DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
bas zato ..neka promeni tu babetinu..Lexoooooo..
da da stavi neku babetinu od 30 tak godina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas zato ..neka promeni tu babetinu..Lexoooooo..
Digla sam komp iz polu - mrtvog stanja, i pitam se zashto sam uopshte pristala na to da mi instalirash operativni sistem. :|
Uzas bre!:?
insatliraću ti ga ja, nemaš problema posle![]()
formatizuj C: instaliraj ponovo windows i resen problem...za pola sata
Ja cu prva:
Sladak si,ne mogu skinuti pogled sa tebe.Otkacila sam cim sam te videla.Najradije bih sada skocila na tebe i polizala te od glave do pete, and then I want to **** your brains out !!
Valjda mi se ne vidi na faci sta mislim..uhh..kako si dobar..a nemam petlju da ti ovo kazem.
Nadam se da ces ukapirati..ako ne..onda si kreten..
pa onda samo "prelepi" windows,ima "repair" opcija kad instaliras,ostanu ti svi programi i sva podesavanja..20-ak min.,a ti kako 'oces
za HDD ne znam,ja i dalje imam onaj od 40GB,jer mi je DVD najprakticnija i najeftinija memorija,a i imam oko 800-900GB filmova n' shit na DVD-evima,mis'im...koliko bi mi HDD-ova trabalo,gde bi ih stavio i koliko bi ih platio?![]()
Krenuh da ovako umoran nešto pametno napišem... videh ovaj početni post....
pa onda videh zadnji.....
i sad ne znam šta jer sam u trilemi... da li sam ovde zbog teme, postavljačice ili hardwera.... jbg.
Mrzim vas sto ste dosli .nenajavljeni..sada moram da vam kuvam kafu..da vas slusam..da klimam glavom..a zabole me u ovo jutro..
Ha,ha,ha..sta da ti kazem..izmedju ljubljenja,ne ljubljenja,ljubavi i mrznje ..nesto treba i kukavicki raditi...![]()
Ma ja sam kreten!!!!! Hvala na ponudi vec imam jednog programera u kuci, ali sam i pored toga dala tadashnjem dechku da mi instalira sistem. Koliko covek treba da bude glup da tako neshto uradi? KOLIKO????? JA SAM DEBIL!
Ostavio je odredjene rupe, koje sad ne mozemo ni da zakrpimo, ai neke druge stvari su...maaaaaaaaa...nije ni bitno ...POPIZDELA SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
![]()
40eNecu to da radim, ponovo, jer trebam da uzmem nov hard uskoro. Onda cu podelitii particije i sve kako treba. Ovako samo sebi pravim veci posao, jer ima uzasno mnogo stvari koje trebam da instaliram....mislim pochevshi od glupave kretenske tv kartice i skenera...koji sami uzimaju par sati. Zato izbegavam instalaciju. Necu 2 puta da se bakcem sa tim.
I imam gomilu programa koji su mi potrebni , i kada bi krenula sa svim tim, potrajalo bi optimistichno gledano 5,6 sati sigurno...(uvek urachunavam marfijev zakon, koji nikad nije omashio)...
Uf mnogo sam bre nervozna!:?
Kako se krecu cene hard diskova preko 100 giga sada?
Da neke stvari budu jasnije, te rupe o kojima se prica, su Windows XP SP2 , firewall, antivirus i antyspyware, vise komada antispyware, boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka. Naravno i sav ostali potrebni softeware za normalno koriscenje racunara i zadovoljavanje svih potreba korisnika. Ja nemam problema sa svojim, niti bilo ko drugi kome sam instalirao (naravno osim ako nije deinstalirao firewall), a instalirao sam mnogo. Sem toga programeru je bilo lakse da to neko drugi uradi, ne znameram mu, pa je to i poverio nekom drugom, a znajuci ga, ne bi dao bilo kome da sedne i da ostavlja rupe......
Hvala na paznji.
BTW, nije lepo javno pljuvati iza ledja, a pritom sam ne znas da odradis nesto nego trazis pomoc..... Hvala se kaze na na drugi nacin, rec od 5 slova na srpskom i pise se H V A L A - dovidjenja i prijatno....
glok je bivshi decko od dobrile?:shock:
Da, 5 godina smo bili zajedno. I zaista me zanima shta radi ovde?
Da neke stvari budu jasnije, te rupe o kojima se prica, su Windows XP SP2 , firewall, antivirus i antyspyware, vise komada antispyware, boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka. Naravno i sav ostali potrebni softeware za normalno koriscenje racunara i zadovoljavanje svih potreba korisnika. Ja nemam problema sa svojim, niti bilo ko drugi kome sam instalirao (naravno osim ako nije deinstalirao firewall), a instalirao sam mnogo. Sem toga programeru je bilo lakse da to neko drugi uradi, ne znameram mu, pa je to i poverio nekom drugom, a znajuci ga, ne bi dao bilo kome da sedne i da ostavlja rupe......
Hvala na paznji.
BTW, nije lepo javno pljuvati iza ledja, a pritom sam ne znas da odradis nesto nego trazis pomoc..... Hvala se kaze na na drugi nacin, rec od 5 slova na srpskom i pise se H V A L A - dovidjenja i prijatno....