TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zaista ne vidim nista lepo u tome sto sam pogresila...
danas sam te videla,kasno sam te uocila...ali videla sam da si me ispratio pogledom......
nedostajes mi,i ako je sve davno proslo...drugi je tamo gde si nekad bio ti...ali nije sve promenjeno...
bas mi je krivo,jbt danas sam te videla...tako je kratak taj tren,ali mi je znacio....pozelela sam da izletim iz kola i podjem prema tebi..pa makar samo prosla pored tebe bez i jedne reci....
bas glupo od mene....ne mogu da prestanem da mislim na to...kako sam mogla tako da ispadnem glupa,da dozvolim da mi tako nesto bitno promakne?!?!?

Nov sam ovde i ne znam koliko mi je pametno da se ispovedam..ali ajd......
upoznao sam strashnu devojku...preko jebenog neta dodushe ali nema veze...poceli sa porukanjem,pozivima i sve sto ide uz to....maedjutim ima decka....to znam....kaze da je davi...gusi i slicno...ali je poslusan,verovatno je sa njim....pocelo je da biva sve ludje i ludje...nekontrolisane emocije kod mene i kod nje...ja postajem njena srodna dusha....njeno sve....volim te i slicno....neki osecaji koji su zajednicki..postaju sve jaci....prolaze meseci a ja moram da cekam da se ona odluci da skupi hrabrost....a pri tom sam ja njen svet...odjednom ja sam katastrofa! poremeticu joj sve u zivotu..opet neki pocetak..kaze progutacuje,nestace u meni stopice se sa mnom...plasi je sve to....odjednom ne cujemo se vise...kaze mozda to nije to..ali i dalje me trazi i dalje me vidja i dalje se ne javlja....svasta sam hteo da joj kazem ! da joj naplatim za sve dane provedene cekajuci je ! da joj saspem hrpu shamara kroz reci ! ponizim ! ali nisam jer znam da je volim i dalje....i da me polako ubija....da li sam kukavica ? vise ne znam sta sebi da kazem....
mozda neko od vas zna....

Insolitus,

Izvini koliko imas godina? Jel znas za pravilo da ne treba uci u vezu sa nekim ko je ZAUZET?? I jos dozvoliti sebi da se zaljubis? Nema sta da se ljutis na nju, stvar je jasna, sami snosimo odgovornost za svoje postupke.

Imala sam slicnu situaciju, tip mi je prosipao pricu da je u vezi ali je nezadovoljan, bla,bla..ali hoce da bude samnom,svidjam mu se...naravno nisam nasela.

Ako je nezadovoljan neko svojom vezom ima da raskine i raskrsti to pa tek onda da ulazi u drugu vezu.

Beatrice:
Insolitus,

Izvini koliko imas godina? Jel znas za pravilo da ne treba uci u vezu sa nekim ko je ZAUZET?? I jos dozvoliti sebi da se zaljubis? Nema sta da se ljutis na nju, stvar je jasna, sami snosimo odgovornost za svoje postupke.

Imala sam slicnu situaciju, tip mi je prosipao pricu da je u vezi ali je nezadovoljan, bla,bla..ali hoce da bude samnom,svidjam mu se...naravno nisam nasela.

Ako je nezadovoljan neko svojom vezom ima da raskine i raskrsti to pa tek onda da ulazi u drugu vezu.

Pravila postoje da bi se krsila..Zaljubljivanje i ljubav se ne planira..to samo dolazi..i nema veze sa godinama..koliko god racionalni bili emocijama se ne mozemo odupreti...

Insolitus:
Pa znam ali nisam mogao da se zaustavim...i znao sam da to ne smem da radim i svesno sam ishao da ginem...sto se i desilo....uf...:(

Da ali ona ti je u tome svesrdno pomagala..sto mnogo vise govori o njoj nego o tebi.Voleo si..volis.Sada to iznesi muski ..do neke nove ljubavi..

Strasno si mi se svidela ali nisam imao prava da trazim od tebe da me cekas, jer ni ja ne znam koliko ce moja bolest da traje.A znamo se tako kratko, prekratko da od tebe trazim takvu zrtvu.Ipak nadao sam se negde duboko u sebi da ces mi ti sama ponuditi ako nista drugo, barem prijateljstvo,neku toplu, ljudsku rec... . Zasto nisi?.

kučka:
Pravila postoje da bi se krsila..Zaljubljivanje i ljubav se ne planira..to samo dolazi..i nema veze sa godinama..koliko god racionalni bili emocijama se ne mozemo odupreti...[/QUOT

Ja vala znam da sada umem mnogo bolje da se nosim sa svojim emocijama nego pre 5-6 ili vise god. I maq koliko da odlepim za nekim umem to da iskontrolisem i procenim da li to moze da me usreci ili ce da me odvede u ambis. Ali,za moj pojam situacija ovog decka i vrlo jasna da je on sebe SVESNO uvalio u nepriliku,mada je bilo ocigledno da ima devojku pred sobom koja nije emotivno dostupna u potpunosti za njega.

