Turska vojska

Kad bi ih Grci i Izraelci udarili sa dve strane, slomili bi Turcima P; taman da Kurdi sebi uzmu deo.
ok , ako uzmemo to kao imaginarni scenario, opet ne vidim kako.
Grci? Pa sam Istambul sam ima 2 i više puta stanovnika nego cela Grcka.
Kako Izraelci, nemaju ni granicu sa Turskom, i opet Turaka ima 80 miliona, 8 puta vise nego Grka, Izraelaca koliko ima 6 miliona cini mi se. I jos se daleko brojniji Turci brane u ovom slucaju, i pri tom Izraelci bi kako poslači vojsku preko arapskih zemalja? Isto ne mogu poslazi ouno vojske, ko ce cuvati Izrael. A Grci bi u napadu na Tursku mogli samo izgubiti brdo ostrva i slabo naseljenu Trakiju. Ne znam, moje vidjenje.

Ja ne znam sta nas narod ima protiv modernih Turaka?
Otomani su bili imperija, i radili sta imperije rade, vladali i sirili svoj uticaj. Jeste da je to bilo pogubno za Balkan, a sta sad, usadili na neki animozitet jos u osnovnoj skoli, a Tzrci ljudi ko ljudi, nasi letuju tamo bez problema.
Sta sad neki Mehmed od 30 godina ima sa nekkm svojim pra pretko od 500 godina sto je harao Balkanom

Sva turska vojska izginula je na Kosovu, tako da nije moguće da su jahali babe 350 godina.
Ma 4 turske vojske.Jesi ti cuo za narodne mitove? Duhovi vladali Balkanom kasinije.

Turci jesu bili uzdramni Kosovskim bojem, al to nije ni priblizno kako mi mislimo, daleko su oni zesce bitke od Kosovskog boja vodili kroz istoriju imperije , pa i nasi su posle kosovskog boja ratovali za Turke kao vazali. I tako malo renesanse, Brankovici, pa se Turci su se vratili posle i bez problema zauzeli vecinu Balkana.

Srpska se vojska raspala u Kosovskom boju, Turci su fasovali vise nego sto su planirali, al ih nije narocito uzdrmalo, i to da im je trebalo sto godina da se vrate je mit, nisu imali interes, od Kosovskog boja do punog povratka, oni su znacajno prosirili zemlju na druge strane.

Al i pravilo prve bracme noci je mit, cuj lokalni beg bio seks masina...

Arapa ima mnogo više od Turaka, imali su brojniju, jaču vojsku sa više tenkova, artiljerije i aviona od Turaka sada, pa su svejedno dobili po lampi i sve to za samo šest dana.

Erdogan je onaj koji mašta o ratu protiv Izraela i što je više puta javno rekao kako će Turska uništiti Izrael.

Ma 4 turske vojske.Jesi ti cuo za narodne mitove? Duhovi bladali Balkanom kasinije.

Turci jesu bili uzdramni Kosovskim bojem, al to nije ni priblizno kako mi mislimo, daleko su oni zesce bitke od Kosovskog boja vodili kroz istoriju imperije , pa i nasi su posle kosovskog boja ratovali za Turke kao vazali. I tako malo renesanse, Brankovici, pa se Turci su se vratili posle i bez problema zauzeli vecinu Balkana.

Srpska se vojska raspala u Kosovskom boju, Turci su fasovali vise nego sto su planirali, al ih nije narocito uzdrmalo, i to da im je trebalo sto godina da se vrate je mit, nisu imali interes, od Kosovskog boja do punog povratka, oni su znacajno prosirili zemlju na druge strane.

Al i pravilo prve bracme noci je mit, cuj lokalni beg bio seks masina...
Srbi protiv Turaka:

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Kosovo

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Breadfield

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Dubravnica

Kosovska bitka je jedina bitka u povijesti u kojoj je poginuo turski sultan od neprijateljske ruke, pored toga osmanlijsko-turska vojska bila je sasvim uništena.

Turska vojska je jadna i bedna. Imaju svega 2279 tenkova, od kojih veliku većinu čine potpuno zastareli Patton i Leoparda I tenkovi iz 50-tih i 60-tih godina prošlog veka. Slično je i sa artiljerijom. I oni pored svega toga maštaju o ratu i pobedi protiv Izraela. Buhahahahaha

Izrael je za samo šest dana porazio arapske armije koje su imale više ljudstva, tenkova, topova, artiljerije i aviona od Turske.
Znas li ti da je turska preko azerbejdzana veliki snabdevac izraela naftom?

Erdogan je gnojavi lisac. Umislio da bude novi sultan. Sa svim i svakim gde ima koristi

Back