neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Ku-kuuu! Ku-kuuu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako ste se izoblicile, lica, duse, sve je poprimilo izgled ostalih "pravnica". U srednjoj ste bar imale svoje pravo JA, bile ste neko, a sada to vase JA je isto kao kod ostalih...isfolirano, neiskreno, lazno...gadi mi se kada vas gledam. Umislile ste da ste nesto posebno jer idete na *ebeni pravni fax i onda pricate tu neke lovacke price i ostala njesra...ma, odvratne ste. Samo se nadam da mi necete tako preobliciti i moju najbolju drugaricu, jer znam da tada vise necu imati iskrenog prijatelja pored sebe. A mislim da je "transformacija" pocela...
I sta vas briga zasto ne volim baletanke i ne nosim ih, kada ih svi nose? I sta vas briga sto ne nosim suknjice ili veliki dekolte? Zato sto necu da budem kao vi! Eto zasto! Briga me sta je moderno i lepo, ono sto ja nosim je meni sasvim dobro... Pricate o slobodi govora, kretanja, oblacenja, a kada neko opsuje ili uradi nesto sto se vama ne svidja, sve u isto vreme(kao curke):"Jao, Boze, pogledaj ovu/ovoga, strasno!" Sta ste umislile? Da ste neka elita ili sta vec...odvratne ste!
a kakve sa LJiS ?E...a kakve veze ima pravni fakultet sa baletankama?
a ti ni u jednm momentu nisi pomislila da tripujes? Slusaj oladi malo, imas sigurno jos neke prijatelje - druzi se sa njima a te take kuliraj i nemas frkeMa, fora je u tome sto je tamo bar 90% devojaka isto(bar one koje ja vidjam i poznajem), isti govor, oblacenje, gestovi, misljenja, lazni osmesi i ogovaranje drugarica iza ledja.... da ti se smuci. A i moje ortakinje postaju takve... Mislila sam da im je karakter jaci i da ne podlezu toliko promenama zbog uticaja okoline, ali pogresila sam.
Ah, kako je odvratno kada se pozdrave sa nekim, ljube se i grle, kao da se nisu videli 100 godina...a onda kada ta osoba ode, samo se cuju tihi komentari:"Jao, jadnica, kako je ukolpila boje! A i ugojila se kao svinja. Njene sandale su tako glupe.." Koga jos briga za te gluposti? Ako ti je neko drag, drag ti je zbog njegove unutrasnjosti, ne spoljasnjosti.
Niko ne bi verovao kako su to bile extra devojke u srednjoj, totalno opustene, iskrene i normalne...
Mrzim dvolicnost! I radije cu biti bez takvih ortakinja, neko sa tim klonovima i folirantima... Samo mi je krivo sto imaju uticaj i na moju najbolju drugaricu, ona je jos uvek divna osoba...ostani takva, jedinstvena, molim te.
W.A.S.P.:a kakve sa LJiS ?
moj post je bio sala a ni ovo nema NIKAKVE veze sa LJiSJa ne pricam o faxu ovde...vec o dvolicnosti i podleznosti uticaju osoba koje su nekada davno bile ok, a sada odvratne.
W.A.S.P.:moj post je bio sala a ni ovo nema NIKAKVE veze sa LJiS

pa stisni zube majku muznam... a i ovo je Topic za kukavice, a ja sam kukavica

ako nadji drugu best friendNe vredi...jednom sam pokusala da im "nagovestim" da su se promenile na lose, ali su blenule u mene k'o s' Marsa da sam pala. Pokusacu da spasim best friend, ako ne...jbg, bad luck...
eto vidis kako ja sve znam, al sudeci po tvom dosadasnjem opisu ne bi bas reko da je najdivnija ... ljudi se lako i cesto menjaju - navikni seU pravu si... ali ona je jedno od najdivnijih stvorenja na svetu(iako je malo razmazena). Ako nju izgubim, tog trenutka cu verovatno zamrznuti pola svojih(inace burnih)osecanja i bice mi mnooogo lakse sledeci put kada se razocaram...
nemoj mi o pivu odreko sam ga se (do petka) ... znas kako nije tesko naci dobru osobu ako znas dew da trazisOK, ne bas NAJdivnija...ali jedna od... stvarno je tesko naci tako dobru osobu. Srecan je onaj ko ima iskrenog prijatelja, koji te(skoro)uvek razume...makar to bila i flasa piva
Whell welcome to the world as we know it to be...Warden_Assasin:Ma, fora je u tome sto je tamo bar 90% devojaka isto(bar one koje ja vidjam i poznajem), isti govor, oblacenje, gestovi, misljenja, lazni osmesi i ogovaranje drugarica iza ledja.... da ti se smuci. A i moje ortakinje postaju takve... Mislila sam da im je karakter jaci i da ne podlezu toliko promenama zbog uticaja okoline, ali pogresila sam.
Ah, kako je odvratno kada se pozdrave sa nekim, ljube se i grle, kao da se nisu videli 100 godina...a onda kada ta osoba ode, samo se cuju tihi komentari:"Jao, jadnica, kako je ukolpila boje! A i ugojila se kao svinja. Njene sandale su tako glupe.." Koga jos briga za te gluposti? Ako ti je neko drag, drag ti je zbog njegove unutrasnjosti, ne spoljasnjosti.
Niko ne bi verovao kako su to bile extra devojke u srednjoj, totalno opustene, iskrene i normalne...
Mrzim dvolicnost! I radije cu biti bez takvih ortakinja, neko sa tim klonovima i folirantima... Samo mi je krivo sto imaju uticaj i na moju najbolju drugaricu, ona je jos uvek divna osoba...ostani takva, jedinstvena, molim te.
Lusy Lusy:Danas sam pozelela da ti kazem ljubim te,da te pitam kad cemo se videti....ocekujem da mi veceras pozelis laku noc....
dansa sam pozelela da opet budem sa tobom,i ono sto sam ti rekla nisam mislila,to nikad ne bih volela da se dogodi....znam da je glupo i da nema smisla...ali morala sam to da kazem,morala sam samu sebe malo da povredim...sve samo da bih videla kao ces ti da reagujes...
i ne,nije glupo sto si me pitao da li bi mi to smetalo kad bi se dogodilo,i da li sam nesto osetila kad sam to rekla...
nije glupo jer to sam i zelela....
samo,nikako da shvatim sta sad?!kuda dalje,sta je sa nama...gde smo mi u svemu ovome....i da li ce se sve vratiti na staro...to me muci...
a ne mogu da cekam citavu vecnost....ko ce vise da se kaje,ti ili ja?