Meni kad neko kaze da je u vezi ma kava god da je,ja mu porucim da to rascisti pa mi se posle obrati.Mada ima i devojaka kojima je izazov da preotimaju.

A sto se tice ovog decka samo jos jedno pitanje na kraju: kako se osecas na kraju,da li bi da si na pocetku sve isto odigrao?

Prvo ne govorim ovo ovde jer nemam hrabrosti da ti kazhem u lice,vec NE ZHELIM DA VIDIM TO LICE NIKAD VISHE U ZHIVOTU!!! Da si mi bio ovde vecheras letelo bi posudje i satovi i flashe i nechim bih ti sigurno razbila glavu!!! Toliko si mi se smuchio da ne mogu da pronadjem prave rechi za to... nije mi jasno kako mozhesh tako da glumish - kako???? Toliko si licemeran i toliko lazhesh da se na tone meri,ne bi se moglo izmeriti... kad se setim nekih stvari tachno mi je muka... i josh vishe sam ljuta na sebe jer sam ti verovala... chudim se sama sebi kolika sam ovca... ali bash bash.... uzhas jedan.... Iskreno se nadam...ali najiskrenije da te nikad vishe necu sresti i znaj...ako se to sluchajno bude desilo,skloni mi se sa puta i ni sluchajno mi se ne obracaj,jer cu krenuti i nogama i rukama na tebe.... ne bi verovao kakva divljakusha umem da budem... i ne proveravaj..ustvari,proveri ako te zanima...bice to zanimljiv susret... :twisted:
Oh da...ali nece ni tvoja gluma dugo... skinucu ti masku sa lica i necu vishe da cutim ljudima o tebi... dosta je bilo... treba da znaju kakav si...:!: ...kako savrsheno glumish prijatelja.... za Oskara.....
...stvarno si djubre... i to je najkulturnija rech koju sam mogla da nadjem.....

Nisam mu verovala, jer je obecao jedno, a onda trazio sasvim drugo, tachnije, zahtevao je...
Onda smo tako raskinuli.... juche definitivno, poshto raskidamo vec nekoliko dana uzastopno...
Kada mi je rekao da ga vishe nikada ne nazovem: baby, honey, sweety.... Srce mi se slomilo na bezbroj komadica...
Mnoge devojke nisam kapirala kada su se tako zaljubljivale, chak mi je i bilo smeshno... Kako je moguce da tako poludi za nekim? I onda se meni to desilo...
Necu biti srecna bez njega... nikada... Kada ga ujutru vidim, moj celi dan je savrshen...
Tako da smo sada opet zajedno... jer sam mu predlozila neshto... samo se nadam da cu imati snage da istrajem u tome... a on vere u mene... i dovoljno ljubavi...
Ne verujem da bi se zezao sa tim, jer on ipak ima 26godina i nije mu vreme za muvanje unaokolo, nego za vrlo ozbiljnu vezu(shto nasha jeste)...
Sada cu imati i njega, a i faks... samo da izdrzim... samo da ne posustanem... onda ce sve biti dobro...
Ljubavi, imaj strpljenja, molim te! Necu te izneveriti... samo se strpi i veruj mi...

U petak smo ponovo uspostavili kontakt. Bili smo ljubazni, jedan drugom podrska, ali nista o nama nismo razgovarali. Zelela sam da ti kazem da me je bolelo to sto se nismo culi, to sto si izlazio sa drustvom koje si upoznao preko mene, to sto nista nisi predlozio u vezi nas... Bilo mi je drago sto si u periodu dok se nismo culi dosta uradio za svoju karijeru, ali to ipak nije opravdanje.
Nasa veza se tako razvodnjava, i cak i moja patnja gudi u intenzitetu. Na kraju ce nestati intenzitet i sve ce biti banalno. Da li si toi zeleo?

