sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Heh...bas sam htela da napisem nesto bivsem decku..Ali sada necu...Ko zna..mozda me vreba iz prikrajka.
Da ti si bas toliko jaka zenska da bi te neko vrebao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heh...bas sam htela da napisem nesto bivsem decku..Ali sada necu...Ko zna..mozda me vreba iz prikrajka.
Da ti si bas toliko jaka zenska da bi te neko vrebao.![]()
Ha,ha,ha..sta da ti kazem..izmedju ljubljenja,ne ljubljenja,ljubavi i mrznje ..nesto treba i kukavicki raditi...![]()
pa yebacu te za ovo ahhhh!
Da neke stvari budu jasnije, te rupe o kojima se prica, su Windows XP SP2 , firewall, antivirus i antyspyware, vise komada antispyware, boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka. Naravno i sav ostali potrebni softeware za normalno koriscenje racunara i zadovoljavanje svih potreba korisnika. Ja nemam problema sa svojim, niti bilo ko drugi kome sam instalirao (naravno osim ako nije deinstalirao firewall), a instalirao sam mnogo. Sem toga programeru je bilo lakse da to neko drugi uradi, ne znameram mu, pa je to i poverio nekom drugom, a znajuci ga, ne bi dao bilo kome da sedne i da ostavlja rupe......
Stavio si FAT32 sistem koji nije dovoljno bezbedan ("rupa"), i zamolio te lepo josh tad chovek da stavish NFTS. Toga se i ja dobro secam.
Druga primedba je stavljanje passworda na administratorski nalog. Mislio je da si to uradio.
Sada smo podelili smo komp na vishe korisnika (radi buduce zashtite) kada sam na netu, i poshto koristim jedan od korisnichkih usera, zbog onakve instalacije, nismo bili u mogucnosti da omogucimo da korisnik ima ista prava kao i administrator (instalacije programa itd...). To ce moci da se uradi tek kada ponovo budem instalirala ceo sistem, a do tada cu se muchiti....ovako.
To je i razlog moje nervoze u postu.Ono na shta JA stavljam akcenat je zamena FAT32 i NTFS-a. Nije mi jasno zashto to tada nisi uradio?
Mi smo pokushali da zamenimo ali nije bio moguc pristup tom delu kompa..."Programer" zna bolje ( zashto ne mozemo da pristupimo tom delu ), i nije bash neshto voljan da pricha o tome...
To bi bilo to. Hvala i kao shto rekoh u prethodnom postu...
Zdravo i dovidjenja
Мени може пива... кад банем ненајављен не пијем ништа компликованије.
izvini dobrila ali morao sam
Aaaa sto mrzim predvidljivost.. da si rekao ..rakija ali pive..
Pa s obzirom da je ovo jedini nachin preko kog komuniciramo, izgleda da mora ovako. Ne koriste se ni icq, ni e-mail, ni telefon...a kamoli neshto drugo.
A pravo da ti kazem...zabole me dupe vishe da li ce neko da chita ili ne...
Odo da uchim...mah mah...
kod mene na poslu kamion magistara i inzenjera elektrotehnike pa da dodju da pitaju kako se skida sa rapidshera i narezuje cd...leze ko nilski konji i primaju 1000evra...
Hvala Betmene. Ovu cu ti zapamtiti.
u bra, buter, sta dramis.. ostavio je adminov nalog bez paswworda kazes? pa ulogujes se kao admin i samo kucnes u command promptu CONVERT C(ili d ili sta vec hoces): /fs:ntfs i eto ti ntfs particije umesto fat
Hvala Betmene. Ovu cu ti zapamtiti.
nije on betmen on je ROBIN mali betmenov potrčko....
nema ljutiš, ne volem potrčke![]()
e izvini, oprosti mi molim te..shta hocesh da ti kazem, yebi me..Uzzzzasno mrzim tu recenicu... Samo ona moze da me izbaci iz takta, toliko da sam u stanju da opasno fizicki povredim osobu koja je izgovara. GRRRR!