da bude neki kriterijum,bolje da evropa bude hriscanska nego islamska.
jos ce i izrael da trazi ulazak u eu :roll:
a sta ti balinkusho imash protif Izrailja

diretore:
Sad ce Sunce da zadje a onda mozes da se osladis musli

Prase.jpg

prase1.jpg

PRSUTA.jpg

znam ih ja dosta koji se ozderavaju prasicima, samo kad neki drugi musli nije tu
'ajd ne seri djava te odnija,komu pise na celu sta je ko..nego dede ti nakrizaj te prsute od velikog misa,oli pacova,stakora..
znas da mi postajes svakog dana sve blesaviji i blesaviji,diiireeeetoooooreeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

vispak:
jedan dio Turske je dio Evrope.i sto tebe zabole neka stvar da li ce Turska u Evropu ili nece..bice kako gazda kaze..a narodna kaze..vezi konja 'dje ti gazda kaze...ha!!sha velis bona..
zabole me neka stvar zato sto necu da se evropa islamizuje,jer je to nesto najgore sto bi ovde mogllo da se desi. :roll:
evropa nije deo te kulture i civilizacije i tako treba i da ostane.islam :arrow: dovoljno ga ima u aziji i africi,evropa NE.
a gazda ce reci da turska ne moze u eu,samo ne znam da li ce to biti gazda holandjanin ili gazda francuz ili gazda austruija ili mozda svi zajedno,sa jos nekim.
a to sto se islam vec dovoljno rasirio po evropi,uniji ce se obiti o glavu.zato sto je london put arapa i ne moze da se cuje engleski,primali su ih sa svih strana a onda su popili bombe.i nadam se da ce se opametiti posle toga.i to sto je u holandiji najcesce musko ime za decu neki abdulah ili tako nesto,dosta je tragicna cinjenica za mene.nemam ja nista protiv turske dok gos ostane tu gde je i takva kakve je.ali da postane najveca zemlja po broju ljudi u eu,pa da se turci razmile i razmnozavaju na sve strane,bojim se d ane mogu da prihvatim.
i da ne bude zabune,nisam religiozna i nemam nista porotiv muslimana dok god ne ugorozavaju druge ali bojim se da pojedini upravo to rade.

Banshee:
zabole me neka stvar zato sto necu da se evropa islamizuje,jer je to nesto najgore sto bi ovde mogllo da se desi. :roll:
evropa nije deo te kulture i civilizacije i tako treba i da ostane.islam :arrow: dovoljno ga ima u aziji i africi,evropa NE.
a gazda ce reci da turska ne moze u eu,samo ne znam da li ce to biti gazda holandjanin ili gazda francuz ili gazda austruija ili mozda svi zajedno,sa jos nekim.
a to sto se islam vec dovoljno rasirio po evropi,uniji ce se obiti o glavu.zato sto je london put arapa i ne moze da se cuje engleski,primali su ih sa svih strana a onda su popili bombe.i nadam se da ce se opametiti posle toga.i to sto je u holandiji najcesce musko ime za decu neki abdulah ili tako nesto,dosta je tragicna cinjenica za mene.nemam ja nista protiv turske dok gos ostane tu gde je i takva kakve je.ali da postane najveca zemlja po broju ljudi u eu,pa da se turci razmile i razmnozavaju na sve strane,bojim se d ane mogu da prihvatim.
i da ne bude zabune,nisam religiozna i nemam nista porotiv muslimana dok god ne ugorozavaju druge ali bojim se da pojedini upravo to rade.
e,ovo cu da postiram na www.bihforum.com da blesave Bosnje vide ko je Banshi i jos u ulozi super-moderatora

slayer:
Као прво женско сам. Као друго имам 22 године.
Као треће убиј ме ако сам те ишта разумела,делујеш као неписмен.
Ајд поново напиши,мало консултуј Вујаклију па ти можда и одговорим.
sta god da si,verujen da si izbegla iz bolnicu poremeceni u mozgu.
1) ako si zensko! ,tebi ovde mesto ne pripada.
2) ako mislis da si 22 godine stara, pa moz da nas ze*as na ovom forumu, molim Te idi na mujin, pa tamo se*i koliko hoces!...

Back