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Nikada me ne slushate! Ne znate shta zelim! Ne podrzavate me! Nabijate mi svoje zelje i snove... govorite kako su moji... i onda se ja osecam krivom ako ih ne ispunim.... ne mogu vishe! Poludecu... i zato da ne bih poludela, uradicu to shto cu uraditi... ne mogu vishe... uskoro... samo mi oprostite i razumite me... ne odbacujte me i ne osudjujte... jer drugog nachina nema, da imam SVOJ zivot... bez okova... bez staklenog zvona... bez nametanjatudjih neostvarenih snova... pa chak iako pogreshim i unishtim svoj zivot, on je ipak moj... i ja cu ga urediti kako zelim...

Mozda.. ali sa Krstarice ne... previshe me drze pod staklenim zvonom... necu, ne mogu vishe... a bez njega ne zelim da zivim... oni nece da shvate... ne veruju strancima.... ne veruju meni... nikada i nisu.. volim svoje, ali ne mogu tako vechno... uredjivacu zivot tako da budem srecna, a ne da oni budu srecni... da je po njihovom, ja bih se udala za komshiju, tako da svaki dan vide da li je sve ok, da li mi treba neshto, da li sam srecna... a ne zelim to... poslednih par dana sam u nekoj blagoj depresiji... vishe se neki bes kuva u meni... malo mi fali da puknem... ali se nekako kontrolishem... ispashcu sebichna, nezahvalna.. ali oni me NIKADA ne slushaju... samo slushaju svoj neki zastareli, uzasni gals... i misle da je sve onako kako oni vide... ne zele da vide dobre strane, samo loshe... i da me sklone od istih, a ne znaju da me tako toliko gushe, osecam da cu umreti... a ne zelim... to se MORA zavrshiti uskoro... mora...

dobro razmisli,ne reaguj impulsivno....
roditelji uvek zele samo najbolje svojoj deci,i ponekad u tome i preteraju...
shvatam te potpuno...beg nije resenje...iskali svoj bes,izderi se ako treba...evo ako hoces na mene:D,ali ne dozvoli da te ta depresija potpuno obuzme,jer neces moci da razmisljas ispravno!
u svakom slucaju,sta god uradila...Srecno;)

Hvala... :) ne derem se ni na one koji to zasluzuju... a sigurno necu na tebe :)
Moji zele da me zashtite... ali su bash preterali... ovo sa mojim Buraginom je ozbiljno... i zelimo da zivot provedemo zajedno.. nikome ne zelim da prozivi ono shto sam ja u poslednih par dana... nikada... i ne zelim da mi se to opet dogodi... a oni ne zele da slushaju... govore svima kako ja volim pravo, kako sam srecna shto idem na pravni fax... sve shto kazu je skroz pogresho... a ako im ukazem na greshku, kazu da sam nezahvalana... da treba da cenim ono shto imam... ne mogu tako da zivim...gledam ljude koji prihvataju to... pukli su, nemaju zivaca... nemaju svoju lichnost... ja sam buntovnik iznutra..
uvek na pochetku krivim sebe.. a posle mnogo bola, sagledam celu situaciju.. nije u redu shto mi to rade.. znam ja da se zrtvuju za mene... ali ostvaruju svoje zelje kroz mene, ubedjeni su da volim ono shto oni vole... a zaboravili su koliko sam zelela da budem veterinar... sada sam neka pravnica... da li ce to uvek biti? ne zelim to... zato se moram boriti... a mnogo mi je teshko... ne razumeju, ne shvataju me... slushaju samo sebe... gledaju, a ne vide koliko sam se muchila...
Mozda i jesam sebichna, ali ako se udam za Bugarina, ne znachi da ih napushtam... nego samo da ostvarujem svoje snove... a moj najveci san je da imam srecnu porodicu sa divnom osobom, a on je prava osoba za to... sigurna sam u to... ne bih nishta radila da nisam, ali nikada nisam bila sigurnija...

Nikad ti nisam priznao, jedino sam tebe voleo. U svakoj devojci sam trazhio tebe i tvoje olichenje ali to nikad nisam nashao. Ti si imala dechka a ja nisam imao hrabrosti da ti pridjem. Svaku tvoju rech sam upijao kao sundjer, od svakog tvog pogleda mi je srce zatreperilo, a nikad ti nisam poverio svoja osecanja prema tebi... sada mi samo treba tvoj zagrljaj da te beskrajno drzhim u njemu i ne pushtam. Sanjam o tom trenutku, ali sad je vec kasno za sve :( Ti si druga devojka nisi vishe ona o kojoj sam sanjao i voleo. Kako prolaze dani sve si mi dalja i dalja a nekad smo bili chak i dobri drugi. Zheleo sam mnogo vishe od toga....

u pozadini svira Queen - The show must go on

/cry /cry /cry

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back